Halinallehommia

Nyt vain pieni pikapostaus, kauheasti vielä olis touhuttavaa ja kello lyö miljoonaa. Oon onnistunut ostamaan taas ihania lakkoja kirppikseltä ja nettituttaviltani, teen kyllä vielä ostospostauksenkin mutta haluan näyttää nämä kynnet ennen sitä. Kynsillä kaksi uutuutta, OPI Rumple’s Wiggin ja Nicole by OPI Let’s Get Star-Ted.

nicole by opi let's get star-ted
.

Rumple’s Wiggin alkaa olla jo Hard To Find -osastoa, joten kun Hollannissa asuva nettituttavani Kati kyseisen lakan aikoi myydä, varasin sen riemusta kiljuen itselleni. Kati on osoittautunut mun henkilökohtaiseksi kultakaivoksekseni, sen todistakoon tuleva ostospostaus..samasta kultakaivoksesta on peräisin myös tuo Nicole by OPIn tähtilakka.

Rumple’s Wigginin sävy on aivan ihana, koostumus ei niinkään. Harvoin on cremelakan jäljiltä joutunut yhtä paljon kynsinauhoja siivoamaan. Lakka käyttäytyy ensin ihan normaalisti, ja yhtäkkiä vaan leviää tolkuttomaksi lammikoksi kynsinauhoille. Ilmeisesti kolme hyyyyyyvin ohutta kerrosta olisi parempi ratkaisu kuin mun valitsemani kaksi paksua kerrosta. Jatkan harjoittelua, en nimittäin aio luopua tästä lakasta, olkoonkin vaikea. Tai siis…en luovu siitä ainakaan ennen seuraavaa ”apua apua miten mulla on näin paljon lakkoja tässä ei ole mitään järkeä hyi tähänkö mä rahani käytän aargh” -kohtausta. Viimeisin sellainen kohtaus aiheutti 30 lakan myyntiin laittamisen.

Äh tämänhän piti olla pikapostaus, joten takaisin asiaan. Let’s Get Star-Ted on huikean hauska lakka, kirkkaassa pohjassa hologrammista mikroglitteriä ja törkeän sööttejä hologrammitähtiä. Tiesin jo ostaessani että tämän lakan levittäminen tulee olemaan yhtä surkeutta, ja niinhän se olikin: lakkaa tulisi pullosta vaikka millä mitalla, mutta kaikki tähdet pakenevat pullon reunoille ja niiden saaminen kynnelle saakka on kohtuullinen uroteko. Lakkaa ei oikeastaan voi sanoa levittäneensä, kyllä se enemmän kalastamista oli. Mutta kattokaa nyt sitä:

IMG_7459
.

Toki nuo tähdet myös herkästi törröttää ylöspäin ja tarttuu kiinni hiuksiin ja vaatii kauheasti päällyslakkaa ja lähtee irti kun vähän tylsyyksissään niitä näprää, mutta näistä kynsistä tulee mieleen Halinallet ja My Little Ponyt ja kaikki muu ihana hupakointi. Siksi en aio luopua tästäkään lakasta. Let’s Get Star-Ted on kuin lapsuus pullossa, ainakin tällaiselle ex-poikatytölle.

IMG_7456
.

Kaukana kavala maailma, kun kynsillä on tähtipölyä ja lapsenuskoa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Translation: OPI Rumple’s Wiggin combined with Nicole by OPI’s Let’s Get Star-Ted reminds me of Care Bears and My Little Ponys. Almost too cute…but just almost.

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

     1. No ei todellakaan, mitä ihmettä mä oikein aattelin. JOku äkillinen mielenhäiriö tai jotain… Sitä paitsi Rumple taitaa nököttää tuolla lakkaussuunnitelmajonossa. Täytyy varmistaa asia, kunhan nousen tästä seuraavan kerran ylös. =)

 1. Ihan parhaat perustelut kyllä sille, miksei hankalasta lakasta voi luopua XD Eläköön halinallet! Ja onhan noi kynnet aika ihkut, olkoonkin että pelkkä ajatuskin Rumple’s Wigginistä sai mut irvistämään :D

 2. Hih, Rumple’s Wiggin on kyllä aivan tuskaisa. Mutta ihana.
  Papulta sen juurikin aikanaan nappasin. Joskus myöhemmin selvisi, että alkaa olla HTF-kamaa pikkuhiljaa, joten siitäkin syystä tarraudun siihen kynsin ja hampain (hah). Vaikka heikkona hetkenä tekisikin mieli myydä. Mutta onhan se nätti pullossakin, tuijotellaan sitten siinä. :D

  Mä voin vaan kuvitella, miten mulla menis noihin tähtösiin hermot. Taidan nauttia My Little Ponyni edelleenkin juniorin kanssa aamuisin telkkarista. :D

  1. Täysin ymmärrettävä syy tarrautua, syyllistyn siihen usein itekin …. ja on HTF-syy sentään uskottavampi kuin esim. halinallet. Kai. Joo suosittelen telkkaria, tähdet oli vähän työläät :D

Vastaa