Trash Talk: joulu- ja tammikuu

Osa tuotteista saatu (ilmoitettu erikseen).
Mainoslinkit merkitty tähdellä.

Joulukuussa olin melkein puolet kuusta lomalla koti-kotona ja käytin siellä matkakokoisia tuotteita, joten joulukuussa loppuneita ei ollut paljoakaan. Siispä yhdistin kahden kuukauden roskat ja ne käydään läpi nyt!

Kangasnaamio-game oli kyllä aika vahvana joulu- ja tammikuussa, tuntui ettei mulla muita tyhjentyneitä tuotteita paljon ollutkaan. En taaskaan pisteytä näitä kun se on aika vaikeaa. (Käytettyjä kangasnaamioita kuvatessa kyllä usein kristallisoituu se, että mä tosiaan tässä kuvaan ROSKIA internetiin :D)

*It’s Skin Hyaluronic Acid on tuttu kangasnaamio, oon käyttänyt näitä useamman ja tykkään. Tuoksuu ihanalle ja kosteuttaa niin hyvin!

*Kocostar Foot Moisture Pack on jaloille tarkoitettu naamio, tai siis kosteutussukat. Todellinen self-care -hetki kun nää laittaa! Mun jalat tosin tarvis tällaset päivittäin…

Aloe-naamio on joltain random-merkiltä. Oli muistaakseni ihan perushyvä. Holika Holikan Shea Butter on vanha tuttu ja vakiokamaa.

*Be Here Now Skincaren kangasnaamiot on kuulkaa parhaat kangasnaamiot mitä oon kokeillut!! Tykkään näistä ihan älyttömästi. Naamion kangas on superohutta ja istuu kasvoille tosi hyvin. Virve on näiden naamioiden suunnittelun takana joten ei ihmekään että ovat hyviä. Nämä osaan pisteyttää: viis kautta viis.

The Body Shopin joulukalenterista (saatu) tulleet kangasnaamiot on sitten toisesta ääripäästä. Kangas on kovaa ja paksua eikä nämä istu mun kasvoille YHTÄÄN. Ihana tuoksu kyllä molemmissa, mutta ei pysy naamalla :(

Lumenen *Overnight Bright -yövoide on jostain vanhasta joulukalenterista peräisin ja loppui nyt viimein. Oon käyttänyt satunnaisesti reissuilla tätä, ja siksi kesti kauan. Pakkauskin on nykyään uudistunut. Ihan perusok, 3/5. Se uudempi versio on muistaakseni koostumukseltaan vähän kivempi.

Novexpertiä moni kehuu, mutta mä en päässyt tämän La Crème Repulp -kasvovoiteen (saatu Jolie boxista) kanssa yhtään samalle aaltopituudelle. Rullautui kasvoilla ihan älyttömästi eikä tehnyt sen lisäksi mitään iholle. Plaah. 1/5.

*The Ordinaryn Buffet-seerumi on tosi kiva tuote ja tämä on nyt toinen pullo jonka tyhjensin. Buffet on monitoimituote jossa on vaikka mitä tehoaineita. Jos et ole ihan varma mitä ihosi tarvitsee, koklaa tätä. Edullinenkin vielä! 4/5

Jane Iredale BeautyPrep -kasvovoide kotiutui mulle ystävämyynnistä naurettavan edulliseen 5 euron hintaan. Oikea hinta taitaa olla jotain 50 euron luokkaa. Tykkäsin tästä! Erityisen iso plussa hygieenisestä ja innovatiivisesta pumppumekanismista (kurkkaa kuva aiemmasta postauksestani). Toisaalta miinusta siitä, ettei voiteen kulumista nähnyt mistään koska purkki on täysin umpinainen. Yhtäkkiä vain loppui. Tosi laadukas tuote, mutta normihinnalla tuskin tulisi ostettua koska edullisemmallakin summalla saa laatua. 4/5

Flow kosmetiikan Piparminttujalkavoi on piparmintun tuoksuista sheavoita, joka kerkesi vanhentua ennenkuin loppui. Oli tää kyllä todella kauan aukikin, ja tässäkin pakkaus on nykyään erilainen mikä kertoo siitä että tää mun kappale on muinaisjäänne. Pakkauskoko on 150 ml ja toivottoman suuri, kun voide itsessään on äärettömän riittoisaa. Olen juuri korkannut uuden version tätä samaa voidetta ja se purkki on onneksi vähän pienempi. Toivo elää että saisin sen käytettyä ajoissa loppuun. Tuoksu on ihana! 4/5

The Body Shopin Ginger-suihkugeeli on ah-niin-hyvän-tuoksuista! Tosin uusi Lemon on vielä kivempi. Siksi tälle 4/5. Ihan samat sanat tästä *Pink Grapefruit -vartalojugurtistakin: tuoksu on aivan taivaallinen. Nyt on menossa samasta tuoksusarjasta vartalovoi! 5/5.

Loccitanen matkakokoinen Foot Cream hupeni hetkessä mun kuiviin koppurajalkoihin. Ihan jees, mutta saisi olla vieläkin kosteuttavampi. Näin pientä tuubia on vaikea pisteyttää.

Hair Lustin Hair Gummies -vitamiinit (saatu) oli kivoja! Karkin makuiset viinikumivitamiinit on kiva idea ja ainoa idea, jonka avulla saan syötyä mitään purkkivitamiineja :D Vaikutuksesta en osaa yhden purnukan perusteella sanoa mitään, näitähän pitäisi käyttää paljon kauemmin. Juttuni Hair Lustista löytyy täältä.

Siinä ne, ja hei tässähän ollaan muuten menossa valoa kohti! Oli ihan uskomatonta yhtäkkiä tänään tajuta, että oli vielä aivan valoisaa kun lähdin puoli viideltä töistä. Ehkä saan kohta valokuvausinspikseni taas heräteltyä. Blogin kanssa on ollut todella takkuista, kun valokuvia ei ole arkistossa valmiina, valoa ei ole ollut yhtään eikä asunnossa ole tilaa kunnollisille lisävaloille. Argh. En ole jaksanut säätää tai tehdä paljon muutakaan. Mutta ehkä pian….

Aurinkoa loppuviikkoon!

(Saadut tuotteet ilmoitettu erikseen. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Kova kangas kangasnaamioissa on ihan horroria. Ei kukaan halua sellaisia pitää. :/ Jane Iredalen voide on mun lemppari meikin alle, sitä ei voita mikään. Yöksi ei tarpeeksi kosteuttava.

    1. Joo menee koko kangasnaamion idea ihan pilalle, jos se kangas ei toimi! Samaa mieltä Iredalesta, oli kyllä hyvä meikin alla!

  2. Nää kosmeroskapostaukset nyt vaan on best :’D Mussa taitaa olla vähän dyykkarin vikaa, kun kiinnostaa paljon muut saa purkkeja tyhjennetyksi ja mistä syistä esim. joku tuote jää käyttämättä, tai käytetään loppuun ja/tai millasella aika-akselilla. Ja toki tietty se tärkein, että mikä se viimeinen fiilis jostain tuotteesta oli :D Mulla on vähän jääny noi the ordinaryt paitsioon, en oo löytänyt vielä omalle iholle sopivaa tuotetta, mitä jaksaisin käyttää useamman pullon. Mun naamassa on varmaa joku vika :D Melkein jokainen tuntuu tykänneen ees jostakin niiden tuotteesta ylivoimasena (ainakin hinta-laatu-suhteeltaan, jos ei muutoin) :)

    1. Sama, mä en myöskään varmaan ikinä kyllästy loppuneiden postauksiin :D Ja kiva lukea monta arviota kerralla!

      Ordinaryn suosio aivan takuulla perustuu juuri hinta-laatusuhteeseen. Muuten merkki on aavistuksen vaikeasti lähestyttävä, koska nimet eivät jää mieleen ja pitää kovastikin selvitellä, mikä tuote sopisi mihinkin ihotyyppiin jne. Mullakin meni aika kauan ennenkuin hankin ekat ordinaryn tuotteet kokeiluun, enkä vieläkään oo kovin laajasti niitä testannut :)

Vastaa