Oh dear God what have I done

Tekstuuribuumin jälkeen lakkafirmat näköjään yrittää uutta buumia feather effect -lakoilla, eli pienillä mattatikkuglittereillä. Oon ollut ensimmäisten karvalakkojen ilmestymisestä saakka niitä vastaan ja oikeastaan minä mielenikin pahoitin kun semmoisia piti markkinoille ruveta tunkemaan.

Jotenkin mun herkkä mieleni järkkyi kun oltiin Sissin kanssa hääkorttiostoksilla ja ehkä sen takia tapahtui pieni kollektiivinen nyrjähdys BBE:n Kampin liikkeessä. Ostin kaksi karvalakkaa. En nyt yritä puolustella sitä mitenkään mutta sanonpahan vaan että puoleen hintaan olivat.

.
.
.

OH GOD WHY

.
.

Siis mä en… en vaan.. siis…

EI.

Okei kaks sääntöä. Jos tehdään karvalakka, se ei saa olla yksivärinen (näyttää todella typerältä, postauksen kuvat havainnollistaa asiaa) eikä siinä saa olla mustaa. Mustat tikut tuo nimittäin mieleen vain yhden mielikuvan: säärikarvat.

Fabulous leg hair
Fabulous leg hair

Mun tekis mieli ottaa ladyshaver kauniiseen käteen ja ajella nuo pois.

China Glaze Surreal Appeal, Golden Rosen karvakasa
China Glaze Surreal Appeal, Golden Rosen karvakasa

Golden Rosen karvalakkasarjan nimi on Impression. Voi kuulkaa, NOT impressed.

China Glazen Surreal Appeal on sentään ihanan kirkas koralli (ja valokuvissa ihanan kirkas pinkki). Kaksi kerrosta riitti täyteen peittävyyteen, mutta ohentajan tuo lakka tapaa seuraavalla lakkauskerralla. Muuten aivan hyvä. Tosin rima oli aika hiton matalalla tässä lakkauksessa.

Tulipahan koitettua. Kaikkea sitä ihminen bloginsa eteen tekeekin…meen nyt halailemaan mun cremejä, glittereitä ja muita oikeasti nättejä lakkoja.

Translation: Ok I seriously cannot get my head around this bar glitter craziness. I mean…NO. Fugly. Useless. NO. I admit that some feather effect -polishes have really pretty color combinations, but single color bar glitter polishes do not work. Neither does polishes that have black bar glitters in them, they look like leg hair. Seriously. Man, I need to go hug my cremes and glitters.

Kurkkasitko jo nämä?

31 kommenttia

 1. Hyi. HYI HYI HYI! Mustia karvoja, voi hyvä isä… en ymmärrä mitä sulle tapahtui, mutta onneksi olet toipumaan päin. Noi lakat on vaan jotenkin niin.. väärin. Perustavanlaatuisesti väärin. Minäkin menen nyt halailemaan cremejäni.

  1. Mä katoin tuon Rian postauksen ja tuohan se vasta kamala lakka onkin, tulee mieleen ala-aste ja pinkit kynät joissa oli vieteriukkoja ja höyheniä toisessa päässä. EIH.

 2. No tuota.
  Tekstuurilakoissa meni tovi ennenkuin sisäistin niiden hienouden. Ja nehän on jopa OIKEASTI hienoja.
  Mutta nämä… Eih. Jos ne edes yrittäisi näyttää vähän enemmän strösseleiltä, niin voisin ajatella, että ”heh heh, onpas hassut”, mutta eih, mulle kans tulee mieleen vaan lavuaarin reunaan jätetyt partakarvat, jotka saa mut vihaiseksi. Ja ei, olkoon kuinka puoleen hintaan, niin Emma, ei.

  1. NIMENOMAAN ne lavuaarikarvat hahahaha :D Mut hei, mä koitin näitä jotta sun ei tarvitsisi :D

 3. Karvalakat, yäk. Ja kiitokset tuosta säärikarvavertauksesta, nyt en saa sitä päästäni… Tosin kesti hetken hahmottaa että kynsillä on niitä bakteereita :D

 4. Mie oon nyt kyllä yllättynyt ja ehkä hieman järkyttynytkin, koska tuo valkoinen tikkulakkahan näyttää ihan ookoolta tuolleen pienenä annoksena…Mutta tuo kaksivärinen, not for me. ;)

  1. o.O apua, älä sano noin! Noi tikuthan muuten myös törrötti ja tuntui ärsyttävästi paksunkin päällyslakkakerroksen läpi. Ei voi suositella.

 5. *nielee oksennuksen kurkusta*
  EMMA. Mä odotin sulta enemmän! Hyiiii! Vie ne pois. Polta ne. Heitä parvekkeelta. Apua! :D:D

  1. Rauhotu, nää on myyty jo :D ja edelleen mä vetoan siihen, että koitin näitä jotta teidän kenenkään ei tarvitsisi :D

 6. Haha, kiitos tästä postauksesta! Mä jo ehdin hetken katua, että ostin vain yhden tikkulakan sieltä alesta, kun se oli kimmeltävä ja kimmeltävä tikkuglitter ei oo yhtään niin kamalaa. Jäi kaiveleen, et oisko niin halpaan hintaan pitänyt ottaa kuitenkin useampi. No, tää postaus vahvisti sen: EI.

 7. Mä en nyt saa tota karvajalkamielikuvaa pois. :D Ei siksi et oisin ees aikasemmin tykänny näistä.

 8. Säärikarvalakka O.O Ja mulla on yks tollanen! Nyt en voi IKINÄ enää käyttää sitä. China Glaze – On The Horizon – Flock Together. Toi on niinkun tavallaan ihan kiva, jos sillai siristää silmiään ettei oikein näe..

  1. Voi ei, olen pahoillani :D mutta itseasiassa siinä kokoelmassa on juuri niitä kivoja väriyhdistelmiä, siis niitä joissa ei ole mustaa…:)

 9. HAHAA! Sä olet ihan paras, ja osaanotot tolle Chinaglazelle. Mun säärikarvat on just nyt just ton näkösiä, pitänee ottaa ajelukone kauniiseen käteen kun ei mullekaan tikkuglitter onnistu, ei sit millään. Ja lavuaarit…hoh, taitaa olla aika siivota kylppäri tällä viikolla.

Vastaa