piCture pOlish Winter and Muse

Nyt saatte luettavaksenne monella tapaa nysän postauksen. Ensinnäkään mulla ei ole paljoa aikaa, koska nukahdan pystyyn arviolta 25 minuutin kuluttua. Toisekseen, mun kynnet ei edelleenkään ole esittelykelpoiset, mutta Picture Polish on julkaissut taas uusia lakkoja. Ymmärtänette ongelmani?

En tietenkään voi jättää lakkakuvia julkaisematta kun uutuudet vielä ovat uutuuksia, joten luvassa on pari makrokuvaa. Ja ei, en voi viilata kaikkia kynsiäni lyhyiksi ja olla I’M FABULOUS ANYWAY -asenteella liikkeellä, koska mun kynsipedit on ihan eri mittaiset enkä saa viilattua kulmasta pahasti revennyttä etusormen kynttä tasaisen lyhyeksi, kun kynnen keskiosassa tulee kynsipeti vastaan. Keskisormessa taas on sen Riehan aiheuttaman kynsivamman takia niin paksu paikka, että se näyttää enemmän pallolta kuin kynneltä. Oikeasta kädestä en edes viitsi aloittaa.

Mutta nyt mua sekä kyllästyttää että hävettää määkiä taas tästä samasta, maailman mittakaavassa tyhjänpäiväisestä asiasta, joten mennään makrokuvien pariin mieluummin.

There’s a reason why I’ve been blogging about nail art so little recently: my nails are tearing and breaking _constantly_. I can’t even file them down to tidy nubbins because my nail beds are so irregular and weird. I was forced to figure out something now that Picture Polish released new shades, and my solution was to macro all the way :D So excuse me for not showing you normal nail pics but I hope these close-ups give you an idea of these two shades.

picture polish muse swatch
.

Muse on ylivoimainen suosikkini kaikista uusista sävyistä. Oon joskus huvikseni miettinyt, millaisen lakan suunnittelisin jos Picture Polish minut siihen hommaan pyytäisi, ja olen aina päätynyt tulokseen ”mustikanvärinen holohitulalakka”. Eli Muse. Joku luki näemmä ajatukseni.

Muse is my ultimate favorite of all the new shades. I always thought that if I would ever get a chance to design a shade for PP, it would be a blueberry scattered holo. And here it is!! Someone’s been reading minds, I’m telling you. 

.
.

Koostumus oli tietenkin aivan täydellinen, mutta en minä mitään muuta PP:ltä enää odotakaan. Kuvissa on kaksi helppoa kerrosta.

The formula was of course amazing. I don’t except anything less than extraordinary for PP formulas and Muse was perfect. This is two easy breezy coats. 

.
.
picture polish winter swatch
.

Ja sitten meillä on Winter. Lakka, joka on käytännössä glorifioitu versio Suomen marraskuusta. Sääolot on ihan kamalat, mutta lakka on hämmästyttävän nätti ja ihana. Ja nuo pullon lumihiutaleet on niin sieviä!

And then there is Winter. This shade is pretty much a glorified representation of Finnish November. I hate this weather but I love this shade! Mid-grey with holo flecks and sparks, so elegant and interesting. And the snowflakes on the bottle…ah! 

.
.

Winterin koostumus oli likimain samanlainen kuin Musenkin, mutta lakkasin kolme kerrosta. Sanoisin kuitenkin Winterin olevan kahden kerroksen lakka, itse nimittäin aloitin lakkaamisen ihan säälittävän ohuella kerroksella ja siksi jouduin kompensoimaan kolmannella kerroksella.

The formula was very similar as in Muse, although I used three coats here. I started out with a ridiculously thin coat so I think this polish actually is a two-coater.

.
.

Siinä mun kaksi suosikkia uusista julkaisuista. Winterin sain esiteltäväksi CesarsShopista, Musen ostin itse. Koko Cesarsin valikoima uutuuksineen ja vanhoine suosikkeineen nähtävissä täällä.

Hankitteko tai aiotteko hankkia joitakin uusista lakoista?

These two were my faves from the new releases. Winter is a press sample. Will you be picking any of these up?

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Muse, Muse, mun on pakko hankkia Muse! En kestä! Mun on myös pakko saada kuitenkin se Clear Stamper ja ne pikkulaatat. Pitää hihkaista Cesariin ja kysyä, että koska niitä tulee =) Ihanasti sä olet onnistunut rajaamaan noi kynnet noihin kuviin! ;)

  2. Joo mä hankin nuo kummatkin lakat myös, koska ne on vaan niin kauniit! Eikä kaduta. Mulla vähän sama ongelma kynsien kunnon kanssa, repeytymiä, paikkauksia…ihan hävettää pistää kuvia. Mutta silti pitää, kun on nättejä lakkoja x) Onneksi on Orlyn Nail Repair Kit, muuten ei vois varmaan kynsiä koskaan lakkaillakaan…

  3. Erinomaiset valinnat uusista PP:ista! Tilasin Cesarsista tänään juurikin nämä kaksi kaunotarta, joten jos posti ei kuse hommaa jotenkin, saan ihailla näitä ihanuuksia jo huomenna. Niin ihania lakkoja, ihan kuola valuu näitä kuvia katsellessa :).

Vastaa