Lisää holoa ja vinkki ihanasta arvonnasta

Mulla menee hermo tuohon säähän! Kuinka paljon lunta voi yhtenä talvena tulla?! Nyt on jo maaliskuu, joten ei todellakaan pitäis enää aamuisin olla pariakymmentä astetta pakkasta eikä tuota valkoista pskaa tarttis tulla taivaalta enää yhtään hiutaletta. Minä haluan kevään, minä haluan paljaan asvaltin, korkokengät ja nahkatakin. En halua enää palelua, niiskutusta, Uggeja tai puolijoukkueteltan kokoista toppatakkia. SAAKELI!

Onneksi voi nyhertää kynsilleen kirkkaita ja kimmeltäviä karkkivärejä ja kukkasia ja toivoa luonnonkin lopulta taipuvan kevääseen. Esim jos toukokuussa ei enää olis lunta niin se olis ihan tosi kiva juttu.

orly miss conduct
.

Kynsillä Orlyn Miss Conduct, aivan pakahduttavan kaunis fuksianpunainen hololakka. Kukat ovat siirtokuvia, jotka leikkelin pienemmiksi. Alkuperäiset siirtokuvat olisivat taas peittäneet mun kynnet kokonaan. Ihan kivat nämä kukat on näinkin :)

IMG_7623
.

Miss Conduct on oikein hyvälaatuinen, kaksi kerrosta riittää peittävyyteen. Helppo ja nopea lakattava, kynsinauhoja ei juuri tarvinnut siivoilla mukavan ohuen ja jämäkän koostumuksen ansiosta. Tässä Conduct vielä yksinään:

orly miss conduct swatch
.

Sitten se arvonta-asia: Belegwen ilahduttaa lukijoitaan arvonnalla, jonka lakkapalkinnot ovat aivan älyttömän ihania.

belegwenJoku onnekas voittaa itselleen A Englandin Avalonin, Lady of the Laken sekä mahdollisesti myös Orlyn Elation Generationin. Palkinto on peräisin Adenina-verkkokaupasta, joka on muuten todella tervetullut lisäys Suomen lakkamarkkinoille. Selailin kaupan sivuja ihastuksesta ymmyrkäisenä, sillä Adeninassa myydään Orlyn ja China Glazen lakkojen lisäksi myös A Englandia, kuinka mahtavaa?! Hinnatkin on Suomen mittakaavassa oikein kohtuulliset. Voi olla että joudun tekemään tuonne tilauksen jossain vaiheessa…ehkä sitten kun tuo kirottu kokeilemattomien lakkojen laatikko on vähän paremmalla tolalla :D

Äh nyt mä hairahduin ihan sivuraiteille. Mikäli haluat osallistua Belegwenin arvontaan, linkki löytyy tästä.

P.s. Enhän ole ainoa jota tämä loppumaton talvi ärsyttää?

Translation: Orly’s Miss Conduct lived up to it’s reputation. It’s utterly beautiful and excellent in quality. Flowers are water decals which I had to trim down to smaller size since my nails are ridiculously small. What else…oh yeah, I HATE THIS NEVER-ENDING WINTER. That’s all folks. 

Kurkkasitko jo nämä?

11 kommenttia

  1. Et oo ainoa, jota talvi ärsyttää! Mä ilmottaudun ärsyyntyneiden joukkoon! Peeäs, ihana tuo Miss conduct. <3

    1. Jes, lisää vihaajia! :D Niin se on, tää lakka _täytyy_ omistaa :) (paitsi jos omistaa jo OPIn DS Extravagancen..)

  2. Mieluummin lunta kuin kuraa, joka on edessä seuraavaksi… Yst. terv. kahden pikkulapsen äiti.

    Ja Miss Conduct on kyllä sairaan nätti :)

    1. Jep, ei se kurakaan houkuta (…kaksi vaaleaa koiraa…), mutta se on sentään merkki ihan nurkan takana odottavasta lumettomuudesta <3

Vastaa