Paras huulipuna juuri nyt: Maybelline Super Stay Matte Ink

Edellisessä jutussa esittelin läpileikkauksen Maybellinen kevätuutuuksista ja nyt paneudun koko kavalkadin tähtituotteisiin, eli Super Stay Matte Ink -huulipuniin. Testailtiin siskon kanssa näitä ihan tositoimissa viime viikonloppuna, ja sen jälkeen oon käyttänyt Matte Inkejä päivittäin.

Matte Ink -punat on nestemäisiä mattapunia. Tiedän että intoilin kiiltopunien uudesta tulemisesta joskus aiemmin, mutta onhan mattapunien kestävyys ihan eri planeetalta ja siksi niitä paljon käytänkin.

Tähän asti kestosuosikkini (kirjaimellisesti, siis pisimpään kestänyt puna) on ollut Rimmelin Provocalips, joissa sävyvalikoima vain on ollut harmillisen kapea. MUTTA NYT KUULKAA. Matte Ink on parempi, kestävämpi ja sävyt ovat valtavan kauniita.

Siskon kanssa ollaan ehditty testata viittä sävyä, ja jokainen niistä on ollut aivan uskomattoman pitkäkestoinen. Mun ensimmäinen valinta oli ihanan persikkainen Poet, ryhmäkuvassa toinen oikealta. Persikkaiset ja vaaleat koralliset punat ovat usein niitä heikoimpia lenkkejä kestävyyden suhteen, mutta Poet kesti mun huulilla klo 11-03 välisen ajan. Lisäsin punaa yhden kerran hieman, tämä tapahtui joskus klo 23 aikaan eli puna oli siinä vaiheessa ollut mulla kellon ympäri huulilla ja oli vain vähän haalistunut sekä paennut alahuulen sisäreunalta. Ihan uskomatonta. Sitten mä kolmen aikaan aamuyöllä hinkkasin huuliani epätoivoisena Lokkitanen puhdistusöljyllä eikä meinannut silloinkaan väri lähteä :D Siskolla oli tasan sama kokemus tuon kirkkaan lilan Creator-huulipunan kanssa, sama kesto ja sama yksi lisäys. Ihan rinta rinnan siinä lavuaarin yllä hikoiltiin ja yritettiin saada punia pois :D Jopa tuo kaikista vaalein sävy Loyalist kesti niin brunssit kuin karjalanpiirakat ja munavoitkin.

Näitä swatcheja poispestessäni jouduin toteamaan, että kaksi tumminta punaista ei kertakaikkiaan ole lähdössä mihinkään ja hysteerisen hinkkaamisen jälkeen jouduin seuraavana aamuna toteamaan, että näytän siltä kuin olisin yrittänyt ristiinnaulita itseni yhdestä kädestä :D verenpunainen läntti keskellä kämmentä järkytti paria työkaveria kunnes sain selitettyä mistä on kyse. Ihan niin villi se meidän viikonloppu ei ollut sentään.

Mä en ole hoitanut huuliani juuri mitenkään tässä talvella, eli ne ovat aika kuivat, mutta silti Matte Inkit ei tunnu epämiellyttäviltä tai ylipäänsä erityisen kuivattavilta. Ne levittyvät tasaisesti ja helposti, ovat tosi pigmenttisiä ja kuluvat pois nätisti eivätkä murustumalla (ainakin ne sävyt joita olen jo kokeillut, harmaanvioletti ja kaksi punaista ovat testaamatta). Lisäbonusta tulee siitä, että Matte Inkejä on mahdollista jopa lisätä huulille, toisin kuin monia muita kestopunia jotka muuttuvat murustuvaksi kaaokseksi heti kun väriä yrittää lisätä. Tuoksu näissä nestemäisissä punissa on makean toffeinen ja applikaattori (josta en näköjään ottanut kuvaa) on tarkka ja miellyttävä.

Yhtään huonoa puolta en näistä punista keksi, kun hintakaan ei päätä huimaa. Viis kautta viis!

Super Stay Matte Inkejä on myynnissä esimerkiksi elevenillä, hinta alk. 12,30e , sekä Cocopandalla. Kivijalkakaupoista esim. Kicks, Stocka ja Sokos myyvät näitä. Vakuutuitteko?

(Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkin. Linkkien klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

11 kommenttia

  1. Itse en henk.koht. erityisemmin tykkää huulipunista, joita ei saa pois kovin helposti minkä vuoksi en hirveästi käytäkään mattapunia. enkä nestemäisiäkään. Tykkään, että huulet ovat pehmeät ja kostean oloiset koko ajan. Vähän hellävaraisempia mattapunia voin käyttää jonkin kiiltopunan kanssa. Minusta ei taitaisi tulla Super Stay Matte punien ystävää;) Sävyt ovat tosi nättejä<3

    1. tiedän mitä tarkoitat :) mua viehättää nimenomaan tuo pysyvyys, kun en ikinä muista tai jaksa korjailla huulimeikkiä…

  2. Vakuutuin ja pakko on kyllä ostaa muutama sävy kaappiin. Ihmettelen näiden Super stay tuotteiden hidasta tulemista suomeen – vastaava mattameikkivoide on ihan huippua, mutta eipä sitä täältä löydä, ainakaan vielä.

  3. Tykkäsin näistä, otin sellaisen perus pinkin ja vaaleamman version. Ihan eri hyviä verrattuna niihin aikaisempiin vivid juttuihin jotka haisivatkin niin hirvittäviltä.
    Vois muutaman sävyn ostaa lisää .

  4. Kannattaa poistaa puna huulilta esim. kookosöljylla. Itse laitan kookosöljyä hiukan vanulappuun ja sivelen sillä huulia. Ei tarvitse hinkata kovasti ja huuletkin kosteutuu samalla.

    1. Kiitos vinkistä! Öljy (joko putsarina tai ihan öljynä) on tosiaan näiden kanssa ihan välttämätön, tavallisilla putsareilla ei toivoakaan saada näitä irti :D

Vastaa