Catrice Fix & Care Spray

Moi! Mun täytyy nyt pikaisesti esitellä pienet heräteostokseni, sillä pelkään ettei näitä kohta ole enää myynnissä.

Törmäsin Tokmannilla Catricehyllyn Limited Edition -osioon, jossa seisoi ryhdikkäässä rivissä kauniita lasipulloja. Sissi toi nämä pullot tietoisuuteeni ja koska olen kosteussuihkekoukussa, mun oli pakko päästä tutkimaan näitä. Catrice Fix & Care Sprayt muistuttavat hajuvesipulloja ja tuoksuvatkin ihanilta hajuvesiltä, mutta ovat oikeasti kosteuttavia meikinkiinnityssuihkeita.

Tuoksuja oli muistaakseni kahdeksan erilaista ja kävin tuskallista Jaakobinpainia yrittäessäni päättää, minkä tai mitkä niistä ihanista tuoksuista haluaisin. Tokmannin valvontakameroissa on huhupuheiden mukaan nähty henkilö, joka on kyyryssä kantanut sylissään kahdeksaa lasipulloa ja hikoillut niiden kanssa noin kaksikymmentä minuuttia vaihdellen pulloja hyllystä syliin ja takaisin. En tunnusta mitään.

Tuoksut ovat aivan käsittämättömän onnistuneita. Todella moni niistä muistuttaa kovasti Cleanin hajuvesien tyyliä, joten jos tykkäät Cleanin tuoksuista, pidät varmasti näistäkin. Tuoksu ei tietenkään jää leijumaan kasvoille suihkuttamisen jälkeen, joten övereitä ei tarvitse pelätä. Mun suosikkeja oli Air, Cotton, Lime ja Cherry Blossom, joista sitten hampaat kirskuen valitsin kassalle kannettavaksi Limen ja Cottonin. En vain voinut perustella neljää kosteussuihketta itselleni, kun suihkeita on muutenkin kotona laatikollinen.

Lasipullot on kauniita ja tukevia, mutta eivät tietenkään kovin käteviä mukana kannettaviksi. Ne sopivatkin parhaiten kaunistamaan kylpyhuonetta, meikkipöytää tai työpöytää. Suihke on melko ”märkää” ja pitäisin enemmän sellaisesta sumusta, mutta ei nämä huonojakaan ole. Käytän Fix & Care -suihkeita lähinnä ihon raikastamiseen ja ylimääräiseen kosteutukseen ja virkistykseen. Kuumana kesäpäivänä nämä etenkin ovat ihania!

Pullo maksaa 7,99 euroa ja Catricea on saatavilla Tokmannilla ja Citymarketeissa. Vakkarivalikoimaa nämä suihkeet eivät tosiaan ole, joten jos näitä jossain vielä myynnissä näkyy niin tarttukaa äkkiä tilaisuuteen!

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

    1. minustakin kiva idea, että pullot muotoiltiin enemmän hajuvsimäisiksi kuin meikkituotteen tyyppisiksi :)

  1. Mie ostin näitä ja kolmas, eli Lime oli huti, koska siinä on kultaista shimmeriä. Huomasin toki vasta kotona tämän :( Pitää olla ravistelematta, niin ei tule kasvoille :D Paitsi että suihkeosa osuu tietty siihen kohtaan..

    1. WHAT mä en ole todellakaan huomannut, että Limessä olis shimmeriä?! :D ilmeisesti en ole siis ainakaan ravistellut pulloani :D

Vastaa