Holika Holika, Do Your Magic

holika holika baby silky foot one shot peeling

Aloitan lopusta, koska se on lähellä.

(Tuo lause on suoraan jostakin Jari Tervon kirjasta ja olen aina halunnut aloittaa jonkin postauksen kyseisellä lauseella, mutta toistaiseksi mikään ei ole ollut tarpeeksi dramaattista. Päätin, että tämä saa olla.)

Parin päivän sisällä jalkapohjistani kuoriutuu iho pois. Lauantai-iltana nimittäin laitoin jalkaani omituiset muoviset nyssykät ja kaadoin sisään kylmää nestettä, joka edellä mainitun reaktion saa aikaan. Kyseessä on tietenkin Holika Holikan supertehokas jalkakuorinta Baby Silky Foot One Shot Peeling (onkohan varmasti tarpeeksi pitkä nimi?), joka lupaa irrottaa huonokuntoista ja kovettunutta ihoa jaloista ja ällövaiheen jälkeen jalat ovat pehmeät ja siloiset.

holika holika baby silky foot one shot peeling
.
.
.

Pakkaus on aasialaiselle kosmetiikalle tyypillisesti lapsekas ja ällösöpö eikä tuosta edes voi oikein tulkita, että kyse on aikuisille suunnatusta tuotteesta, mutta väliäkös tuolla. Pakkauksesta löytyy muoviset sukat (tai säkit oikeastaan) sekä kuorintaneste, joka kumotaan sukkiin. Sitten odotellaan sukat jaloissa 1,5 tuntia. Itse tietysti tehokkaana tytsynä lakkasin samalla kynsiä. Jalkoja alkaa vähän palella puolentoista tunnin aikana, joten suosittelen laittamaan vaikka villasukat kuorintasukkien päälle. Loppua kohti jalkoja alkoi pistellä, kihelmöidä ja vähän kuumottaa, mutta missään vaiheessa ei sattunut. Tunne oli vain vähän omituinen.

.
.

(Huomatkaa kuorintanestepusseissa olevat merkinnät ”left” ja ”right”. Oliskohan mulla kuolioitunut koko jalka, jos olisin laittanut oikean jalan nestettä vasemman jalan sukkaan? Täpärällä oli!)

.
.

1,5 tunnin muhittelun jälkeen jalat huuhdellaan ja iho alkaa kuoriutua noin viikon kuluttua. Kuorintasukkien käytön jälkeen varpaat tuntui jotenkin tunnottomilta ja niitä pisteli hieman. Herään siis nyt joka aamu jännän äärelle kun tarkistelen, joko olen alkanut luoda nahkaani vai ovatko varpaani kenties tipahtaneet pois. Nyt vain toivon, että kuoriutumisvaihe on lyhyt eikä mulle tule sen aikana tilannetta, jossa joutuisin olemaan ilman sukkia… mutta on se sen arvoista, että saan siloiset ja nätit jalat. Toivottavasti.

IT-tuki piti tätä koko konseptia aivan absurdina, mahdollisesti sen takia, että kävimme tällaisen keskustelun:

”Mä en sit voi käyttää koiria 1,5 tuntiin enkä muutenkaan oikeestaan liikkua.”
”Miksi?”
”Mä laitan tällaset sukat jotka syövyttää mun jalkojen ihon irti.”
”MIKSI”
”Tää lupaa mulle vauvajalat.”
”Ai semmoset millä ei oo koskaan kävelty?”
”joo”
”ok.”

Vauvajalkoja odotellessa. Raportoin toki teille tuloksista myöhemmin. Enkä muuten TODELLAKAAN aio laittaa siitä kuoriutumisvaiheesta mitään makrokuvia tänne :D mut jos varpaat tippuu tai kuolioituu niin sen vois jo melkein kuvata. Joko te ootte kokeilleet? Toimiko? Kiinnostaako? Pelottaako? Mua vähän pelottaa :D

Holika Holikat sain CesarsShopista testattavaksi. Verkkokaupasta ne löytyvät täältä, linkki ei ole mainoslinkki. Hintaa sukilla on nyt tutustumistarjouksena 13,90 euroa.

Translation: This is me trying Holika Holika’s Baby Silky Foot One Shot Peeling (press sample) for the first time ever. Two plastic socks, some liquid I know nothing about, 1,5 hours of waiting with my feet soaking in the before-mentioned liquid and a week from now the skin on my feet should be peeling off – painlessly. Wish me luck….

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Mä käytin noita sukkia sunnuntaina! Odottelen tässä myös, että iho alkaisi irtoamaan. Eilen illalla jo näytti toinen kantapää siltä, että nahka alkaa lähtemään. :D

  1. Mulla on nyt alkanu iho kesiä, mutta ei vieläkään oo lähteny silleen kunnolla! Entä jos ne jää tommoseen välitilaan :DD

 2. Olen kokeillut ja TOIMII. Vähän kyllä vaatisin prosessikuvia sellaiselta henkilöltä jonka mielestä ihmisten olisi pitänyt syntyä sukat jalassa ;)

 3. Noi ihan uskomattomat, ainakin ne miulla toimi. Oltiin joskus reilu vuosi sitten miehen kanssa yhdessä hulluja ja testattiin, eikä tarvinnu edes kovinkaan paljoa suostutella.

 4. :D Mä niin voin kuvitella ton teidän keskustelun :D En oo kokeillut vielä, mut joo on mullekki tulossa noi, saa nyt nähdä kerkeänkö ennen helteitä noita testaamaan, vai testailenko sit syksyn tultua. Mua hirvittää se jalkojen palelu, ku mua palelee muutenkin aina :P

  1. Arvaa suostuiko se enää ton jälkeen siihen et oisin ostanu sille omat? Juuei.

   Palelu kestää vaan hetken ja sit alkaakin jo kuumottaa, joten älä huoli :D

 5. Tää on niin loistava keksintö <3 Mulla on yhä siloiset jalkapohjat kun olen tunnollisesti joka ilta rasvannut ne ennen nukkumaanmenoa.

 6. Viime kesänä näitä kokeilin. Jotenkin petyin siihen, miten vähän nahkaa lopulta lähti – ehkei mulla sitten ollutkaan niin pahoja kovettumia mitä kuvittelin. Poikaystävällekin lykkäsin moiset silloin jalkaan (suostui mukisematta, kun ei anna vaihtoehtoja :D) ja vaikka sillä on tosi karmeat kantapäät, niin tulos oli silläkin vähän plääh. Kyllähän sitä kovettumaa lähti, mutta jäi myös paljon. Mutta voisihan näitä silti uudelleen testata jos joskus tarvetta tulee:)

  1. Mä olen kuullut, että toisella kerralla kuoriutuminen alkais nopeammin. Riippuu toki siitä, kuinka pitkä väli kuorintojen välillä on :)

   Mulla näemmä kans lähtee aika vähän tuota nahkaa, nyt on nimittäin tasan viikko kulunut ja jalat on vasta sellasessa pienimuotoisessa kesimisvaiheessa o.O

Vastaa