Ensimmäiset Pueen-leimat!

Olipa kuulkaa kiva kun mökkipostaus sai niin hyvän vastaanoton ja selvästi kiinnosti lukijoita, sillä postauksen julkaisupäivälle kertyi lähes 800 sivunäyttöä. Ilmeisesti luette mielellään muitakin kuin kynsijuttuja :) Remonttihommista riittäis kyllä kirjoitettavaa, kotiakin ollaan nimittäin remontoitu parin vuoden sisään ihan urakalla. Ehkäpä kirjoitan niistäkin koettelemuksista joku päivä :)

Palataan nyt kuitenkin juurille eli lakkahömpötyksiin. Jotain hempeää ja leppoista piti kynsille saada lohdutukseksi kesäloman loppumisesta. Ensimmäisen työpäivän jälkeen olin jo mitämäteenisona-eksistentiaalikriisin kourissa ja harrastin intensiivistä lohtushoppailua. Jos sama meininki jatkuu, oon velkakierteessä noin parin viikon kuluttua.

Essie Full Steam Ahead ja Rock the Boat
Essie Full Steam Ahead ja Rock the Boat

Kesälomalla on toki tullut ”hieman” mässäiltyä, joten kriisini kourissa ohjasin shoppailutarmoni urheiluvaateliikkeeseen. Helpolla sporttinen olo, hikoilun määrä minimoitu!

Kynsillä Essietä ihan kaksin kappalein. Tämän kesän Naughty Nautical -kokoelma ihastutti niin, että pitkän harkinnan (= mulla ei ollut heti rahaa) jälkeen tilasin kaikki kuusi lakkaa. Ja ne on _ihania_. Lila yksilö on Full Steam Ahead, kuvissa kolme kerrosta. Leveän suomisudin kanssa tämä on helppo lakattava, mutta ohuella jenkkisudilla olisi varmasti hankala, koska lakalla on taipumusta raidoittumiseen.

yhteiskuva
yhteiskuva

Vaaleansininen lakka on Rock the Boat, hyvälaatuinen, joskin vaatii kyllä kolme kerrosta peittävyyteen ja sävynsä puolesta mun mukavuusalueen ulkopuolella, mutta aion opetella pitämään sinisiä lakkoja. Ugh. Aloitan tälleen pienesti aksenttikynsillä.

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi leimaillakin, tällä kertaa kaikki sujui kuin tanssi! Jos jokainen leimailukerta olis samanlainen, tekisin sitä paljon useammin. Tällä kertaa kannustimena leimailuun toimi uutuuttaan hohtelevat Pueen-merkin laatat. Love Elements -laattasarjassa on ihan huippuja kuvioita eikä hintakaan ole mahdoton.

Pueen Love Elements
Pueen Love Elements

Tilasin laatat suoraan Pueenin sivuilta, tulivat perille muistaakseni noin 1,5 viikossa. Setissä on 24 leimauslaattaa sekä tuollainen pieni kirjanen, johon laatat saa kätevästi säilöön. En käsitä miten muut laattavalmistajat eivät ole tajunneet tehdä moista. Love Elements maksaa 18,99 dollaria ja postikulut Suomeen on 10,99 dollaria, kokonaisuudessaan setin hinnaksi tuli siis noin 22,50 euroa. Halapaa ko saippua!

Postauksessa näkyvän leimakuvio on laatasta 33 ja leimaus on tehty Konadin valkoisella leimauslakalla.

Pueen 33
Pueen 33

Lakoista vielä sen verran, että molemmissa on ihastuttavia hopeisia hiutaleita. Makrokuva unohtui ottaa, mutta kyllä kimallus pullokuvassakin vähäsen näkyy:

Rock the Boat / Full Steam Ahead
Rock the Boat / Full Steam Ahead

Nonnih, enää kaksi työpäivää tällä viikolla, jospa pääsisin pikkuhiljaa takaisin arkeen eli tottuisin olemaan kuolemanväsynyt :D Mun kroppaa ei oo tehty virka-aikojen orjaksi. Se haluaisi aloittaa työt esim. puoliltapäivin ja lopettaa ne kahden maissa. Ois tosi hyvä hei. Mistäs sellasen työpaikan sais? Ja joko voi tehdä aamukamman seuraavaa kesälomaa varten?

Translation: Essie’s Naughty Nautical -collection pushed me over the edge and I ended up buying them all. Today’s choices were Full Steam Ahead and Rock the Boat. I also ordered Pueen Love Elements stamping plates and they are friggin’ awesome! Best stamping images to date. Highly recommended by yours truly.

Kurkkasitko jo nämä?

5 kommenttia

  1. En ole ikinä leimaillut enkä siis leimaile vieläkään. Ei tuo 18mm riitä mulle. Olisi kuitenkin kiva, että olisi sekä erillisiä kuvioita, että koko kynnen kuvia samalla laatalla. Nämä Pueenit näyttivät mukavilta ja hintakin on enemmän kuin kohtuullinen.

    1. ei riitä? kuinka pitkät kynnet sulla oikein on :D Lealac-laatoissa ainakin on isot kuvat, Llarowe-nettikauppa myy niitä :)

  2. Paluuviite: Lakka-armeija: Essiet

Vastaa