Leopard print – long time no see

Huomentapäivää! Koska edellisen postauksen kynnet näyttivät kauempaa epäonnistuneilta leopardipilkuilta, päätin sitten kokeilla niitä leopardipilkkuja ihan tarkoituksella näihin seuraaviin kynsiin. Samalla pääsin koittamaan uusinta aleostosta, Diorin Perfectoa. Mikäs sen parempaa kuin yhdistää hienostuneeseen lakkaan mautonta leopardikuviota? Win!

dior perfecto
.

Mulla ei ennestään ole yhtään Diorin lakkaa, ymmärrettävästä syystä, koska niiden normaalihinta huitelee jossain 28 euron tietämillä. Aseeton ryöstö siis. Emotionissa oli nyt Diorin lakkoja puoleen hintaan, joten ostin kokeeksi tämän tummanharmaan Perfecton. 14 euron hintalapulla varustettuna se taitaa silti olla kallein lakkani…tai siis korkein hinta minkä olen yhdestä lakasta maksanut.

IMG_7445Pullossa Perfecto näytti houkuttelevalta tummanharmaalta, mutta ylläripylläri, kynsillä se on kokolailla musta. Kuinka turhauttavaa! En edes jaksa laskea kuinka monta tällaista lakkaa olen jo onnistunut ostamaan, jotka pullossa näyttävät ah-niin-jänskiltä ja kynnellä lässähtävät mustiksi.

essie licorice vs dior perfecto
.

Siinä vertailukuva: vasemmalla Essien Licorice, oikealla Perfecto. Kai tuossa hyvällä tahdolla jonkin sävyeron voi nähdä…

Joka tapauksessa Perfecto on oikein kaunis, kiiltävä creme, joka huolellisella levittämisellä voisi peittää yhdellä kerroksella. Mun kuvissa on kaksi kerrosta, koska en käsittänyt yhtään miten Diorin kummallinen sivellin toimii. Voitteko perustella, miksi sivellin on sorvattu kynän muotoon? Häh?

dior nail polish brush
.

Jotenkin vaikea kyllä käsittää, miksi kukaan tästä lakasta 28 euroa maksaisi, vaikka se onkin kaunis. Tai no, mun on vaikea käsittää miksi _mistään_ lakasta pitäisi 28 euroa maksaa, ellei se sitten ole jokin keräilyharvinaisuus. Perfecto ei sitä ole, mutta hyvä peruslakka se kyllä on.

leopard dots nail art
.

Mutta takaisin näihin kynsiin. Leopardipilkut tein Sally Hansenin Nail Art Penillä, jonka nimi on vähän harhaanjohtava. Kynältä se toki näyttää ja kärki on samanlainen kuin tusseissa, mutta ei sillä kynsille silti voi piirtää, vaan väriä saa kynnelle töpöttelemällä. Vähän kuin pilkkutikku, jossa on lakkaa jo valmiina. Mulla on olemassa myös Pretty Womanin kynä, joka toimii ihan kuten tussitkin, mutta se leviää jokaisen päällyslakan kanssa. Sally Hansen ei sitä tee.

IMG_7439
.

Summa summarum, Diorin lakka jätti vähän ristiriitaiset fiilikset. Laatu oli ihan hyvä ja väri kaunis, mutta ei sellainen kuin pullossa. Sivellin on järjetön ja kaksiosainen korkki teennäistä pelleilyä. Silti mä en halua luopua Perfectosta, ihailen eleganttia pulloa ja pällistelen kynsiäni ihastuneena. Mihin mun järki häipyi? Huhuu?

Translation: Dior Perfecto is my first high-end brand nail polish. I got it on sale from Sokos Emotion, paid 14 euros and still find that quite expensive. Polish left me with mixed feelings – quality is good and dark grey shade is beautiful, but Perfecto dries about two shades darker than the bottle color and that was a huge disappointment. Also the brush is oddly shaped. Although there’s a lot of room for improvement I still don’t want to let Perfecto go. Hmm. 

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Kivat kynnet!
  On kyllä jännä tuo sivellin. Vaikuttaa hankalalta.
  Mistä olet hommannut tuon Sally Hansenin Nail Art Penin? Minä oon tuollasta ”tussipäistä” kaivannut, en tykkää yhtään sellasesti striperista tai ”kynäpäästä” josta pitää puristaa lakkaa ulos.

  Toimoi

  1. Kiitti :) Joo, hankala se oli…vaatii aika paljon totuttelua.
   Sally Hanseneita mulla on kaksi, molemmat sain tuliaisiksi Jenkeistä. En siis valitettavasti tiedä mistä niitä voi ostaa. Pretty Womanin kyniä myydään ainakin Nellyssä, ne tosiaan toimii oikeasti tussin tavoin, paljon helpompia käyttää kuin nuo Sallyt.

 2. Miks musta jotenki tuntuu ettei mun dioreissa oo samanlaista sivellintä :o Mut totta että toi kaksosainen korkki on ärsyttävä :D En koskaan muista ottaa sitä pois ja sitten kun se ei mene takaisin jos se ei oo oikeessa asennossa ja aaaaaargh. Mulla on kaks Dioria, raaskin ostaa kun taxfreessä maksoi 28€ golden jungle setti, missä tuli kultainen ihuna lakka ja murretun vihreän värinen croko crackle. :3

  1. Täh, ootko varma? :o Toi teräväkärkinen on kyllä käsittääkseni ihan standardimalli Dioreissa. Se Golden Jungle -setti on kyllä kiva :)

 3. Tois sivellin nayttää vähän Sally Hansenin siveltimiltä. On niillä ihan helppo levittää mut mun mielestä kaikilla malleilla on ok levittää jos lakka on hyvänlaatuista. On toi kyllä kaunis, näyttää ihan kiiltonahalta. Mä taidan silti joutua tyytymään Wettiksen mustaan. Mulla on Chanelin Peridot, mut sain sen lahjaksi. On sekin kyllä semmoinen aarre… Nythän sille ois vaikka kuinka monta dupea, mut mulla on vaan Kicksin vähän jälkeenpäin tullut kausiväri joka on vähän keltakultaisempi/petroolimpi. Kyllä yksi high class brand pitää jokaisella olla :)

  1. Niin muuten näyttääkin kiiltonahalta, totta! Kyllä minäkin siitä Chanelista pitäisin kiinni, onhan se aina eri asia omistaa se alkuperäinen lakka josta kaikki dupet on saanut alkunsa :P

 4. Ilmeisesti sä löysit laatulakka-alekorin, paitsi että sittemmin se on siirretty toiseen paikaan, mistä en sitä vielä ole löytänyt. ;D
  Ite kans ihmettelin Diorin sudin syvintä olemusta, mutta sen kanssa tulee kyllä toimeen kummallisesta muotoilustaan huolimatta, toisin kuin Diorin minimaalisen korkin, josta ei saa kunnolla otetta, ja pelkään koko ajan, että suti tippuu nakkisormiltani. Not likey =(

  1. Emotionissa oli sellanen ständi keskellä liikettä missä oli muitakin selektiivisiä merkkejä alessa, siitä tuon Diorin löysin :) Joo se korkki on aivan surkea!