L’Oréal Paris ja villimpi joulu

Hengailin viime viikolla L’Oréal Parisin lämminhenkisessä tapahtumassa, joka järjestettiin Café Fleuristessa. Aivan uskomattoman sympaattinen ja tunnelmallinen kahvila, suosittelen käymään. Pala klassista Ranskaa keskellä Helsinkiä :) Paikan sitruunamarenkikakkujuttu sai mut hiljaiseksi useamman minuutin ajaksi, ja se on melko harvinaista. Tapahtumassa oli paikalla myös legendaarinen Sirkka Lekman, joka on taiteillut erikoispaperista ihmisten siluetteja Linnanmäellä vuosikymmenten ajan. Sirkka on sekä nainen että mieleenpainuva kokemus. Karismaattinen, tarkka, lämmin ja hauska. Jos teillä on joskus mahdollisuus päästä Sirkan katseen alle, tehkää se. Vilauksen mun siluettikuvasta löydätte Instasta :)

Lahjapussissa oli kiinnostavaa kosmetiikkaa sekä kaunis amaryllis. En ole harjaantunut tekemään horsmista tuotearviointeja, joten tänään keskitytään enempi siihen kosmetiikkapuoleen, tarkemmin ottaen L’Oréal Parisin joulukauden kokoelmaan nimeltä My Wild Side. Kokoelma on teemaltaan eläimellinen ja savannihenkinen, mikä ei ehkä ole se ensimmäinen teema joka joulukokoelmasta tulee mieleen. Hyvä näin, sillä mikäs sen mielenkiintoisempaa on kuin yllätyksellisyys.

.
.

Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, nestemäinen silmänrajausväri, ripsiväri, huulipuna ja kynsilakka. Palettia lukuunottamatta kaikissa tuotteissa näkyy vihreä-kultainen teemaväritys.

.
.

Kokoelman hittituotteeksi veikkaan Tanzania Rubis -huulipunaa, jonka sävy on herkullisen marjaisa viininpunainen. Mulle laitettiin tätä punaa vastusteluistani huolimatta L’Oréalin tapahtumassa, ja kuin ihmeen kaupalla tykkäsin lopputuloksesta! Vastustelin siis sen takia, että ohuthuulisena en osaa käyttää tummia punia koska näytän aina ilkeältä. Mua ei onneksi kuunneltu tässäkään asiassa ja ammattilaisen laittamana Tanzania Rubis hehkui kauniina ja satiinipintaisena myös minihuulilla. Suosittelen kokeilemaan.

.
.
loreal paris tanzania rubis swatch
.

Super Liner Ultra Precision on eyeliner, jonka kärki on taipuisa. Jotenkin automaattisesti oletin kärjen olevan jäykkä ja kova kuten ”tavallisissa” silmänrajaustusseissa, joten ensimmäinen rajauskokeilu tällä laitteella näytti aika…mielenkiintoiselta. En vielä oikein tiedä miten tätä ajetaan.

.
.

Volume Million Lashes Féline -ripsiväri mainostaa tuovansa erottelevuutta ja viuhkamaista järjestystä räpsyttimille. Kaareva harjasosa on toiselta puolelta harjaksiltaan lyhyempi ja toiselta pidempi. Pidemmillä harjaksilla erotellaan ja pienemmillä tuodaan ripsiin massaa. Käsittääkseni. Paljastan tässä tietämättömyyteni, koska olen käyttänyt jo tosi kauan suuriharjaksisia, Hannu Karpon mikkiä muistuttavia ripsiväriharjoja, joten nämä hienostuneet uutuudet ovat mulle hieman vieraita. Ensikokeilulla sain kyllä jo aika nätin tuloksen, mutta annan massan hieman kuivahtaa ennen tarkempia testailuja.

.
.

Luomiväripaletti on nimeltään La Palette Smoky. Edeltäjistään La Palette Nudesta sekä La Palette Rosesta poiketen Smokyn sävymaailma on vähän rohkeampi ja monipuolisempi.

.
.

Paletista löytyy nudea, lilaa, keltaista ja klassisia smoky-sävyjä. Sävyvalikoima voi ensin näyttää epäsovinnaiselta ja riitasointuiselta, mutta sävyt eivät ole superpigmenttisiä ja siten tottumattomammankin meikkaajan käytettävissä. Yleisesti ottaen pigmenttisyyttä arvostetaan tuotearvioissa tosi korkealle, mutta voin avoimesti myöntää että en minä ainakaan osaa niitä aivan järjettömän pigmenttisiä luomivärejä ja poskipunia käyttää. Häivytys ei oo sitä vahvinta osaamisaluetta…mulla on esimerkiksi yksi aivan ihana karpalonpunainen poskipuna jota en ole käyttänyt kertaakaan, koska pigmenttiä on niin paljon että talomaalillakin varmaan saisi vienomman lopputuloksen. Niin että aina se vähempi pigmentti ei tarkoita huonompaa tuotetta. Riippuu ihan siitä millaisen meikkaajan käsiin tuote on päätymässä.

La Palette Smokyn kohdalla napeissa oli vähän laatuvaihtelua. Missään napissa ei ole hurjasti pigmenttiä, mutta osa levittyy pehmeämmin kuin osa. Musta ja harmaa nappi ovat paletin heikoimmat lenkit ja swatchatessakin tulos oli laikukas. Keltainen nappi on aika kuiva, mutta se on käsittääkseni aika yleistä keltaisissa luomiväreissä. Laadullisesti parhaita sävyjä ovat nudet ja roosat. Swatcheissa on kaikissa 2-3 pyyhkäisyä, pohjustajaa en käyttänyt. Sanoisin, että kyseessä on monipuolinen paletti sellaiselle, joka vasta varovasti kokeilee muita kuin ihonvärisiä luomivärisävyjä ja joka pitää mattasävyistä.

loreal paris la palette smoky swatch
.
loreal paris la palette smoky swatch
.

Tuo savunsininen sävy on tosi kaunis. Aion kokeilla sitä vielä joku päivä kun on sellainen rohkea fiilis :D

Kokoelman tuotteista ripsiväri ja silmänrajaustussi jää vakkarivalikoimaan, mutta muut tuotteet ovat limited edition ja myynnissä siis vain hetken aikaa.

(Tuotteet saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: Here’s L’Oréal Paris Holiday 2015 collection called My Wild Side (press sample). A bit different than Holiday collections usually are, isn’t it? La Palette Smoky eyeshadow palette is an interesting mix of nude, purple, yellow and smoky shades. None of the shades are massively pigmented which is a good thing is you are new to these more bold shades. The lipstick called Tanzania Rubis is my favorite of this collection and I think it’s going to sell out quickly. The shade is really pretty mix between berry and wine red. The mascara and eyeliner are new additions to the permanent range but other products are limited edition so get yours before they are gone!

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

 1. Toi paletti on sävyiltään jännä. Keltainen jäisi mulla käyttämättä, muuten kyllä sellaisia perushelppoja, käyttökelpoisia sävyjä. :)

  Samaa mieltä pigmenttisyydestä; tottakai sitä arvostetaan hc-meikkaajien arvosteluissa paljon, mutta ihan tosiasiallisesti kyllä itsekin tykkään varsinkin arjessa meikata ihan perushyväpigmenttisillä luomiväreillä – ja uskon että koskee aika montaa tälläista tavallista meikkaajaa. Siksi mussa ei aiheuta yhtään hämmennystä että isoilta merkeiltä ilmestyy myös ei-huippupigmenttisiä luomivärejä, koska isolle osalle nimenomaan ne ovat kaikkein käyttökelpoisimpia. :)

  1. Nimenomaan :) ja varsinkin vähän erikoisemmissa sävyissä on paljon helpompi aloittaa kokeilut maltillisemman pigmentin turvin.

 2. Paletti on väritykseltään aika kiva. Mulla on noista se nudepaletti ja siinä osa sävyistä on ihan hyviä mutta toisista ei irtoa väriä millään vaikka miten hinkkaa nappia, se massa on jotenkin liian kovaa tai jotain.

  1. Niin sellaisia kuivia? tässä oli pari samantyyppistä, ei ehkä ihan noin totaalisen kuivia kuin kuvaat mutta tunnistan ilmiön :D

 3. Erikoinen kokoelma jouluksi tosiaan! Kiva, kun Lorealiltakin on alkanut tulla tällaisia vähän suurempia ja monipuolisempia luomiväripaletteja. :)

  1. Joo! hintakin on ihan maltillinen, suositushinta tais olla 19,90. Raaskii ostaakin vaikkei ihan jokasta sävyä viikottain käyttäiskään :)

 4. En tiennykään, että tää on joulukokoelma, aika villi. Palettia olen kuolannut, niin erikoisia sävyjä. Täälläkin ollaan samaa mieltä pigmenttisyydestä, uskaltaisin käyttää kaikkia sävyjä eikä tartte hirveesti häivytellä, että tulee siisti jälki. Eyelinerin omistan ja olipas se applikaattori veltto! Aikaisemmin käyttämäni Lorkun eyeliner oli vähän jäykempi, niin saatoin hieman säikähtää tätä :P

  1. Miten se häivyttely onkin niin vaikeeta! Mä saan aina aikaan vaan laikukasta ja epätasaista jälkeä..pitäis ehkä mennä jolleki kurssille :D

   Haha, mulla oli ihan sama MITÄÄÄ?! -reaktio kun kokeilin eyelineria ekan kerran :D

 5. Kiitos tästä esittelystä! :) Luomiväripaletti vaikutti kivalta, mutta ehkä tuo sävyjen koostumus ei olekaan sitä, mitä itse haen (vaikka en minäkään mitään todella pigmenttisiä sävyjä osaa käyttää/häivytellä) :) Ripsarista oon kuullut hyvää aiemminkin, sen voisi ehkä joskus napata itselleenkin, mä kun tykkään noista kaarevista harjoista :)

Vastaa