Kun Emma pikkujoulut järjesti

Viikko sitten koitti Suuri Päivä, kun pidin meillä kosmebloggaajien pikkujoulut (ja samalla ikäänkuin tuparit). Juhlaviikonloppua edelsi todella kiireiset viikot töissä ja koska en myöskään osaa tehdä mitään syötäväksi kelpaavaa, pakkonimesin itselleni Erittäin Virallisen Juhlatoimikunnan, jonka jäsenet Petra, Salla, Sissi ja Minna auttoivat juhlien järjestelyissä monella tapaa. Ilman heitä koko kemuista ei olisi tullut todellakaan yhtään mitään. Kirjaimellisesti. Olin mukamas jakanut aikani järkevästi: imuroin ja järjestelin juhlia edeltävänä päivänä ja pikkujoululahjat olin järkkäillyt kasseihin jo aiemmin viikolla. Lauantaille jäi pölyjen pyyhkiminen, lattioiden pesu ja ruuat sekä tietysti oman naaman kampaaminen. Mutta sitten tapahtui se mitä mulle yleensäkin tapahtuu: JOTAIN. Ensinnäkin välttelin siivoushommia lukemalla Hesaria sanasta sanaan pienen iäisyyden, ja sitten alettiin IT-tuen kanssa suunnitella miten muutamat arpajaispalkinnot jaettaisiin. En halunnut vain arpoa lahjoja, ja IT-tuki ehdotti rankkarikisaa Pleikkarin ja NHL-pelin avulla. HELL YEAH! Me hahmoteltiin erilaisia tapoja ratkaista ultimaattinen voittaja, ja päädyttiin lopulta perinteiseen turnauskaavioon.

 

.
.

 

…ja sitten kello olikin jo puoli neljä ja apujoukot saapuivat, ja about kaikki oli edelleen tekemättä. Mutta turnauskaavio oli valmis! First things first… mutta Juhlatoimikunnan ja IT-tuen ystävällisyyden ja auttavaisuuden ansiosta ruokaa saatiin pöytään ja mäkin sain tehtyä (täysin epäonnistuneen) meikin naamaani. Toki sitten seuraavana päivänä huomasin että jääkaapissa oli vielä iso osa salaattipöytään ostetuista tarvikkeista, mutta noohhhhh….toivottavasti vieraat eivät jääneet täysin nälkäisiksi. Unohdin myös tarjoilla teetä ja laittaa pöytään pikkulusikat, jolloin Salla tuli informoimaan että vieraani syövät Petran tekemää suklaakakkua veitsillä. Sopeutuvaista porukkaa :D Olen pahoillani. Ens kerralla tilaan pitsat ja säästän meidät kaikki näiltä murheilta.

Tarjolla oli siis salaattiasioita (ja hei mä tein ite lihapullat!), ja jälkiruokapuolesta vastasivat Petra, Heini ja Cloetta. Petra teki mieletöntä suklaakakkua, Heini mieletöntä juustokakkua ja Cloetta sponsoroi juhliin uusia napostelupähkinöitä ja suklaalevyjä. Fresita taas muisti meitä valtavalla määrällä Fresitan piccolopulloja. Kyllä kelpasi :) Syön muuten tätä kirjoittaessanikin just noita pähkinöitä ja suklaata!

.
.
.
.

Meitä oli koolla yhteensä 19 naista, joten tunnelma oli tiivis ja hikisen innostunut :D Riehalla ainakin oli riittävästi rapsuttelijoita. Kun kaikki vieraat olivat löytäneet perille, oli aika toivottaa tervetulleeksi yllätysvieras, nimittäin Ostolakossa-blogin Virve! Virve on töissä Elevenillä, joka on pohjoismaiden laajimmalla valikoimalla varustettu verkkokauppa ja eleven.fi lanseerataan Suomeen 3.12. Siksi pyysinkin Virven käymään, sillä totta hitossa me halutaan tutustua uuteen verkkokauppaan! Tyhjin käsin Virve ei suinkaan tullut, vaan jakoi jokaiselle oman pikkujoululahjan, jonka sisältö oli tarkasti kullekin bloggaajalle valittu.

.
.

Virveä kuunneltiin tarkkana kuin kikattavat porkkanat.

pikkujoulut-4
.
.
.

Kiljahduksista päätellen yllätys oli onnistunut :)

Yllärin jälkeen tunnelma ja lämpötila oli saatu kunnolla kohoamaan, joten aloitettiin se mun ja IT-tuen lempilapsi eli änäriturnaus. Mä en ole eläissäni konsolipelejä pelannut (8-bittisen Nintendon Super Mariota lukuunottamatta), mutta rankkarikisa oli vaan niin hyvä idea että pakkohan sitä oli koittaa. Naiset osoitti kyllä ihailtavaa urheiluhenkeä ja myös me vähän-liian-kilpailuhenkiset yksilöt säilytimme malttimme ja henkilövahingoilta vältyttiin. Vai mitä Ilona :D

.
.
.
.

Tunteella mukana, voitoissa ja häviöissä myötäeläen..

.
.

Itehän otin tottakai rauhallisesti, eikä näistä seuraavista kuvista voi _mitenkään_ päätellä sitä kuka tässä on tehnyt maalin TAI venynyt uskomattoman maagiseen torjuntaan (munkilla).

.
.
.
.

Voitolla yöhön :D

Oli kyllä kova pettymys etten voittanut koko turnausta. Kisan vei yllätysnimi eli SALLA. Olin ihan varma että joku pelaamista harrastavista naisista veisi potin, mut ei! Salla oli liki ylivoimainen ja pääsi ensimmäisenä valitsemaan palkintokasasta mieluisimman paketin.

Tässä vaiheessa peli oli vielä täysin auki…

.
.

Ja tässä on turnauskaavio loppuillasta :D

.
.

Myy pisti kovasti kampoihin, mutta ei voinut Sallan harhautuksille mitään. Peli oli selvä.

Ja kyllä, olen kaatanut kaavion päälle Fresitaa, mutta se ei liity MITENKÄÄN siihen että tipuin pois turnauksesta jo kolmannella kierroksella. Sissin puhelin imaisi sen verran Fresitaa että kaavio säästyi pahemmalta tuholta. Mulla on näköjään joku tarve hukuttaa kaikki näkemäni iPhonet, myös omani.

.
.

Loppuilta menikin mielettömiä lahjakasseja penkoessa, kikatellessa ja jutellessa, ja vähän itkiessäkin, sillä tämä upea jengi oli ostanut mulle niin ihanan lahjan että itkuhan siinä tuli liikutuksesta. Mutta se lahja ansaitseekin sitten ihan oman postauksensa.

Vieläkin mä vähän liikutun kun ajattelen näitä pikkujouluja. Oon kyllä valtavan onnekas, kun olen päätynyt osaksi näin ihanaa ryhmää. Ei meinaa sanat riittää. Kiitos Juhlatoimikunnalle tämän kaiken mahdollistamisesta, kiitos jokaiselle joka tuli paikalle ja sai mut hymyilemään (no se on kyllä aika helppo duuni), kiitos yrityksille jotka innolla lähtivät mukaan tähän pieneen projektiin ja kiitos IT-tuelle, joka auttoi mua aivan kaikessa. Siivosi, kävi kaupassa, laittoi ruokaa, teki turnauskaavion, ulkoilutti koiraa, neuvoi ainakin 19 kertaa mitä nappulaa pitää painaa jotta NHL-ukkeli laukoo edes sinnepäin ja hengaili kärsivällisesti tämän metelöivän meikkijengin kanssa. Olette parhaita.

Tämä kuva Riehasta seuraavana päivänä kuvaa aika paljon omaakin fiilistä. Väsynyt, mykkyrässä ja onnellinen. :)

.
.

Kemuista on kirjoittanut ainakin Sissi, Heini ja Henna, käykäähän lukemassa toistakin näkökulmaa :) Lahjakassin tuotteista onkin jo vilahdellut juttuja useammassa blogissa ja niistä riittääkin kyllä kirjoitettavaa monen postauksen verran. Tunnelmakuvia löytyy Instasta hashtagilla #emmanpikkarit. Haluan korostaa, että mä EN ole vastuussa tuon hashtagin valinnasta :D

Translation: Last weekend I hosted a Christmas party / housewarming party for our special little beauty blogger group. These women are incredible. Thank you for a great evening! <3

 

Kurkkasitko jo nämä?

Koti

24 kommenttia

 1. Oli kyllä mukavaa. <3 Haluan huomauttaa, että en ole mitenkään yllättynyt Sallan voitosta, olihan hei palkintona MACia ja Lushia. :'D

  KOSKA ON SEURAAVAT BILEET??+++

 2. Hienosti pelattiin ja itsemme hillittiin, Emma! :D Komppaan Heiniä, KOSKA ON SEURAAVAT BILEET?! Mä niin järjestän Mortal Kombat- tai Tekkenturnauksen. :D

 3. Ahhahahah noita kuvia:D Ilta oli niin kiva, että elämä on tuntunut tyhjältä ja merkityksettömötä kun ei ole mitään kivaa odotettavaa.

  Kiitos <3

 4. Näyttää ihanalta! Multa on kielletty mm. Tekken ja Soul Calibur kokonaan, koska siinä tippuu rappauksetkin katosta. =( Se on myös tunnettu tosiasia, että mitä kovempaa sitä ohjainta vispaa ja kiljuu, niin sitä parempi tulos.

 5. Voi vitura että mua harmitti kun en päässyt tulemaan, tolle viikonvaihteelle (to-ma) osui vaan niiiiiiiin paljon kaikkea menoa ja meininkiä (kuten esim. kahden asunon muutto, no biggie) että jostain oli pakko karsia :(( Teillä näytti olleen superkivaa..! :)

  1. Oli kyllä tosi harmi että et päässyt! Mut eiköhän näitä superkivoja pippaloita järkätä jatkossakin! Tästä pitää tehä joku perinne :D

 6. Hyvin hei se kakku upposi veitsellä! :D Oon vieläkin vähän katkera häviöstä Sallalle, mutta jäin henkiin.

  Kiitos kaikesta, oli ihan superhauskaa <3

Vastaa