Green half-moon

Voiko noidannuoli tulla hartiaan/lavan seudulle? Mun yläselkä ja oikea hartia huutaa Hoosiannaa tällä hetkellä. Oli mielenkiintoista pyöräillä kotiin silleen, että tangosta pystyin pitämään kiinni ainoastaan vasemman käden sormenpäillä (koska en voinu olla kumarassa) ja pää käänty vaan vasemmalle. Turvallistakin takuulla. Kävin uimassakin toivoen sen auttavan, mutta lopputulos oli se että lähinnä kelluin ympäri allasta ihan poijuna (= ”vesijuoksin”). Tulee aika vinkeä hukkumisen fiilis kun hartia kramppaa puolessa välissä altaanmittaa ja uimalasit täyttyy vedestä. Siellä sitte räpiköin ku sokea lohi. Kaunista ja virtaviivaista, uskoisin. Noh viis siitä, ehkä huominen kahden tunnin sulkapallopelailu auttaa…

Asiaan. Vaadin saada tehdä blogisysteri Helenalle kynnet muutama päivä sitten ja toivomuksena oli jotakin vihreää, joten yhdistin pari vihreää lakkaa ja koitin viimein ah-niin-trendikästä puolikuumanikyyriä.

green half moon manicure
Half moon

Pohjalla GOSHin Early Green ja päällä 3 kerrosta Inglotin 319:a, puolikuuraja vapaalla kädellä muotoiltu (ja sen on näkönenkin). Nimettömissä kynsitarrat. Helenahan perinteisesti vastustaa kaikkia uusia manikyyri-ideoita, joten tämänkin puolikuumallin jouduin lähes väkisin tekemään, mutta taisi tyär olla kuitenkin jokseenkin tyytyväinen tulokseen. Mä olisin halunnut jättää puolikuuosion täysin ilman lakkaa, mutta siihen en saanut Helenaa suostumaan. VIELÄ.

inglot 319

Pidin myös palopuheen käsien rasvaamisesta ja kynsinauhojen öljyämisestä. Paraskin puhumaan, ostin kynsinauhaöljyn ehkä viikko sitten vasta ja oon käyttänyt sitä kerran…onneksi oma lusmuilu ei estä sättimästä muita, näköjään.

Nyt keihäskarsinnan pariin, moikka! :)

Translation: I have a bad cramp on my shoulder / upper back for some reason, so this is a quick one. I tried a half moon manicure on Helena’s nails the other day using GOSH Early Green (bottom) and Inglot 319 (top). White embellishments on ring fingers are nail stickers. I have to try this on my own nails as well (but with different colors since I don’t wear green too often), but at the moment I’m too busy testing my new glitter polishes…:P

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa