Kun IT-tuki ulkoasun uusi

IT-tuki lunasti lupauksensa ja rupesi värkkäämään mun kanssa uutta ulkoasua blogille. Edellinen ulkoasu oli kokolailla alkuperäiskunnossa eikä enää oikein vastannut mun Suurta Visiota. Uuden ulkomuodon toteutus on täysin IT-tuen käsialaa, minä istuin vieressä ja kerroin mitä haluan. Kuulemma hyvin epäselvästi. Ilman vakavia riitoja kuitenkin selvittiin, vaikka aika monta tuntia tuherrettiin menemään kylki kyljessä koneen ääressä.

essie madison ave-hue swatch
Essie Madison Ave-Hue

Sivubannerista löytyy totutusti tunnisteet, haku blogista, seuraamisvaihtoehdot ja niin edelleen. Käytetyimmät tunnisteet ovat bannerin alapuolella (kuinka surullista, että niiden joukossa on FAIL-tunniste? :D ). Välilehdet löytyvät sivun oikeasta yläreunasta, uutena välilehtenä Bombón-blogi, joka vie nimensä mukaisesti suoraan WL:n pikkusiskoblogiin. Sinne oonkin muuten rustaillut uuden jutun takkubisneksestä!

Vanhojen postausten kuvat näkyvät järjettömän kokoisina tekstikentän koon muuttumisen vuoksi, katsotaan skaalautuuko uudella pohjalla kirjoitettujen postausten kuvat oikein… puhelimella luettaessa vanhojen postausten kuvat eivät näkyneet kuin hyvin kapealta alueelta, kertokaa toki miten mobiilipuoli jatkossa teillä toimii. Käytössä olevalle teemalle ei ole tehty mobiiliversiota, minkä vuoksi puhelimella blogin selailu ei ehkä ole ihan optimaalisin vaihtoehto. Tableteilla ja tietokoneilla kyllä pelaa :)

Testikuvina toimii Essien Madison Ave-Huen swatch, kolme kerrosta superhyvälaatuista lakkaa terästettynä Essielle ominaisilla hippusilla. Kesän suosikki :)

Ave-Hue close-up
Ave-Hue close-up

No, miltä uudistus näyttää ja tuntuu? Ja annetaanko pienet aplodit IT-tuelle pyyteettömästä työstä? *taputtaa innosta hikisiä käsiään* Pitäisköhän mun tehdä IT-tuelle jo oma tunniste, kun näitä postauksia alkaa näköjään  kertyä…:D

Translation: There’s a new layout in town! Finally me and my bf got around renewing my blog’s appearance. It took us nearly all day but now it’s about done and I’m loving it!

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Hyvin toimii uusissa postauksissa mobiiliversio.. Vanhat ei sitten ihan niin hyvin. Korjautunee jossain vaiheessa..?

  2. Wheeeeeee! Hienolta näyttää! Taputan IT-tuelle, jolla ei taatusti ole ollut helppo homma sun ajatusten ja suurten visioiden lukemisessa ;D

  3. Mahtavaa! Hieno ulkoasu!

    Mut mulle jäi kyllä trauma tuosta hiusharjattomuudesta :O :O Siis miten oot selviytynyt ilman hiusharjaa?

    1. Kiitti! Haha pahoittelen traumatisoitumista :D No siis katoppakö mä aina kuivasin hiukset kihartimella niin ne selvis siinä samalla… sama juttu kuivien hiusten kans toki myös :D Ekan hiustenkuivaajanikin ostin vasta tänä vuonna…

  4. En tiedä onko kukaan sanonut, mutta tän ulkoasun muutoksen jälkeen Blogger ainakin näyttää uuden postauksen vieressä ”Emma blogissa Home”. Ja tuolla välilehdessäkin lukee vain Home, ei Wasting Lifestyle niin kuin ennen muutosta. Ei ny iso juttu, mutta ajattelin että haluat varmaan tietää, jollet tiedä jo :)

Vastaa