Teippihommia

Mulla on positiivinen ongelma. Useampi vanha manikyyri postaamatta ja swatchejakin ihan riittävästi, en tiedä mistä aloittaa. Lisäksi Facebookin kynsikoristekirppis on osoittautunut oikein runsauden sarveksi, nykyään postien hakeminen on varsin mukavaa, kun harva se päivä siellä odottaa pieni paketti. Uudet dotting toolit on kokeilematta, isot hileet odottavat testaamistaan ja – istu ja pala – mulla on nyt pari hyrrää myös fimoja (esimerkki fimoista). En oo perustanut fimoista koskaan, mutta koska kaikkea on kokeiltava paitsi serkkuja ja kansantanhuja, niin…ja kun halavalla kirppikseltä saa ni ohan se ostettava! Sitäpaitsi, oon pyörtänyt pääni lähes kaikissa kynsiin liittyvissä ”minähän en tätä kokeile”-jurnutuksissa, joten pitää fimoillekin antaa mahdollisuus. Viimeisen puolen vuoden aikana mun suusta on kuultu mm. seuraavat lauseet ”mä tykkään vaan cremelakoista”, ”glitterit ei oo yhtään mun juttu”, ”mulla on jo yks punanen lakka, en tarvi toista”, ”inhoan metallisia lakkoja”, ”en tykkää duochromeista”, ”en mä mitään geelikynsiä opettele tekemään”…..voisin jatkaa tätä loputtomiin. Kokeilin tänään myös kirkkovenesoutua (KYLLÄ), joten ehkä fimot ei oo niin iso juttu sinänsä.

Mutta ne päivän kynnet:

tape manicure

Laitoin alle OPIn Happy Anniversarya (kuvassa oleva pullo) vaatimattomat 3 kerrosta, rajasin viivakohdat teipillä ja lakkasin päälle yhden kerroksen China Glazen Aquadelicia. Sitten poistin teipit samantien, jotta rajoista tulisi terävät ja tarkat. Päälle vielä Seche Vite.

teippimanikyyri

Tuntuu oudolta katsella näin kesäistä väriä kynsillä, nyt tekis koko ajan mieli tarttua kynsilakkavalikoimani syksyväreihin. Tai no, who am I kidding. Tekis mieli ostaa koko ajan lisää ja lisää syksyvärejä. Aika kaukaisilta tuntuu nuo ”mulla on jo yks punanen lakka” -ajat…

Translation: I have a positive problem. I’ve collected a bunch of new nail decoration items and have lots of new techniques to try and I don’t know where to start. I also have a few older manis and swatches to post. Here’s my nails of today, a simple yet pretty tape mani. I used 3 coats of OPI Happy Anniversary, put stripes of tape on top of it and put one coat of China Glaze Aquadelic on top of everything. I removed the tape immediately after Aquadelic to keep the lines sharp. That’s about it :)

Kurkkasitko jo nämä?

7 kommenttia

 1. Hihi, sulla on mun luonto! Mulla on ollut samantyylisiä vakuutteluja (”glitterit ei ole mun juttu”, ”shimmerit on parhaita, emminä cremeistä niin…”) ja aina on käynyt huonosti. Paitti fimojen kanssa, ne ei aikuisten oikeasti ole yhtään mun juttu. Sinä päivänä kun minä esittelen blogissani jotain hedelmäviipalepläjäyksiä mut saa toimittaa hoitoon. Ja mieluiten nopsaan :P

  Mutta vitsit kun on upeat noi kynnet! Tosi hienosti onnistuneet! Käytitko jotain semmoista ihan erityistä kynsiteippiä, niitä koristejuttuja, vai jotain muuta?

  1. Ahhahahaha mulla on tuolla hyrrällinen juurikin niitä hedelmäviipaleita xD oon katellut hyrrää jo monena iltana mutta en vaan saa aikaiseksi kokeilla niitä. Mutta pakko kai niitä on ainaki kerran koittaa ennenkuin laittaa eteenpäin….KAI. Kiitos kynsikehuista, tämä olikin aika kivuton manikyyri, helppo saada onnistumaan:) Käytin just sitä koristeteippiä, striping tape siis. En tykkää käyttää sitä koristeena, koska v*tuttaa se reunojen käpristely ja irtoilu, mutta näissä teippivärkkäyksissä se toimii ko junan vessa. Kerran koitin vastaavaa manikyyriä leikkaamalla tavallisesta scotch-teipistä soiroja, ja voin kertoo että NEVER AGAIN. Arvostan mielenterveyttäni liikaa kokeillakseni sitä uudestaan.

 2. OMG … ”mulla on jo yks punainen lakka” … =DD
  Mä en voi enää mennä shoppailee mun ystävien kanssa, ku en jaksa kuunnella: ”Sulla on jo ton värinen lakka” …
  Ihan vaa tiedoksi, että EI OO !!!! Ja mitä sitten, vaikka oliskin… ;D
  Mutta että kirkkovenesoutua ???

  1. ”They are not the same, they are similar!!” jep tiedän tunteen! Vähän kyllä omatuntoa kolkutteli kun havaitsin omistavani esim. 7 siniharmaata lakkaa. Tuli vähän sellanen olo että onko nämä niin erilaisia että tarvin kaikki, mutta se ajatus meni onneksi silmänräpäyksessä ohi. Ja joo kirkkovenesoutua…olin siellä tahdosta riippumattomista syistä (lue: työpaikan järjestämä tempaus), mutta se oli oikeastaan ihan mukavaa :D

   1. Mun piti kerran laittaa kynsille 10 vaalean lilaa lakkaa ihan vaan todistaakseni, että ne on erilaisia. Ei kai se mun vikani oo, jos joku ei erota sävyä sävystä. Pah.
    Joo, tommosilla ajatuksilla ei kannata paljon aivosolujaan häiritä. On niin paljon tärkeämpääkin ajateltavaa. Kuten se, mikä on seuraava lila lakka, jonka hankin… ;D
    Sain ylläripalkintona 12 fimopötköä, joten … fimot … here I come … =D

     1. Niin minäkin… ;DD
      Täytyy vaan saada joku kiva onnistuminen tähän ensin, ja sit menettää hermonsa fimojen kanssa. =DD

Vastaa