OPI Fiji Collection Swatches & Review

Nyt olen innoissani! Siitä on aikaa kun olen viimeksi saanut käsiini kokonaisen OPI-kokoelman, ja minulla on ollut niitä suorastaan ikävä. OPIn lakoissa ja kokoelmissa vain on sitä jotain. Kauniit pullot, laadukkaat cremet, mielenkiintoiset teemat ja kauniit sävyt eivät lakkaa ihastuttamasta mua ja kyttään loppumattomalla innolla uusia kokoelmia. Missasin muutaman viimeisimmän kokoelman, sillä niitä ei tullut myyntiin Cesarsille enkä tullut sitten tilanneeksi niitä muualtakaan rahatilanteen ollessa vähän turhan tiukka. Mutta nyt minulla on käsissäni kirkkaita, kesäisiä värejä pursuava upouusi kokoelma: OPI Fiji Collection. Sain kokoelman esiteltäväksi eleveniltä. Tervetuloa paratiisisaaren tunnelmiin!

Hello! I’ve got something special for you today: OPI Fiji Collection swatches! Hopefully these brighten up your day :)

Two-Timing the Zones on kylmä, kirkas pinkki creme. Ihana karkkisävy! Koostumus oli hieman epätasaisesti peittävä ja raidoittuva, minkä vuoksi päädyin lakkaamaan kolme kerrosta.

Two-Timing the Zones is a bright, cool-toned pink creme. The formula applied a bit unevenly so I ended up applying three coats.

Living on the Bula-vard! on huikaisevan kirkas oranssinpunainen creme. Aivan erinomainen koostumus! 2 kerrosta riittää täyteen peittävyyteen.

Living on the Bula-vard! is a super bright orange-red creme. Excellent formula. 2 coats. 

No Tan Lines on superkirkas oranssi creme. Kuin appelsiini kynsillä! Täydellinen kesäsävy. Koostumus oli ihan hyvä, ei ehkä parasta OPIa mutta ei missään nimessä huonokaan. Kahdella kerroksella lakka jäi vielä aavistuksen epätasaisesti peittäväksi, joten pitkän harkinnan jälkeen päädyin lakkaamaan vielä kolmannenkin kerroksen.

No Tan Lines is a traffic-stopping bright orange creme. The perfect shade for Summer! The formula was ok, not the best I’ve seen from OPI but definitely not the worst either. After 2 coats it was still a tad uneven so I ended up doing 3 coats.

Exotic Birds Do Not Tweet on kirkkaankeltainen creme. Yllättävän helppo lakata ollakseen keltainen lakka, mutta peittää jotenkin epätasaisesti vaikkei varsinaisesti raidoitukaan. Kuvassa 3 kerrosta.

Exotic Birds Do Not Tweet is a bright yellow creme. Surprisingly easy for a yellow, but not perfect. I did three coats. 

Getting Nadi on My Honeymoon on hempeä, kylmäsävyinen vaaleanpunainen creme. Koostumus oli todella ohut ja vetinen. Kuvassa kolme kerrosta.

Getting Nadi on My Honeymoon is a soft pale pink creme. The formula was really thin and watery. 3 coats. 

Polly Want a Lacquer? on vaalea lila creme. Koostumus oli ohut mutta ei mahdoton. Huolellisella lakkaustyylillä pärjää kahdellakin keroksella, minä lakkasin kolme.

Polly Want a Lacquer? is a pale lilac creme. The formula was again thin but not impossible. If you are careful you could get away with 2 coats, but I did three. 

Suzi Without a Paddle on vaaleansininen creme, jossa on häivähdys mintunsävyä. Koostumus oli ohut ja valuva. Lakka peittäisi epäilemättä kahdellakin paksulla kerroksella, mutta koin helpommaksi lakata kolme ohutta kerrosta.

Suzi Without a Paddle is a light blue creme with a touch of mint. The formula was thin and a bit runny. 3 thin coats. 

I Can Never Hut Up on harmaa lakka vihreällä shimmerillä/flashilla. Tosi hyvä koostumus, helppo lakata. Vihreä flash näkyy luonnossa selkeästi kynsilläkin, kuvissa ei niinkään. Kaksi kerrosta.

I Can Never Hut up is a grey with green flash/shimmer. The formula was really good. The green flash is very visible in real life but unfortunately doesn’t really show up in my photos. 2 coats. 

Coconuts Over OPI on hiekanvärinen nude creme. Koostumus oli aavistuksen ohut, mutta tasoittui hyvin itsekseen. Kaksi kerrosta.

Coconuts Over OPI is a sand nude creme. A bit thin but self-leveling and easy to apply. 2 coats. 

Super Trip-i-cal-i-fiji-istic on deniminsininen, kirkas creme. Lakan nimi on sellainen että sitä tuskin on selvinpäin keksitty, mitä hittoa…no, ei nimi lakkaa pahenna ellei lakka nimeä. Koostumus oli täyteläinen ja muutenkin aivan huippu. 2 kerrosta.

Super Trip-i-cal-i-fiji-istic is a denim blue creme. WTF is up with that name?! Ridiculous. Anyway the formula was creamy perfection. 2 coats. 

Do You Sea What I Sea? on kirkkaansininen glass fleck -lakka pinkillä flashilla. Sain tämän Infinite Shine -versiona, mutta koostumus tuskin eroaa normiversiosta. Koostumus oli ohut mutta ei valuva, oikein helppo lakattava. 3 ohutta kerrosta.

Do You Sea What I Sea? is a bright blue glass fleck with a pink flash. This is the Infinite Shine version but the normal one is probably similar formula-wise. This was thin but not runny, easy to apply. 3 coats. 

Is That a Spear in Your Pocket? on petroolinvärinen creme. Koostumus oli kertakaikkisen mahtava, selvisin kahdella helpolla kerroksella. Bonuksena se, että lakka ei värjännyt kynsiä lainkaan, toisinkuin tämän sävyn edustajat yleensä tekevät (AmazON… AmazOFF jätti mulle aikamoiset traumat). Pidin lakkaa kynsillä kolme päivää, eikä värjäytymisestä ollut tietoakaan.

Is That a Spear in Your Pocket is a teal creme. Amazing formula! 2 coats. Also, this didn’t stain at all!

Jos nämä sävyt eivät tuo mieleen kuumaa ja kaunista kesää, sitä ei tee mikään muukaan. Ihana kavalkadi kirkkaita värejä! Koostumuksissa oli vaihtelua ja sen suhteen OPI on pystynyt parempaankin, mutta mikään näistä ei ollut toivoton tai aivan raivostuttava. Hankaluuksia aiheutti oikeastaan vain vaaleanpunainen Getting Nadi on My Honeymoon. Ennen kokoelman saapumista mulle luin lakoista arviot Beautygeekistä ja nyt näillä kaikilla lakattuani ihmettelen hieman Beautygeekin tuomiota kokoelmasta. Mä en todellakaan kokenut näitä samalla tavalla hankaliksi ja selvisin myös vähemmillä kerroksilla. Postauksen lopussa tosin kävi ilmi ettei Beautygeek ollut käyttänyt ollenkaan päällyslakkaa, mikä kyllä selittää omalta osaltaan sen että hänellä lakat eivät kuivuneet tasapintaisiksi.

Kaikenkaikkiaan pidin tästä kokoelmasta tosi paljon ja kaikenlaisia lakkausidoitakin pyörii jo päässä. Inspiroivia lakkoja siis! Tai sitten mulla vaan oli niin kova ikävä OPI-kokoelmia että inspiroiduin jo ihan senkin takia :D Mitäs te olette tästä kokoelmasta mieltä?

Lakat ovat nyt saatavilla elevenillä ja nythän siellä on menossa tarjous, jolla saa -20% alennusta kun ostaa normaalihintaisia tuotteita 50 eurolla. Kannattaa hyödyntää! Tarjous jatkuu tiistaihin eli 28.2.2017 saakka.

(Lakat saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkuluihin.)

So there you have it! I really like this collection although the formulas were a bit inconsistent. I read Beautygeeks’ review before I received this collection and now that I’ve swatched them all I can say that I didn’t find this lot as difficult as she did. It may come down to some differences applying the polishes or just differences in opinion in general :) Also I did use top coat in these. Anyway, what do you think?

All polishes are press samples. 

Kurkkasitko jo nämä?

23 kommenttia

 1. Polly Want a Lacquer? oli mulla kädessä Kicksissä, koska arvelin, etten omista mitään vastaavaa lilaa (joka luultavasti ei ole totta…), mutta kiinnostus hieman laantui jos se on hankala lakattava. Hirmu kiva ja värikäs kokoelma kyllä, näistä tulee aina sellainen kevään kaipuu:)

 2. Oikeasti aivan ihana nähdä pitkästä aikaa jollakin suomalaisella bloggaajalla kokonainen OPI:n kokoelma. Tällaiset postaukset yleensä auttavat valkkaamaan ne, mitä voisi itselle ostaa. En tiedä miksi OPI ei ole Suomessa panostanut tähän ja lähettänyt kynsibloggaajille kokonaista uutta kokoelmaa. :( No onneksi, on Eleven. ^_^ Petrooli, upea sininen ja vaaleansininen minttu ehdottomat lempparit, mutta muutkin ovat nättejä. Jos näitä alkaa näkymään lisää, niin oma kiinnostus OPI:n alkaa varmasti pienen tauon jälkeen uudestaan nousemaan.

  1. KIITOS tästä kommentista, lämmitti mieltä todella paljon! Olen ihmetellyt ihan samaa. Toivottavasti pääsen jatkossakin kokonaisia kokoelmia teille esittelemään :)

 3. No nyt on värejä! Ehkä vähän liiankin runsas kokoelma, jos se on aiheuttanut sävyjen epätasalaatuisuuden. Mutta kyllähän nämä komeilta näyttävät :)

  Oma suosikkini on ehdottomasti tuo sininen nimihirviö, tosin nyt pitää punnita, onko se niin nätti, että sen nimeä jaksaisi blogiin olla kirjoittelemassa. Ellen sitten tosiaan kutsu sitä vain nimihirviöksi, eiköhän kaikki ymmärrä tuon oikean nimen kerran kuultuaan :D

  1. Tässä oli kyllä monta perinteisesti hankalaa sävyä, eli valkopohjaisia pastelleja ja keltainen…jostain syystä ne on todella usein koostumukseltaan enemmän tai vähemmän hankalia.

   Hahah joo tuota nimeä ei kyllä jaksa kirjoittaa kuin kerran, jos sitäkään :D

 4. Onpa kiva kokoelma, ja vain yksi punainen, joka sekään ei ole ihan peruspunainen! Hienoa, OPI! Oranssi ja keltainen (kuka yllättyi?) saattaisivat olla ostoslistalla.

 5. Kokonaisuutena niin kesäinen kokoelma kun olla ja voi! Eniten silmää miellyttää No Tan Lines, Suzi Without a Paddle ja Coconuts Over OPI. Jäin kaipaamaan lämminsävyistä pinkkiä tai korallia, sillä ne on mun lemppareita, kuten OPIn Sorry I’m Fizzy Today. Voipi olla että tästä kokoelmasta jää hankinnat tekemättä ja ostan niitä pinkkejä sitten California Dreaming -kokoelmasta, jos swatchit näyttää houkuttelevilta :)

  1. Sellainen selkeä koralli tosiaan puuttuu! Niille sävyille on aina tilaa mun kokoelmassa :)

   California Dreaming? apua, en oo edes kuullut sellaisesta kokoelmasta. Pitääpä googlettaa!

 6. Keltanen ja vaaleansininen tänne kiitos <3 Osaatko sanoa, onko Coconuts over OPI kuinka samankaltanen muiden OPIn nudejen kanssa? Vaikuttaa nimittäin vähän samalta kuin Don't Pretzel My Buttons ja Do You Take Lei Away?

  1. Do You Take Lei Away oli aika lähellä, mutta ei dupe, kun pikaisesti pulloja vertasin vierekkäin. Pretzel on varmasti paljon vaaleanpunaisempi. Mä koitan tehdä vielä vertailupostauksen!

  1. Joo, vaihtelua kyllä oli. Yleensä opit on ollu aika tasalaatuisia mutta toisaalta nuo valkopohjaiset pastellit on melkein aina aika hankalia :)

 7. Ihania keväisiä sävyjä, mutta kuitenkin mieleen tuli ajatus, että tarvitsenko loppujen lopuksi näistä mitään..Oranssi olisi uusi lisä kokoelmaan, mutta siitä kelpaisi myös halvemmankin merkin versio, koska suurta käyttöä en sille odota. Toisaalta Polly Want A Lacquer? olisi kiva, mutta onko sellaisiakin kokoelmassa jo tarpeeksi. Tarkoittaako siis oman lakkamaun tunteminen sitä, että kaikista kokoelmista ei enää löydykään ostettavaa? Pelottava ajatus :D

  1. hahah :DD kyllä se taitaa juuri noin olla, että mitä pidemmälle harrastus etenee, sen harkitummin JOUTUU ostamaan :D

 8. Ekana tuosta hullusta nimestä tuli mieleen Maija Poppasessa ollut Supercalifragilisticexpialidocious. Jos et muista niin Googleta tuo laulu, on hyvä :)

   1. Ööh no kyllä mäkin jouduin ton ihan oikean kirjoitusasun googlettaan.. Ja todellakin kopsasin netistä :D Lakan nimen versio kyllä vielä sekopäisempi!

Vastaa