Nail polish as it should be

Tämä on nopea pikapostaus, sillä mun pitäisi olla jo nukkumassa. En kuitenkaan malta mennä koisimaan, ennenkuin olen jakanut teille mun uusimman lakan, johon ihastuin päätä pahkaa.

OPI Ink. Klassikon maineessa, eikä suinkaan turhaan. Tää on juuri sellainen, millainen Orlyn After Partyn olisi pitänyt olla.

opi ink swatch

Niin ihana, että melkein itkettää! Violettia, pinkkiä ja sinistä shimmeriä, peittää kahdella kerroksella, koostumus taattua OPI-laatua. Lakka välkkyy katselukulmasta riippuen sinisenä tai violettina. Pakahdun! Fb:n kirppikseltä tämän bongasin, taisin ehkä vähän kiljaista ääneen huomattuani Inkin olevan myynnissä. Teki mieli pussata myyjää, kiitos vain Mimosa!

 

Samaan pakettiin tuli myös OPIn I Brake for Manicures, joka on tuollainen…öh…likaisenruskeanvioletti creme. Kuvassa näyttää kylläkin punaruskealta, mutta ei se oikeasti ihan sen värinen ole.

Nyt menen viimein nukkumaan…ja hymyilemään idioottimaista Inkin omistajan hymyä. Soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr…*hyräilee*

Translation: I scored big time – this is OPI Ink. It screams ME. Perfection!

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. Tykkäät BBT:stäkin! AWESOMESAUCE! Olet fiksu ja filmaattinen ja lakkamakusi on kohdallaan :D Mulla ei ole Inkiä, mutta olen kyllä sitä monesti katsellut… pitäisköhän antaa periksi ja hankkia? Mulla ei kyllä kauheasti tule käytettyä sinistä mutku.. kaunis!

Vastaa