Pikkiriikkinen avautuminen kynsien lisäksi

Vähän aikaa sitten luin uutisen, jossa kerrottiin tieriidan johtaneen haulikolla ammuskeluun. Tienkäyttöoikeudet osuu näköjään erityisen herkkään kohtaan suomalaisen miehen sielussa. Mulla on valitettavasti siitä ihan omakohtaista kokemusta. Tällaisia kitinöitä on viime aikoina kuultu:

Exhibit A: Jamppa X rakentaa talon olemassaolevan tien viereen ja alkaa sitten kitistä siitä, että tietä käytetään. Aivan pettämätön logiikka. Nostan hattua. Sama asia jos minä muuttaisin satamaan ja sitten mellastaisin siitä, että siellä käy laivoja.

Exhibit B: Jamppa Y ilmoittaa haluavansa asua paikassa, jossa kilometrin säteellä ei asu ketään muuta. Sen takia ei halua tietäkään käytettävän. …no miksi sitten rakensit talon paikkaan jossa asuu muitakin?! Suomessa kyllä jänkhää riittää, tervemenoa vaikka Paskakönkäänkurulle, takaan ettei löydy naapureita.

Exhibit C: ”Jos minä nyt annan luvan käyttää tietä niin sitten te teette lapsia ja sitten ne tekee lapsia ja sitten lapset ja lapsenlapset ja niiden kaverit täällä ramppaa ja minun tietä käyttää ja sitten mopoilla täällä ajelevat ja luonnon turmelevat niin!” ….mitä? Sinun kiusaksi vois kyllä muutaman lapsen pyöräyttääkin. Mites se sun oma jälkeläisesi joka kypsässä kolmenkympin iässä asuu edelleen kotona ja rällää tuningautoillaan siinä tiellä?

Exhibit D: ”Tehän voitte vaikka myydä sen talon vaikka mustalaisille ja sitten täällä mustalaisia minun tiellä kulkee!” VAU. I rest my case.

Onneksi kynsilakkahuurujen haistelu tyynnyttää kireimmätkin hermot, ainakin jos tulos on sievä.

pirouette my whistle over black

Palasin juurilleni eli mustaan. Musta lakka on GinaTricotin mielikuvituksellisesti nimetty Black. Kärkiin töpöttelin meikkisienellä Golden Rosen hololakkaa 107 ja laitoin päälle yhden kerroksen OPIn Pirouette my Whistlea.

GT:n Black on kohtuullisen hyvä musta lakka, mutta vaatii kaksi kerrosta koostumuksensa takia. Lakka on kyllä peittävä, mutta ensimmäinen kerros jättää kaljuja kohtia kynsiin. Onnistuin vielä ostamaan maanantaikappaleen, jossa korkki irtoaa välillä siveltimestä. Tolkuttoman ärsyttävää.

Golden Rosen holoefekti näkyi heikosti ohuen töpöttelykerroksen takia, mutta sopivassa valossa se kimalteli kaikissa mahdollisissa väreissä. Koko kynnellä se varmaan näyttää huikealta, mutta en ole vielä ehtinyt sitä koittaa. Hololakat on jälleen yksi uusi osa-alue tässä harrastuksessa johon en ole tutustunut yhtään, koska olen taas olettanut etten pidä niistä. Kaikki varmaan tässä vaiheessa jo tietää kuinka pysyviä mun mielipiteet näissä asioissa on, joten odotettavissa hololakkojen ihkutusta tulevaisuudessa :D

Translation: I went back to my roots: hello black! The polish is Gina Tricot’s 01 Black which is a decent polish but definately not perfect formula-wise. I used a make-up sponge to apply holographic silver polish (Golden Rose 107) and added one coat of OPI Pirouette My Whistle.

Kurkkasitko jo nämä?

7 kommenttia

 1. No sievähän siitä tuli !!! =)
  Maalla asuva tuttava ihmetteli, mitä ihmiset tekee kaupungissa betonikopeissaan. -No ei ainakaan riitele tienkäytöstä. Nehän tietysti valittaa, ku joku käy vessassa, kulkee rappukäytävässä, polttaa röökiä parvekkeella, paiskoo ovia, puhumattakaan, että siellä koirat haukkuu ja lapset itkee… Ei oo kohen koskaan. (Lähde: paikallisen sanomalehen Näppikset-palsta)
  Sulle ois tunnustus:
  http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/09/tyksin-sun-blogista.html

  1. IT-tuki on saanut tunnustusta kulissien takana tapahtuvasta työstä: o/ yleensähän vain oletetaan, että homma toimii :)

  2. Joo, koskaan ei ole hyvä. Kaupungissa kyyläkeijot ja maalla junttijampat :D Mutta iso kiitos tunnustuksesta, tulipa hyvä mieli :) IT-tuella nousi heti pissa päähän selkeesti.

   1. HILJAISET taustajoukot, kuten esim. siivoojat ja IT-tuki saa harvoin tunnustusta, mutta todentotta: niitä ilman homma ei vaan toimi. ;D
    Anna sen nyt vaan paistatella ja pudotat sen sit maanpinnalle… Ole hyvä, olen viihtynyt täällä, joten valinta ei ollut vaikea. =)

 2. Paluuviite: Mökkiprojekti, osa 2

Vastaa