Purkkimafia loppuu, mitä seuraavaksi?

(Edit 27.8.2016: Postaus on siirretty Purkkimafia-portaalista manuaalisesti, joten postauksen kommentit puuttuvat. Pahoitteluni!)

Niin.

Purkkimafia-portaali sulkee ovensa elokuun lopussa. Joku on varmaan ihmetellytkin jo useita muuttoilmoituksia viime aikoina, mutta ennen tätä päivää asiasta ei voinut vielä julkisesti huudella. Nyt voi. Bisnes on bisnestä ja asiat asioita, mutta tottakai mua harmittaa ihan vietävästi että näin kivan portaalin toiminta loppuu kokonaan, sillä Purkkiksessa on ollut kivaa blogata ja meillä on ollut erinomainen naisjengi tässä bloggaajina mukana. Purkkiksen etusivu on palvellut lukijoita tosi hyvin ja sen kautta on ollut tosi kätevää seurata blogeja. Nyt tämä purkkisperhe lähtee kukin omille tahoilleen ja olemme taas hajallaan blogosfäärissä. Se on kurjaa, mutta onneksi elämä ja bloggaaminen jatkuu. Omalta kohdaltani toivon, että myös te lukijat säilyisitte, vaikka siirryn takaisin itsenäiseksi bloggaajaksi ja valtaan oman nurkkani internetistä.

Tyylilleni uskollisesti olen tietysti aika viime tingassa muutoksia tekemässä, eikä mulla ole vielä uutta blogia olemassa. Oon kuitenkin jo aloittanut asian hoitamisen, eli huutanut tietokoneelle kotona ja syönyt mielenterveyslääkkeitä eli karkkia ja suklaata. Tässä vaiheessa voin sanoa, että vihaan aateekoota.

No, sama vanha www.wastinglifestyle.fi -osoite palvelee jatkossakin ja elo-syyskuun vaihteesta alkaen osoite ohjaa Purkkimafian sijaan uuteen blogiini, joka toivottavasti on siinä vaiheessa jo olemassa :D

En tiedä muiden bloggaajien aikatauluista sen tarkemmin, mutta itse ajattelin ainakin olla Purkkimafiassa suurinpiirtein loppuun saakka eli tämän elokuun – toki se riippuu siitäkin, millä aikataululla saan uuden blogipohjan valmiiksi ja vanhat postaukset sinne siirrettyä. Blogi päivittyy tässä elokuun aikana tuttuun tapaan eli ihan randomisti!

Mut hei, käykääs ensi hätään kurkkaamassa Sugar High’n puolelle. Siellä on esittelyssä mun koko tähänastisen elämäni ihanin hiusväripläjäys! Postaus löytyy täältä ja alla vähän esimakua!

.
.

Mitäs ajatuksia tämä uutinen teissä herättää?

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa