15 Minutes of Fame

Suliskisat oli ja meni, ja mailakin on vielä ehjä enkä edes huitonut sillä ketään ihmisiä, vaikka pikkasen meinasi mennä kuppi nurin kun harrastesarjassa tuli vastustajiksi pelaajia, jotka kisasivat myös ns. oikeissa kilpaluokissa (oikeesti, kuinka dorkaa? Varmaan löytyisi enemmän uskallusta harrastajiltakin tulla kisoihin, jos voisi luottaa siihen ettei vastapuolelle tule kilpaluokituksen omaavia pelaajia). Alkupelit meni kuitenkin aivan timanttisen hyvin ja semifinaalissa meillä sitten nousi tie pystyyn. Lasken tämän onnistumiseksi, etenkin kun ottaa huomioon millaisen lähdön kisoihin sain. Mun piti lähteä kotoa klo 8:00 ja tuskailin jo edellisenä iltana aikaista lauantaiherätystä. Laitoin kellon soimaan tosi aikaisin, että ehtisin syödä kunnolla ja tankata vettä yms. IT-tuki ilmeisesti epäili pientä pommiin nukkumisen mahdollisuutta, koska ilmoitti painokkaasti jo perjantaina ettei missään tapauksessa aio herätä aamulla aikaisin vaikka mitä tapahtuisi. Noh, lauantaiaamuna havahduin päälle unohtuneen kelloradion vienoon melusaasteeseen ja ihastelin että onpas valoisaa ja jännä kun ei edes väsytä vaikkei kello ole edes soinut. Siitä meni noin sekunti kunnes tajusin ettei tollanen ”heräsin pirteänä ennen kellonsoittoa” -skenaario ole mun kohdalla lainkaan mahdollinen ja räjäytin itseni ylös sängystä paniikissa. Kello oli 7:38.

Täytyy sanoa että oli muuten todella tehokkaat 20 minuuttia. Paiskoin vaatekaappien ja huoneiden ovia siinä toivossa, että IT-tuki ”sattumalta” heräisi ja voisi auttaa. Ei herännyt, joten piti turvautua toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon eli marttyyrina nyyhkimiseen. ”Mulla on ihan hirvee kiire ja pelaan heti ekana ja mä en ehi ja kaikki muutki myöhästyy mun takia ja kello ei soinu ja mä en ehdi edes syödä MUTTA SINÄ ET VARMAANKAAN HALUA MINUA AUTTAA KOSKA HALUAT NUKKUA”. Lopputulos: mies teki hiiltyneenä mulle eväsleivät, keitti kahvit ja marssi takaisin sänkyyn. Aikaa kului tähän kaikkeen noin 4 minuuttia. Kokemus tuo varmuutta, ei meinaan ollut ensimmäinen vastaava tilanne tässä taloudessa. Lähdin kotoa tasan klo 8, olin todella helpottunut siitä ettei mun tarvitsekaan juosta jättimäisen suliskassin kanssa, tajusin että unohdin kaikki eväät kotiin, palasin takaisin ja juoksin jättimäisen suliskassin kanssa kohtaamispaikalle samalla tekstaten ilmoitusta pienestä myöhästymisestä. Olin paikalla sillä sekunnilla kun kyyti tuli, ja taputan kyllä itseäni olalle moisesta suorituksesta. Tuli todettua, että meikkivoiteen voi hieroa naamaan 15 sekunnissa ja ripsariakin ehdin laittaa, kun samalla harjasin toisella kädellä tukkaa :D Rumpalin koordinaatiosta on hyötyä yllättävissä tilanteissa…ja kyllä, pikameikkaus oli tärkeää, koska näytin lievästi kuolemansairaalta ilman.

moyou tropical
.

Kynsillä on TAAS MoYou Londonin Tropical-laattasarjan kuvioita ja TAAS korallia ja TAAS vesivärilakkoja. Olen koukussa. Toistolle on kyllä muukin syy kuin vain jumiutuminen suosikkeihin, sillä mut pyydettiin Me Naisten taholta haastatteluun kynsiaiheista juttua varten ja toimitus pyysi mua tekemään juttua varten lakkauksen, josta löytyisi omia suosikkeja ja uusia trendejä. Suosikit oli helppo valita ja leadlight-tekniikka lienee trendikästä nyt, joten näillä eväillä mentiin!

.
.

Essien Sunday Funday on ikisuosikkini, ja harkitsen peräti varapullon ostamista. Ihan täydellinen korallin sävy ja ihana shimmer vielä kaupanpäälle. Keskisormen ja nimettömän kukkaleimauksen värittelin pilkkutikun ja Dance Legendien Top Aquarelle -lakkojen voimin. Korallinen sävy on nimeltään Matisse, vihreä on Levitan ja keltainen on Tiziano.

dance legend top aquarelle matisse
.
.
.

Sanoisin, että lakkauksesta tuli erittäin paljon mun tyylinen ja näköinen. Näitä voisin tehtailla vaikka joka päivä!

.
.
.
.

Kyseinen Me Naisten numero ilmestyy käsittääkseni tällä viikolla. Pikkasen jännittää, koska dorkailin kameran edessä minkä ehdin enkä yhtäkään niistä kuvista ole nähnyt. Oletan kuitenkin, että se otos missä olen keskisormet pystyssä ei varmaankaan päädy lehteen…mutta itsepähän pyysivät jotakin asentoa missä aksenttikynnet näkyis hyvin :D

Translation: I was interviewed by a Finnish women’s magazine called Me Naiset a few weeks ago and they asked me to do a mani that shows some of my favorite things and trendy nail art. It was an easy task: something coral (Essie Sunday Funday), my favorite white polish (Gina Tricot White), my favorite technique (stamping) and some trendy leadlighting with Dance Legend Top Aquarelles. I think the end result represents me and my blog really well and I hope the story will be a good one! This particular number comes out this week so I still have a few days left to wait until I see what the editors came up with! :D It’s always great to see nail art related pieces in mainstream magazines and I’m happy to be a part of one :)

Kurkkasitko jo nämä?

34 kommenttia

 1. Jee! Mullakin on tänään vesivärikynnet blogissa! Todellakin vain yksi kynsi piiperryksen takia. Tollaset lentävät lähdöt on kauheita, tosin tuntuu että sompailen jotain ihan joka kerta ovesta ulos lähtiessä, oli kiire tai ei. Ihanat TAAS nää, ja rakastan korallinväriä! Toivon että oisivat fiksuja ja laittaisivat ne keskarikuvat, asennetta!

  1. olit kyllä tosiaan piipertänyt, kymmenen vastaavaa kynttä olis ollut ehkä hieman liian työläs toteuttaa :D

   Mulla on ihan sama juttu, ja siis yleensä mulla on aina kiire..

   Kiitos! Katotaan miten käy :D

 2. No sinähän varsinainen tehopakkaus olet! Onneksi ehdit vaikka herätys ei soinutkaan :) Kynnet on herkulliset ja todella kauniit, ihan kateushan tässä iskee taas! :D

 3. Siis what, pitääks mun käyttää sen jutun lukemiseen ja tuijottamiseen kokonaiset 15 minuuttia, vaikka olen nopea lukija ja lehdessä on paljon muitakin juttuja? o_O No okei, sun vuoksesi mitä vain.

  Kynnet on kyllä tosi nätit ja keväiset ♥ Maltan tuskin odottaa, että on torstai ja postiluukku kolahtaa :D

 4. Apua, pitääkö tässä joku naistenlehti ostaa? Kai siinä on edes joku irrotettava fanijuliste keskiaukeamalla? :D kynnet on upeat niinkuin aina!

 5. Wow ihanat kynnet! Toi Sunday funday on pyöriny kyllä kauan mielessä…
  Onnittelut hyvästä sijoituksesta sekä lehteen pääsystä! :)
  Olin viime vuonna juurikin tos nelurin harrastelijasarjassa 3/4 :D kyllä se vaan on mieltä rasittavaa kun ne taitavat kilpapelaajat tulee noukkimaan harrastelijoidenkin mitallit… toivottavasti oli niin mukavaa että ens vuonna oltaisiin vastakkain, vois olla mielenkiintoista ;)

  1. Kiitos kiitos!

   Joo, harrastelenurin finaalin pelaajista kolme neljästä pelasi myös kilpasarjan nelureissa (ja pärjäsivät). Sopii kyllä kysyä miksi sinne harrastesarjaankin sitten pitää tulla. Mutta tosi mukava tapahtuma oli kyllä, enköhän mä ensi vuonnakin siellä ole, toivottavasti! Meillä on tiukat taistot sitten :D

 6. Mahtavat ihmetellä Me Naisissa äkillistä irtonumeromyynnin kasvua, itse kun en tavallisesti edes avaa ko- lehteä saati että ostaisin sen itelleni:D Kynnet on kauniit, just hyvä lakkaus kuvaamaan kynsimaailman trendejä:)

 7. Oon joskus ollut ko.lehden tilaaja, mutta en enää. Irtonumeroa kohti suuntaa siis loppuviikosta hän.
  Pikaherätykset on kamalia, mutta niistä selviytyminen antaa melkoisen voittaja-olon. Pari kertaa sen tehneenä oon aatellut, että jos vaan laittaisin kellon soimaan 15-20min ennen lähtöä ja sit ois vaan pakko suorittaa. Mutta siinä jos sitten nukkuis pommiin ja jäis se 2min aikaa, niin sit vois peli olla jo menenetty….

  1. Joo ei hittolainen, olis pikkasen kuumottavaa jos tietäis että aina on vaan se 20 min aikaa :D kauhee tärinä jää päälle pitkäksi aikaa jos joutuu räjäyttämään ittensä vauhtiin. huhhuh.

 8. Tämä juttu pitää kyllä käydä lehtihyllyllä tai kirjaston lukusalissa tavaamassa! En niin välitä lehden nykymeiningistä eli jenkkiartikkelikopiointisuomennosbuumista ja clickbaiting-otsikoinnista, tai sit mä oon tullu vanhaks ja katkeraks, se on toinen vaihtoehto.

  Mä jotenkin kyllä haluisin nähä että siellä ois tuo kuvailemasi keskarikuva. Sit mä lupaan ihan jo ostaa sen numeron enkä vaan lukea pummilla!

  Kynnet on jälleen kerran yltiökauniit ♥

  1. Mä luen naistenlehtiä nykyään vaan kampaajalla, joten en osaa nykymeininkiin sen kummemmin ottaa kantaa :D

   Mä luulen kyllä että saatat joutua pettymään ton keskarikuvan suhteen…:D

   Kiitos kaunis <3

 9. *huutonaur* oot kyllä huikea! Osaat kuvata tuon aamuhärdellin niin elävästi, että jotenkin itekki hengästy sitä lukiessa. Voin jotenkin sieluni silmin nähdä tämän meiningin :D

  Mutta asiaan, ihanat kesäiset kynnet :) Nuo värit tuo mieleen auringon ja hiekkarannan ja drinkin-jossa-molemmat-esiintyvät ja ja ja! Pitää muuten käydä jostain nappaamassa selehti ja lukea sun juttu.

 10. Kynnet on todella ihanat, ja kuulostaa hyvältä hommalta myös tuo MeNaiset -juttu!

  Mutta toi aamu kuulostaa surkealta.. Mulla itelläni häviää kaikki hyvän fiiliksen rippeetkin moneksi tunniksi pommiin nukkuessa, mutta hyvä että sait hommat kasaan ja pelit kulkemaan. :)

  1. Kiitos! :)

   Joo nimenomaan, ei siitä meinaa oikein päästä yli. Onneks joutu heti vaan pelaamaan niin ei ehtinyt jäädä murehtimaan asiaa liiemmin :D

Vastaa