Geelikynnet – toinen yritys

Toisten geelikynsien teko oli paljon vaikeampaa kuin niiden ensimmäisten, kun ei ollut ketään ammattilaista keltä kysyä neuvoa. Onneksi Helena oli mukana pähkäilemässä mitä milloinkin piti tehdä… Se, että tein nämä kuolemanväsyneenä sunnuntaiyönä, ei ainakaan auttanut asiaa. Kynnen muotoa en millään meinannut saada oikein, ja jostain syystä ilmakuplia tuli kynsiin ihan älyttömästi. Ehkä nostelin geelisivellintä liikaa tai jotain, en tiedä. Valmiissa kynsissä ilmakuplat tuntui karheina kohtina kynnen pinnalla. Olin niin maani myynyt näitten kynsien teon jälkeen että olin valmis jo kauppaamaan kaikki rakennekynsitarvikkeet eteenpäin ja siirtymään hammastikkujen keräilyyn tai muuhun vaivattomaan harrastukseen. No, tässä nämä kuitenkin nyt on:

Huomaatteko kuinka realistinen suhtautuminen mulla on? :D Homma ei mee täysin putkeen toisella yrittämällä -> välitön ”pitäkää tunkkinne”-fiilis. Ei mua harmittais virheet juurikaan jos tekisin tämmösiä yritelmiä itselleni, mutta kun teen muille, kaiken pitäis olla heti tasan täydellistä eikä yhtään vähempää.

Mulla meni aikaa näissä 4 tuntia (…jep..), ja vaikka kuinka yritin korjailla, en saanut ilmakuplia eliminoitua. Ei ne juurikaan kynsissä näy ellei todella tihrusta, mutta mietityttää josko kynnet sitten kestää vähemmän aikaa tai jotakin. Parista kynnestä geeli myös valui uunissa vähän. En tajua miksi. Viilailin toki valuneet kohdat pois, mutta kyllä tollanen ”valuvika” varmaan kestävyyttä heikentää. Onneksi sentään ”asiakas” pääsee huoltoon mulle milloin haluaa, mikäli kynnet alkaa pahasti ilmaantua tai eivät pysy. Tai siis…pääsee huoltoon sitten kun olen opetellut miten se huolto tehdään :D

Nyt kun parin päivän toipumisajan jälkeen katson näitä (huonolaatuisia) kuvia, ei nää nyt NIIN pahalta näytä. Mutta ei nämä myöskään ole yhtä hyvät kuin ne ensimmäiset geelit. Oliskohan pitänyt lopettaa huipulla? :D

Translation: Here’s my second attempt at gel nails. This time I had no-one to guide me through this process (except for Helena, thank god she was here to support me :D) and it shows. The fact that I did these midnight and was dead tired did not help either. These are definately not as good as the first ones were and I was really bummed. I know it’s not particularly realistic to assume I’d master this right away but since I’m doing these for other people it makes me think I should. Hmm, maybe a small attitude adjustment might help me cope with my imperfections :D I just hope these nails stay put but I’m worried they might not, ’cause I couldn’t prevent little airbubbles forming in to the gel and that might affect gel nails’ lasting time. I’ll just have to wait and see I guess.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. *tirskahdus* Sulla on kärsivällisyyttä uuden opetteluun aivan yhtä paljon kuin mullakin. ”GAAAH, en ole täysinoppinut ensimmäisen kerran jälkeen, tää ei ole mun juttuni!” :D Mun silmiin noi on ihan nätit kynnet, ei näy mitään vikaa :) You keep at it, girl!

    1. Siinä kun yhdistää kultakalan keskittymiskyvyn ja kärsimättömyyden ni kyllä hyvä tulee :D no mutta kiitos, ehkä se tästä..sunnuntaina pitäis tehdä kolmannet, ei muutako leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

  2. Hammastikkujen keräily saattaa sekin olla ihan mukava harrastus, jos sen tyyppisestä asiasta on kiinnostunut… Sinuna sen sijaan jatkaisin tuota kynsien tekemistä, koska hyvältähän nuo näyttää. Jos siellä joku tekninen virhe on tai joku ilmakupla, niin so what !!! Tekevälle sattuu, usein ku sattuu nit tottuu. Jos ei tekis virheitä, ei vois kehittyä. jne jne, lisää jotain mitäänsanomattomia aforismeja ja muita kuolemattomia lausahduksia… ;D
    Motto: Minä en luovuta.

Vastaa