4 x Nyxin meikkivoide

Tuotteet saatu.
Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Tänään testinurkassa tuhistaan meikkivoiteiden parissa! Esittelyssä on neljä erilaista meikkivoidetta Nyxiltä.

*Can’t Stop Won’t Stop on pitkäkestoinen, peittävä meikkivoide. Olen kokeillut Can’t Stop Won’t Stop -sarjan tuotteita aiemminkin ja mainostanut sarjaa jo silloin ratkaisuksi rasvoittuvan ihon meikkipohjaan. Tämä meikkivoide on omiaan siis paitsi rasvoittuvalle iholle, myös niihin päiviin, kun meikkipohjan pitää kestää kasvoilla hyvänä kauan. Jos pidät L’Oréal Paris Infallible 24h Fresh Wear- tai Esteé Lauder Double Wear -meikkivoiteista, Can’t Stop on sinun tuotteesi. Kuivalle iholle tämä ei ole paras mahdollinen. Lopputulos on kyllä kauniin luonnollinen eikä kuivan mattainen, mutta koostumus on turhan napakka kuivalle iholle. Tästä sarjasta mulle ideaali sävy on Light Porcelain, joka on täydellisen viileä vaalea :)

Jos haluaa modata Can’t Stop -meikkivoidetta vähän ohuemmaksi ja kevyemmäksi, sekaan voi tuupata ohuempaa tuotetta, mistä saammekin aasinsillan Total Controliin.

*Total Control on koostumukseltaan erittäin ohutta, lähes vesimäistä. Meikkivoiteen ideana on kerrostettavuus, mihin nimikin viittaa: yhdellä pisaralla hyvin kevyt, sävytetyn päivävoiteen tyyppinen lopputulos, kahdella puolipeittävä, kolmella peittävä. Noin niinkö karrikoidusti luokiteltuna. Total Controlia voi myös sekoittaa paksumpaan meikkivoiteeseen keveämmän koostumuksen aikaansaamiseksi. Yksinään käytettynä Total Control on parhaimmillaan nuorella iholla; ainakin minun ihollani Total Control upposi nopeasti ihohuokosiin ja korosti ihon tekstuuria ja laajentuneita ihohuokosia ikävästi, huolimatta pehmeän mattaisesta lopputuloksesta. Ikääntyvälle iholle usein istuukin paremmin vähän ”tiiviimpi” meikkivoide. Kesällä voisin kokeilla tätä paremmalla menestyksellä, kun iho on paremmassa kunnossa ja suosin ohuempaa meikkipohjaa muutenkin. Pipettipullo jakaa mielipiteitä, itse pidän enemmän tuubeista tai pumppupulloista.

*Bare With Me on tämän jutun meikkivoiteista mun ehdoton suosikki. Puolipeittävä meikkivoide, joka tekee meikkipohjasta todella luonnollisen näköisen: juuri sopiva sekoitus mattaa ja heleyttä, niin että lopputulos on kuin toinen iho. Bare With Me sopii myös kuivalle iholle. Sävyjä on muistaakseni 12, mutta vaalean osaston sävyt ovat hieman ongelmalliset; kuvassa oleva Pale Light on TODELLA vaalea, mutta seuraava sävy Vanilla Nude on sitten jo reilusti tummempi ja todella keltainen. Itselleni sopiva sävy tulee, kun sekoitan Pale Lightia ja Vanilla Nudea. Sarjaan kuuluu muuten myös *tosi hyvä Hydrating Jelly -primer, joka on kuivalle iholle ihan ässä.

*Born to Glow ei ole ihan tositestiin päässyt, sillä mulle saapunut sävy Warm Vanilla on niin auttamattoman keltainen mun viileällä ihonsävyllä, että näytän tän kanssa lähinnä maksatautiselta. Tuntumani kuitenkin on, että Born to Glow on muutoin aika saman tyyppinen kuin Bare With Me, mutta heijastaa enemmän valoa eli on hehkuvampi ja hieman peittävämpikin ehkä – tosin väärä sävy saattaa myös antaa peittävämmän vaikutelman, kun näkee tosi selvästi missä meikkivoidetta on ja missä ei :D Glow-tuotteet ei ehkä ihan ensimmäisenä ole sellainen tuoteryhmä jota rasvoittuvalle iholle lähtisin suosittelemaan, mutta Can’t Stop Won’t Stop -sarjan *meikinpohjustusvoide ja Born to Glow -meikkivoide yhdessä voisi hyvinkin toimia myös rasvoittuvalla iholla.

Nythän on tietenkin aika turhauttavaa meikata kun jatkuva maskien kanssa pelaaminen pilaa nopeasti meikkipohjan kuin meikkipohjan. Bare With Me kuitenkin kesti varsin urheasti myös maskirallin!

Nyxin meikkituotteet on ilahduttavan edullisia hintatasoltaan ja myös laajalti saatavilla. Näitä meikkivoiteita myy mm. *Eleven, *Lyko, *Cocopanda ja *Kicks. Sävyvalintaan saa apua Nyxin sivuilta, jossa voi kokeilla sävyjä itselleen virtuaalisesti!

Muiden merkkien meikkivoidesuosituksiani löydät esimerkiksi tästä postauksesta.

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa