Pyhä kolminaisuus

Mulla oli upea visio mielessä näistä kynsistä, näin sieluni silmin läkähdyttävän kauniin harmaa-valko-mustan manikyyrin, josta sataisi kehuja niin blogimaailmassa kuin sen ulkopuolellakin. Suosionosoituksista ei tulisi loppua, ”OOH!”-huudahdukset saattelisivat askeliani. Tulos: kynnet ei kestä lähempää tarkastelua. Rehellisesti sanottuna en tiedä kuinka kaukaa näitä pitäis katsoa, että näyttäisivät siltä miltä oli tarkoituskin.

color club pretty in platinum
.

Ajatuksena oli maalailla mustalla kynsilakalla ”varjot” kukkien muotoon, ja tehdä valkoiset kukat limittäin niiden päälle. Sitten muistin, että mähän en osaa maalata mitään kukkia. Ajattelin, että pilkkutikulla luodut banaalit pallokukat luo ihan vastaavan efektin. No eivät luoneet, eikä nuo kauheasti edes kukilta näytä. Eikä se varjostusidea onnistunut vähääkään, kun valkoisista kukista tuli tollaset Tshernobyl-monsterikukat. Ne vaan levisi leviämistään mun silmien edessä! TYPERÄT KUKAT EN TYKKÄÄ

.

Läheltä rumat, kaukaa epäonnistuneiden leopardipilkkujen näköiset. Arvatkaa vaan levisikö kukat vielä lisää kun laitoin päällyslakan? Totta kai ne levisi! ”:D”

Noh, ainakin mustan, valkoisen ja harmaan pyhä kolminaisuus toimii.

IMG_7416
.

Pohjalakkana Color Clubin Pretty in Platinum, 2 kerrosta, kukissa China Glazen White on White ja GinaTricotin Black.

Nyt kun oon todennut etten osaa tehdä edes niitä helpoimpia muotoja kynsille (kukat, sydämet, pallot), niin mitä mulle oikein jää jäljelle? Viivat? Miten mä aikaisemmin osasin ja nyt en, miksi mä TAANNUN?? Huoh.

Translation: Fail on the flower department. Unless I can convince everybody that my sincere goal was to do messy monster flowers. Yes, I’m going with that.

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Musta noi kukat toimii ihan mahtavasti. Ainakin tuon tekstin kera, jos halutaan lukijalle pissit housuun pelkästä tirskumisesta XD

  Ei kun oikeasti noi on kyllä musta ihan nätit, turhaan moitit. Tokikaan en tiedä, millainen se sun alkuperäinen visiosi oli, mutta kuvauksesta päätellen ei ihan lopputuloksen kaltainen… :D

  1. Joo tietysti pissahousut oli mun ykköstavoitteena :D Onneksi ei ole referenssikuvaa alkuperäisestä visiosta. Kiitos kannustuksesta!

 2. Voi tätä katkeruuden sävyttämää tekstiä :´D Mun mielestä nuo on kivat, pikkusesta kuvasta katoin, että olipas kiva pilkkugradient kärjissä! Läheltäkin nuo on kivat, ja kyllä ne vain kukiksi tunnistaa ;) Ihana on myös Pretty in Platinum, onneksi tilasin itselleni tänään sellaisen!

  1. haha minäkö muka katkera, ehei… :D Hyvä että tunnistaa, nöyrin kiitokseni! Pretty in Platinum oli kyllä oikein kiva, suutuksissani unohdin kehua sitä tekstissä. Melkein harmittaa että mulla on sitä vain minipullo!

 3. Viivat ne pahimmat on, eihän niistä saa millään suoria!!

  Plus, musta nää on ihan jees! Ei ehkä mestariteos, mutta ei kyllä tuollaisen moittimisenkaan arvoiset :)

 4. -reps- *menee vaihtamaan kuivat housut*

  Hienot kukkaset ja hillityt värit. Älä oo suotta katkera. =)
  Ite laittasin vähän värikkäämmät, niinku just jotain lilaa, lilaa ja lilaa. Tulis varmaan hienot… ;DDD

 5. Ihanat on kukkuset. :) Ja ainakin kuvat on tarpeeksi kaukaa, jotta näyttää hyvältä. :) Ja kiitosta vain, meinasin tukehtua aamukahviini (kyllä, tähän aikaan päivästä), kun ei naurulle meinannut tulla loppua. Että juu. Kiitos vain. :D

 6. Heips, löysin sut jotenkin vasta nyt jotenkin mutta olet ihana! Tykkään huumorintajuisesta tyylistäs ja satuinpa lukemaan koko blogisi tähän mennessä! Olet vaan niin hauska että melkein toivon enemmän faileja (ne on musta usein kiinnostavampia muutenkin kun täydellisyys) kun onnistuneita tuloksia! Jatka hyvää työtä tai ihan mitä nyt vaan tulee! Haleja.

  1. Voi KIITOS, tästä kommentista tuli ihan älyttömän hyvä mieli! Ihana! Älä huoli, faileilta ei voi tässä osotteessa välttyä :D

Vastaa