Cadillacquer Eat the Rude Collection Swatches pt. 2

cadillacquer footsteps fleeing into silence

Hyvää päivää! En jaarittele nyt paljoa, koska kuitenkin haluatte päästä heti swatchien pariin. Tietoa tästä Cadillacquerin uusimmasta kokoelmasta löytyy edellisestä postauksesta. Kuten luvattu, nyt vuorossa on vaaleampia ja kirkkaampia sävyjä.

Hi again! Today, as promised, I’m showing you the second part of Cadillacquer Eat the Rude collection and this time it’s all about the lighter and brighter shades! For more info about this collection visit my last post :)

 

cadillacquer footsteps fleeing into silence
.
.
.

 

Footsteps Fleeing into Silence on turkoosi crelly violetilla glitterillä. Ihana väriyhdistelmä! Koostumus on itsekseen tasoittuva, ohut muttei vetinen ja peittää kahdella kerroksella.

Footsteps Fleeing into Silence is a turquoise crelly with purple glitter in various sizes. I love this color combination! The formula is self-leveling, thin but not watery, and fully opaque with two coats. 

cadillacquer embrace the madness
.
.
.

Embrace the Madness on korallinen oranssinpunainen crelly sinisillä glittereillä. Nimi on juuri sopiva tälle lakalle :D Hauska ja pirteä sävy. Koostumus oli aika ohut, mutta helppo ja yllättävän peittävä, kaksi kerrosta riitti mainiosti.

Embrace the Madness is a coral-leaning orange-red crelly with blue glitters in various sizes. Embrace the Madness is the perfect name for this shade :D It’s really fun and perky shade. Formula was similar as in Footsteps although a bit thinner. This is two coats. 

cadillacquer imago swatch
.
.
.

Imago on murrettu lila holo, joukossa pientä kultaista shimmerhippua ja violettia shimmeriä. Erikoinen violetin sävy. Koostumus hyvä ja helppo, kuvissa kaksi kerrosta.

Imago is a dusty orchid holo with small golden flakes and purple shimmer. Really good formula. This is to coats.

cadillacquer winston swatch
.
.
.

Winston on taupe holo, mukana turkoosia shimmeriä. Tässäkin hyvä ja helppo koostumus. Peittävyys tulee kahdella reilulla kerroksella. Itse aloitin ohuilla kerroksilla ja varmuuden vuoksi lisäsin sitten kolmannenkin.

Winston is a taupe holo with turquoise shimmer. Again very good and easy formula that covers well with two coats but I ended up using three just in case.  

cadillacquer a rare gift swatch
.
.
.

A Rare Gift on vaalea siniharmaa lakka pinkillä ja kirkkaalla, sinertävällä shimmerhipulla. Niin kaunis! Tykkään tällaisista lakoista, joissa on jokin juju mutta jotka eivät ole mahdottomia koristella (kuten useat glittercremeindiet ovat). Helppo koostumus, kuvissa kolme kerrosta.

A Rare Gift is a light greyish blue with pink and clear, blueish shimmer flakes. So pretty! Easy formula. This is three coats. 

cadillacquer Memory Palace swatch
.
.
.

Memory Palace on haalea, murrettu mintunvihreä holo kuparisella shimmerhipulla. Mun ei varmaan tarvitse erikseen sanoa kuinka paljon pidän tästä? :D Koostumus on vähän paksumpi kuin kahdessa muussa holossa, mutta tasoittui kuitenkin hyvin. Lakka näytti hyvältä kahdellakin kerroksella, mutta kuulsi pikkuisen läpi, joten päädyin kolmeen kerrokseen.

Memory Palace is a pale, dusty mint green holo with coppery shimmer flakes. Absolutely gorgeous! Definitely one of my favorites in this whole collection. The formula is a bit thicker than in previous two holos but easy to apply and self-leveling as well. This is three coats. 

.
.

No niin, nyt on koko kattaus nähty! Jään innolla odottamaan mielipiteitänne :) Kokoelma on siis nyt saatavilla Hypnotic Polishilla ja myöhemmin myös muilla jälleenmyyjillä. Somelinkkejä löytyy taas tuosta alhaalta :)

So now you’ve seen them all! What do you think? Any favorites?

This collection is available now at Hypnotic Polish. These polishes were provided to me in exchange of my honest review. 

Follow Cadillacquer: official site / Facebook / IG @cadillacquer
Follow Hypnotic Polish: official site / Facebook / IG @hypnoticpolish

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Kuten jo aiemmin sanoin, tää on pitkästä aikaa todella onnistunut kokoelma Cadillacquerilta, joskin näissä vaaleissa sävyissä onkin jo enemmän lakkoja jotka ei sytytä. Mm. Winston, joka vaikuttaa hyvin samankaltaiselta Patch Overin ja Beyond The Wallsin kanssa. Ehkä näitä taupeja holoja ei tarvitsisi ihan joka kokoelmassa, eikä joka toisessakaan olla.

  Mutta kovasti rahanmenoa tämä kokoelma tietää pienistä napinoista huolimatta. Rare Gift ja Memory Palace täytyy ainakin näistä vaaleista kotiuttaa, muita jään vielä hieman pohtimaan.

  1. Joo, mullekin tuli Patch Over tuosta mieleen, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi etsiä tikkuviuhkojani tavaravuorten alta jotta pääsisin vertaamaan :D vois kyllä tehdä vertailupostauksen näistä muutamasta samankaltaisesta :)

   Nuo kaksi mainitsemaasi on minunkin suosikkeja, hienovaraisia mutta mielenkiintoisia :)

 2. Embrace the Madness, come to mama! Olen samaa mieltä kuin Dollie näiden taupejen holojen suhteen. Ja Imagokin näyttää jotenkin liian tutulta. Toisaalta ihan hyvä, ettei tarvitse koko kokoelmaa kotiuttaa, kuten kävi SoA:n kanssa. Niistä en kyllä kadu yhtäkään!

  1. SoA oli kyllä ihana <3 mä koitan ehtiä tehdä vertailupostauksen mahd. pian, mutta nyt on ihan hirvee ruuhka postausten kanssa kun aika on niin kortilla. Mut yritän!

 3. Mun suosikki tästä on ehdottomasti tuo Memory Palace! Nuo kaksi alkupään lakkaa ovat ehkä liian konstikkaita omaan makuun, mutta Imago ja Winston näyttää hienoilta! Silti se musta niistä tummista oli paras!

 4. Liekö syksy vai mitä mutta jostain syystä tummat sävyt hiveli silmää enemmän kuin nämä vaaleat. Tyylikkäät swatchit, kuten aina:)

 5. Erittäin onnistuneet kuvat! Vähän näyttää siltä että tämä kokoelma tulee verottamaan kukkaroa melko paljon, mukana on monta ”ihanpakkosaada”-lakkaa.

Vastaa