Nice is nice pt. 2: ostokset

Ranskameiningit jatkuvat ostosten merkeissä. Vaatteita ja muuta sälää en tänne kuvannut, kun nämä pienet pullot kiinnostavat kuitenkin eniten :) Kameran valkotasapainoasetukset unohtuivat vääriksi, joten saatte nauttia ihanan vihertävistä kuvista. Ei kestä kiittää.

314, 316, 379, 292, 334
314, 316, 379, 292, 334

Ostosrintamalla Kiko kiinnosti luonnollisesti eniten. Ihan kotikulmilla liikettä ei ollut, vaan mun ja Kikon välissä oli reilun puolen tunnin pyöräilymatka. Kävin liikkeessä vain kerran ja napsin mukaan vähän mitä sattuu, kun samalla piti valikoida lakkoja myös kanssaharrastajille ja olin lopulta ihan sekaisin mikä lakka oli menossa kellekin. Matkaseuruetta ei myöskään kiinnostanut pyöriä Kikossa kovin montaa tuntia, yllättäen. Kotona sitten huomasinkin että hökellys kostautui ja olin onnistunut valikoimaan neljä sellaista lakkaa, joille mulla on dupe. Että ärsytti. Ekat dupet löytyvät ylimmästä kuvasta: toinen vasemmalta, 316, on lähes identtinen Ginan Boysenberryn kanssa, ja oikean reunan 334 ja Essien No More Film ovat identtisiä:

Kiko 334 vs. Essie No More Film
Kiko 334 vs. Essie No More Film

Ylempänä Kiko, alempana Essie. Kikon pohjasävy on violetimpi ja Essiessä sinisempi, mutta kahden kerroksen jälkeen lakat ovat samanlaisia.

320, 317, 436, 228, 373
320, 317, 436, 228, 373

Rivin ensimmäinen, 320, on dupe Essien Merino Coolille. Kimallelakka 228 on dupe Essien Pure Pearlfectionille, mutta Essien myin aikoja sitten jossain mielenhäiriössä pois ja olen sitä myöhemmin harmitellut joten ostin halvan korvaajan. Rivin viimeinen, 373, on dupe OPIn Wooden Shoe Like to Know’lle:

Kiko 373 vs. OPI Wooden Shoe Like to Know
Kiko 373 vs. OPI Wooden Shoe Like to Know

Kuva on huono, mutta livenä noita kahta lakkaa ei todellakaan erota toisistaan. Lakkasin molemmilla enkä erottanut missä kynnessä oli mitäkin lakkaa. Huoh.

Ranskalainen tavaratalo Galerie Lafayette on samantyyppinen kuin meillä Stockmann, ja kosmetiikkaosasto on vakuuttava. Ranskassa OPI:t maksavat noin 13 euroa ja Essiet noin 11 euroa, ja Essieissä on leveä suti. Mun käydessä Lafayettella siellä oli mukavia tarjouksia, kun osti kaksi OPIa tai kaksi Essietä sai molemmat -40 prosentin alella. YES PLEASE. Valitettavasti Essiestä oli tarjolla vain perusvalikoimaa, joka tosin oli jossain määrin erilainen kuin Suomessa, sama juttu OPIn kohdalla.

OPI Russian Navy ja Bastille My Heart, Essie Carry On ja Blanc
OPI Russian Navy ja Bastille My Heart, Essie Carry On ja Blanc

OPI-hyllystä mukaan lähti Russian Navy ja Bastille My Heart, Essieistä valikoin mukaan Carry Onin (joka saattaa tosin olla vähän liiankin tumma mulle) ja järkevästi myös Blancin, koska eka pullo alkaa olla puolessa välissä.

Sephorasta hamstrasin maailman parasta vartalovoita.

Sephora Body Butter
Sephora Body Butter

Oon käyttänyt tuota Sephoran Green Tea -vartalovoita kymmenisen purkkia, eikä tälle rakkaustarinalle näy loppua. Kermaista, paksua, superkosteuttavaa, nopeasti imeytyvää ja taivaallisen tuoksuista. Rohkaistuin tällä kertaa kokeilemaan Green Tean lisäksi myös muun tuoksuisia rasvoja, mutta tuskin niistä on alkuperäisen ihastuksen peittoajiksi. Näillä purkeilla selvinnen lähelle joulua, jolloin saatan saada jokusen lisää. Olen koukussa.

Sellaisia ostoksia :) Tää neljän dupen löytäminen ostosten joukosta ketutti kyllä sen verran, että nyt saa shoppailut olla hetken tauolla. Eipä sillä että olis rahaakaan ostaa mitään, mutta silti :)

Translation: My nail polish haul from Nice. Found a few dupes as you can see from the pictures. I figured now it’s a good time to stop shopping polishes for awhile ’cause there’s nothing more annoying than buying duplicates!

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Voi harmi noita dupeja! :( Tuon No More Film / Kiko -dupen suhteen suosittelen lämpimästi pitämään Essien, sillä se levittyy ihan täydellisesti ja siinä on aivan järjettömän kaunis kiilto ♥

    Bastille My Heart kiinnostaa kovasti, joten lakkaa sillä pian, jookos? :D

    1. Juu, pidin Wooden Shoen ja No more filmin, dupet meni Sissille :) Mä itseasiassa lakkasin Bastillella jo Ranskassa, mutta kaippa sitä vois blogissakin joku päivä vilauttaa :)

  2. Onneksi löytyy avuliaita kanssaharrastajia jotka auttavat pääsemään eron dupeista:)
    Papun lailla olen kiinnostunut näkemään Bastillen kynsillä eli toinen ääni sille!

    1. Niinpä, kiitos siitä ;) Mä lakkasin tosiaan Bastillella Ranskassa ja tykkäsin siitä, mut tarttee lakata uudestaan niin saan näkyviin blogiin saakka :)

Vastaa