Punainen, oon sun nainen. (musta ois selvästi pitänyt tulla räppäri)

Oon tehtaillut jo jokuset Pois mukavuusalueelta -kategorian kynnet, joten nyt tuli vahva tarve lakkaukselle josta aidosti pidän ja jota katsellessa ei tarvitse irvistellä. Punainen kynsilakka, kuinka olenkaan sinua kaivannut!

OPI Innie Minnie Mightie Bow ja I'm All Ears
OPI Innie Minnie Mightie Bow ja I’m All Ears

Kynsille pääsi kaksi ensikokeilua odottanutta OPI:n lakkaa: Innie Minnie Mightie Bow sekä I’m All Ears. Innie Minnie vakuutti järisyttävän hyvällä laadullaan. Se levittyi sulavasti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella, lyhytkyntiset voisivat selvitä yhdelläkin. Lakassa on hyvin hienovaraista kullanväristä kimallusta mehevänpunaisen pohjavärin lisäksi. Luottopunaisen etsijät, suosittelen kokeilemaan tätä :)

.
.

I’m All Ears on jännä tapaus. Lakka on pohjaväriltään jotakin magentan luokkaa ja täynnä fuksianpunaista ja pinkkiä shimmeriä. Yksinään ei varmaan peittäisi edes kolmella kerroksella, joten laitoin sen suosiolla Innie Minnien päälle. Yhdellä kerroksella sai kivan kimmellyksen kynsille. Shimmer näyttää valosta riippuen sinertävältä tai pinkiltä.

.
.
OPI I'm All Ears
OPI I’m All Ears close-up

Mustat riekaleet on siirtokuvat, nekin käyttäytyivät esimerkillisesti. Koko lakkausprojekti oli yhtä juhlaa ja ruusuilla tanssimista alusta loppuun saakka. Oikein syletti kun aloin ajatella minkälaista sontaa esimerkiksi niiden limenvihreiden hirvitysten tekeminen oli… miksi vaivautua, kun voi valita myös tällaisia lakkoja? Kysyn vaan.

.
.

Tässä vielä valolaatikossa otettu kuva lakkauksesta – kuva on laadultaan aika kyseenalainen, mutta ainoa jossa I’m All Earsin monivärishimmer näkyi edes jotenkin. Mun on kyllä tehtävä tolle mun valolaatikkoratkaisulle jotakin, muuten tämä blogi ei selviä pimeän talven yli. Eihän noin latteita kuvia kukaan kattele. Vaaleaa taustaa vasten mun neonvalkoinen ihoni ei oo ihan parhaimmillaan, kirjaimellisesti sulaudun seinään :D Sitäpaitsi nyt kun valo tulee vain ylhäältä, kuvan yläosa palaa aina puhki ja heijastukset on ihan naamattomia. Ei vetele tämä.

I'm All Ears
I’m All Ears

 

.
.

Mukavuusalue, I LOVE YOU.

P.s. Bombonin puolella on luvassa kohta ihan mahoton arvonta, pysykää kuulolla :)

Translation: Dear comfort zone, I don’t know why I ever left you. 

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Minäkin rakastan sun mukavuusaluettasi :D Ihastuttavat kynnet, mutta toisaalta – noilla kahdella lakalla ei KUKAAN saa aikaan rumia kynsiä. Luultavasti. ;-) Mulla oli aikoinaan I’m All Ears yksinään kynsillä ja muistaakseni se peitti ihan tarpeeksi hyvin kolmella kerroksella. Pitääpä tarkistaa kuvat. Joo. Mutsiishei, tosi nätit kynnet. Pysy erossa limestä.

    1. Kiva kuulla :D ja kyllä, pysyn kaukana limestä. Ehkä mä koitan joskus tuota Earsia myös yksinään, tikulle lakattuna kaksi kerrostakin oli vaan niin onnettoman läpikuultava ettei se rohkaissut yrittämään…

  2. Jos sun kuvat on huonoja, seuraavissa postauksissani näkyy sitten pelkkiä jukkapalmuja. Just sayin’.

    1. :D oon mä noihin ulkona otettuihin kuviin tyytyväinen, mutta noi valolaatikkokuvat…ei hitto. Tuo oli onnistunein kuva kahdestakymmenestä, ulkona kuvat onnistuu kertalaakista. Ulkokuvia ei juuri tartte muokata, valolaatikkokuvia tarttee. Siinä on hermojen kannalta aika merkittävä ero…

  3. En ole vielä päässyt tuonne punaisen alueelle lakkauksissa. Omat kynnet kun ovat mieluummin vihreät kuin punaiset. Mutta! Ostin A Englandin Percevalin, joka näyttää todella upealta punaiselta. Ehkä kun tarpeeksi katselen näitä punaisia kynsiä, niin rohkaistun. Tätä blogia on muuten upea lukea juuri sen takia, että täältä löytyy näitä helmiä: ”Oikein syletti kun aloin ajatella minkälaista sontaa esimerkiksi niiden limenvihreiden hirvitysten tekeminen oli…” =P

    1. En minäkään tummista punaisista ensin välittänyt, mutta kelkka kääntyi :) Perceval näyttää kyllä kuvissa aika mielettömältä! Ja hyvä että mun tunteenpurkaukset miellyttää :D

  4. Oih, nyt kyllä lähtee tilaus vetämään, saan vihdoinkin kunnon punaista omaan kokoelmaan. Aivan mielettömän kivannäköiset kynnet olet jälleen saanut tehtyä!

Vastaa