Kultaa ja suihkintaa

(Otsikko oli ensin ”kultasuihkintaa”, mutta tuumin sen houkuttelevan ehkä vääränlaista jengiä postausta lukemaan…)

Nukkumaanmenoaika huohottaa niskaan joten nyt ihan pikapikaa turisen teille jotakin! Oon erinomaisen ylpeä siitä, että kerrankin kokeilin jotakin uutta tekniikkaa eikä se liity leimaamiseen. Ylävitonen itselleni!

.
.

Tekniikasta puhuminen on tosin aikamoista liioittelua, tähän pystyisi varmaan tuo meidän koirakin. Viilankantoluvan Petra sai jollakin taannoisella kommentillaan iskostettua viuhkasiveltimen käytön mun mieleen ja niinpä pengoin kaikki koristelutarvikejemmani, löysin käyttämättömän viuhkasiveltimen ja suihkin sillä koristukset tähän lakkaukseen. Alla on kaksi kerrosta OPI:n First Class Desiresia (saatu CesarsShopista), joka on joulukokoelman lakka ja siten ehkä aavistuksen nyt sesongistaan myöhässä, mutta eihän me sellaisesta välitetä. Lakka on tumma luumunvioletti tapaus höystettynä massiivisella määrällä kultaista shimmeriä. Oikein hyvälaatuinen, helppo ja juhlava lakka.

Laitoin OPI:n päälle pikakuivattajan ja kuivumista odotellessa rötväsin Kit-merkin kultaista lakkaa alustalle. Kastoin viuhkasiveltimen lakkaan ja vimpsutin hullun lailla siveltimellä edestakaisin kynsillä. Pieni niittirykelmä vielä keskisormen kynteen ja tadaa, valmis. Ei paljoa helpommaksi enää tekniikka mene.

.
.

Nimettömässä koreilee jälleen yksi F.U.N Lacquer, tällä kertaa King. King on aiemmin esitellyn Queenin pari, koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan täysin identtinen Queenin kanssa. Aivan upea. Kuvien perusteella en Kingistä aluksi innostunut, sillä se näytti kovin keltaiselta, mutta livenä totuus olikin toinen. Kingin sävy on kyllä lämmin kultainen, mutta kuitenkin paljon puhtaampi ja kirkkaampi kuin näkemäni kuvat antoivat ymmärtää. Kuvissa kolme kerrosta.

fun lacquer king swatch
.
.
.
.
.

Kiitoksia vaan Petralle siitä, että muistin viuhkasiveltimen olemassaolon! Mielessä siintää jo parikin väriyhdistelmää, jotka varmasti olisivat edukseen viuhkasuihkinnassa. To be continued…

Translation: Fan brush, what an incredibly easy way to create a thin and crisp dry-brush effect! Why haven’t I thought of this before?! I used OPI First Class Desires (press sample) as a base and Kit Metal for the fan brushing part. Of course I just had to have an accent nail too and F.U.N Lacquer King was just the right choice. Previously I showed you F.U.N Lacquer Queen which is identical to King in terms of consistency and finish. Both are absolutely stunning and definitely worth their price tag. King needed three coats for full opacity and sparkled like crazy!

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

  1. Aivan ihanat! En ole itse koskaan kokeillut tuota viuhkasivellintä tällä tavalla, joten pitänee pistää kokeiltavien asioiden listalle :)

  2. Näyttävät, nuo kultaiset ”suihkinnat” näyttää eri kivalle! :)

    Mistä oot hommannut Kit -lakan? Mä bongasin niitä myytävän Ausseissa mutta muualla ei oo tullut mua vastaan – blogeissakaan, joten yllätyin vähän että sulla on sellainen. :D

  3. ihana väriyhdistelmä! Kullasta tulee mulla aina jotenkin yltiöjuhlava fiilis, mutta nämä on just sopivasti kimaltavat :) missäs mun viuhkasiveltimet on…

  4. Hahaa, naureskelen täällä vieläkin itsekseni tuolle huomiollesi otsikon alapuolella, taidan olla liian väsynyt tai muuten vain häiriintynyt kun pyrskähtelen tällaisille jutuille yhtä helposti kuin kolmevuotias :D

    Mutta hei, kynnet on ihanat! Oikein elegantit ja juhlavat, pitää itsekin kaivella viuhkasivellin esille ja koittaa tällaista jossain vaiheessa :)

Vastaa