Black bling

Tänään oli katkeransuloinen päivä sikäli, että sain saapumisilmoituksen postipaketista. Ihanaa saada tilaamiaan kamoja kotiin, mutta se postissa käyminen…eih. Meidän hyvin toiminut lähiposti päätettiin siirtää lähislummin ruokakaupan yhteyteen, ja sen jälkeen mikään ei oo toiminut niinkuin pitäisi. Tänään jonotin 30 minuuttia postin luukulle, jonka jälkeen sain siirtyä uuteen jonoon kassalle, jotta saisin palautettua MyPackin paketin. Näitä asioitahan ei voi samalta luukulta hoitaa, vaikka henkilökunta on ihan samaa kassalla ja postiluukulla ja kaikki paketit, oli sitten MyPackin tai postin, lojuu samassa tilassa. Aivan käsittämätöntä sontaa. Henkilökunta ei osaa eikä halua osata hoitaa postiasioita, mikä näkyy ja kuuluu. Sättivät toisiaan kilpaa siellä ja toimivat kuin hidastetussa filmissä. NNHGHGHGHGHGHHHGHH!!

Jahans, päivän avautuminen hoidettu alta pois, joten voidaan siirtyä kynsiin. Mainitsinkin edellisessä postauksessa mustista strasseista, tässä niitä nyt on:

opi berlin there, done that

Lakkana OPIn Berlin There, Done That, 2 kerrosta. Nimettömissä mustia strasseja ja muissa kynsissä valitettavasti palloja pilkkutikulla tehtynä. Kynnet oli ehkä paremmat ilman pilkkuja, mutta tehty mikä tehty :)

Laitoin nimettömän kynteen ohuen kerroksen kirkasta päällyslakkaa ja nostelin kirkkaaseen lakkaan kostutetulla siveltimellä strassit kynnelle. Annoin kirkkaan lakan kuivua ja laitoin pikakuivattajan päälle. Ei hikeä, ei kyyneliä, ei liikaa blingiä vaan juuri sopivasti rouheutta :) tykkään ku hullu puurosta! Veikkaan että tuo mustien strassien hyrrä on ainoa laatuaan jonka käytän viimeistä strassia myöten :)

black sequins nail art

Mun Nizzan matka lähestyy kovaa vauhtia, enkä oo tehnyt vielä minkäännäköistä suunnitelmaa matkan suhteen. Paitsi että aion käydä Kikossa ja ehkä hieronnassa. Ja syödä eksessiivisiä annoksia hyvää ruokaa. Sehän riittää :) Mulla oli kunnianhimoinen tavoite ajastaa postauksia matkan ajaksi, mutta tällä hetkellä näyttää aika heikolta.. lupaan silti yrittää saada jotain kasaan. Tai ainakin lupaan aktiivisesti ajatella yrittämistä.

Translation: Black rhinestones – what could be more ME? Pure love! 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa