Hyväkuntoiset hiukset 8 sekunnissa: Elvital Wonder Water

Tuotteet saatu.
Linkit ovat mainoslinkkejä. 

Nyt erityisesti pitkähiuksiset ihmiset kuulolle! Elvitalin Dream Length -tuotesarja on kokonaisuudessaan pitkiä hiuksia varten suunniteltu ja sarjassa on yksi tähtituote, joka nousi äkisti Tiktokissakin suureen suosioon. Eikä syyttä. Olen itsekin valmis julistamaan Wonder Waterin kulttituotteeksi, ehdottomasti!

Elvital 8 Seconds Wonder Water on hiusten tehohoito, jonka vaikutusaika on tosiaan vain 8 sekuntia. Sopii siis kaltaisilleni kärsimättömille ihmisille. Ennen hiustenpidennyksiä en käytännössä ikinä käyttänyt hiusnaamioita tai tehohoitoja, koska en jaksanut odotella mitään 10 minuuttia naamion vaikuttamista. Hiustenpidennysten myötä hiusnaamiot ovat tulleet erityisen tarpeellisiksi, mutta olen etsinyt nopeasti vaikuttavia vaihtoehtoja. Wonder Waterin 8 sekuntia on aika, jonka jopa minä jaksan odottaa :D

Elvitalin Wonder Water on koostumukseltaan hyvin ohutta, lähes vesimäistä. Hiukset pestään, ja pesun jälkeen Wonder Water levitetään hiusten pituuksiin. Yksi annos on 20 ml, oikein huonokuntoisille tai ekstrapitkille hiuksille voi laittaa useammankin annoksen. Pullon sivussa on ”mitta”, joka näyttää paljonko tuotetta yhteen annokseen menee.

Pieni miinus on annettava siitä, että vesimäinen tuote on vaikea pitää kämmenellä enkä saa kämmenelle mahdutettua kokonaista 20 millilitraa. Pienemmälläkin määrällä olen silti saanut tuloksia aikaiseksi, ja toki ainetta voi lisätä useassa erässä. Wonder Water tuntuu kuumuvan iholla kun sitä hieroo käsiin, se on normaalia ja kuuluu asiaan. Levityksen jälkeen odotellaan se 8 sekuntia ja huuhdellaan tuote pois. Halutessaan lopuksi voi vielä normaalisti lisätä hoitoaineen.

Tuloksena on kiiltävät, todella sileät, joustavat ja terveen tuntuiset hiukset (ja vieläpä ilman silikonia). Wonder Water sopii myös pidennyksille. Tuote on oikeasti ihan mielettömän tehokas ja lopputulos on melkein verrattavissa Olaplex-hoidon jättämään tunteeseen. Mikä parasta, pullollinen Wonder Wateria maksaa vain noin 8-9 euroa. Halleluja! Arvatkaa vaan oonko lotrannut Wonder Waterilla kuin mielipuoli :D

Dream Length -sarjaan kuuluu paljon muitakin tuotteita; lämpösuoja, hiusvoide, muotovaahto, kuivashampoo…kuivashampoo ei minusta ollut kovin tehokas, mutta muiden tuotteiden laatu on hyvä. Valitettavasti näissä muissa tuotteissa on varsin voimakas tuoksu, josta en pidä. Tuoksu on makea ja vaniljainen, mikä on mulle no-no. Tuoksu myös jää pitkäksi aikaa leijumaan hiuksiin ja on siksi turhan vahva. En hae hiustuotteilta tuoksuttomuutta, mutta liika on liikaa. Monelle makea tuoksu on varmaan kyllä mieluisakin.

Suosittelen Elvital Wonder Wateria IHAN KAIKILLE. Tämä arjen sankari pitäisi löytyä jokaisen suihkutiloista!

Dream Lengthiä saa tavaratalojen ja markettien lisäksi ainakin *Cocopandasta, *Eleveniltä ja *Lykolta.

Joko olette kokeilleet?

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin kulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Mun on tehnyt mieli ostaa tätä mutta kun pullo kertoo olevansa PITKILLE hiuksille niin oon jättänyt hyllyyn:D

    1. tuskin se aine tietää minkä mittasiin latvoihin sitä laitetaan :D kunhan et päänahkaan hiero niin varmasti voi käyttää!

  2. Meinasin ostaa tän kun oli viime viikolla tarjouksessa mutta jätin hyllyyn.. Ostin aika vasta sen More than shampoo – shampoon joka on koostumukseltaa kuin hiusnaamio mut toimii kuin shampoo ja se ei niin sytyttänyt ja siksi en ruvennut näitä muitakaan uutuuksia kokeilemaan. Täytynee kuitenkin joku kerta korjata tilanne ja ostaa testiin tämä ihme aine.

    1. Ai tommosesta tuotteesta mä en oo kuullutkaan! kuulostaa erikoiselta :D Veikkaan, että tää tuote ei jätä kylmäksi, ellei sit oo jo valmiiksi aivan täydelliset hiukset :D

  3. Mun mielestä parempaa kuin olaplex :) Tulee sileät, superkiiltävät hiukset. Loistotuote ja edullisella hinnalla :)

    1. Noni!! Joo tuo hinta on ehdoton plussa. Ihan hullua että niin edullisesti saa niin tehokkaan tuotteen!

Vastaa