F.U.N Lacquer Galaxy – such wow

Oletteko valmiita tajunnanräjäytykseen? Tämän päivän lakka on nimittäin sitä osastoa. Jos kynsille voisi sutia värikkäitä jalokiviä, lopputulos olisi varmaankin suurinpiirtein tällainen:

fun lacquer galaxy swatch
.

Jalokivimurskalta näyttävä lakka on F.U.N Lacquerin Galaxy. Kirjoittakaa nimi ylös ostoslistanne ykköseksi, heti sinne Kingin ja Queenin viereen. Galaxy on sinivioletti hologlitterlakka jonka tilasin OMG SUCH WOW MUCH BLING SO SHINY -tyyppistä sokellusta tuottaen, enkä siinä tolkuttomassa innostuksessani perehtynyt lainkaan lakan kuvaukseen. Luulin siis tilanneeni peittävän hologlitterlakan, mutta Galaxy onkin enemmän topper. Lakan pohjasävy on läpikuultava violetti ja glitterit sinivioletteja. Galaxysta saa peittävän yksinäänkin kyllä, mutta arvioisin että siihen tarvitaan 3-4 kerrosta ja hyvin tarkan levityksen, jotta glitterpeitteen saa tasaisesti kaikille kynsille. Itse päätin heti kerrostaa lakan jonkun peittävän yksilön päälle, mutta sen peittävän yksilön valinta olikin sitten hieman kinkkistä. Galaxy on nimittäin sävynsä puolesta kivasti juuri sinisen ja violetin välissä, eli violetin rinnalla se näyttää selvästi siniseltä, ja sinisen lakan rinnalla täysin violetilta.

.
.

(Katsokaa tuota ylläolevan kuvan pulloa…siinä on vähän osviittaa holokimalluksen värikimarasta!)

Tuijotettuani tikkuviuhkojani o.O -ilmeellä muutaman minuutin päädyin oikaisemaan mutkia hieman ja valitsin sen ainoan violetin lakan, joka pöydällä sattui olemaan. Se oli Golden Rosen iänvanha lila Matte Velvet, jota olen käyttänyt vain leimauksessa. Lakkasin sitä yhden kerroksen kynsille ja tykitin päälle Galaxya kynnestä riippuen 2-3 kerrosta.

.
.

Kynnet säkenöi niin etten meinannut pystyä katsomaan suoraan niitä kohti. Lopputulos oli sen verran överi että harkitsin jo lakkojen poistamistakin, mutta onneksi päätin kokeilla kynsille vielä selkeää, mustaa ja graafista leimausta. Se pelasti koko lakkauksen ja lopputulema näyttää vähän siltä, kuin tuo leimaus ”pitelisi paikoillaan” glittereitä jotka muuten räjähtäisivät ympäriinsä. Hoksaatteko mitä mää meinaan? Leimakuvio on MoYou Londonin Holy Shapes 01 -laatasta ja leimauksessa käytin Konadin mustaa lakkaa.

.
.
.
.

Lightboxissa kuvatessa ei tunnetusti saa lakkojen holoefektiä näkyviin, mutta Galaxy näyttää siltikin kuvissa jo kimaltelevalta. Voinette siis kuvitella miltä kynnet näytti lämpimässä keinovalossa ja auringossa. Ihan kuin mun kynsillä olisi ollut supervoimia. Alla vähän epätarkkaa osviittaa kylppärin lamppujen alla räpsäistynä.

.
.
.
.

Muistelen, että Galaxyn kohdalla F.U.N Lacquerilla oli valmistusvaikeuksia minkä vuoksi lakkaa ei saapunut CesarsShopiin ensimmäisen tilauksen mukana. Uusintatilaus tehdään kyllä ja silloin Galaxyakin pitäisi saapua, joten silloin kannattaa olla sormi tilausnapilla. Tarkempia tietoja kannattanee kysyä suoraan CesarsShopista, uusintatilauksen aikataulusta mulla ei ole tietoa.

No mutta mitä sanoo raati, onko Galaxy ihan liikaa vai juuri sopivasti?

Translation: This is F.U.N Lacquer Galaxy. I mean..I just..can’t even..just…OMG SUCH WOW MUCH BLING SO SHINY. I’m going all doge over this. Just freaking look at it!! I can’t produce any sensible sentences so I’ll just stop now and continue drooling. O.o

Kurkkasitko jo nämä?

30 kommenttia

 1. Huhhuh, häikäisee! En oo vielä lakannut tällä mutta joku kysyi, mikä creme vastaisi sävyltään tätä lakkaa ja multa ei oikeasti löytynyt mitään. Tuumasin, että laittaisin alle ehkä Color Clubin Wild At Heartin mutta lakka on kyllä niin uniikki, ettei ihan helpolla löydy vastaavaa.

  1. Katos joo, Wild at Heart ois voinu muuten olla hyvä valinta. Tuo hiton Matte Helvet värjäsi muuten kynnetkin punaisiksi, pikkusen ketutti..

 2. Uuuh.. so.. much.. bling. O_O Noi leimat tuo just mukavasti ryhtiä tuohon lakkaukseen, ei pääse ihan hillittömyyksiin toi glitterin älämölö :D

  1. Mulla oli kans vähän siinä ja siinä, tosiaan melkein poistin koko lakkauksen :D En minäkään tätä töihin laittaisi. Aurinkoiseen viikonloppuun sen sijaan passas oikein hyvin….ja uusivuosikemuihin tää olis kyllä aivan täydellinen! :D

 3. Tää on aivan mahtavan näköinen. Mun oli pakko tilata ainakin yksi tuollainen Holy shapes laatta, koska ne nyt vaan on niin ihania. =) Hyvä kun sanoit, että tämä on topper, koska katselin myös tätä vähän sillä silmällä. Nyt en tosin ole varma. Kuinkas tämän poistaminen onnistui? =)

  1. Holy Shapesit on kyllä tosi käyttiksiä, sopii minkä tahansa lakan päälle :)

   Tää on oikeestaan peittävän ja topperin välimalli. Kuitenkin toi pohja on värillinen ja siten sopii vaan tummempien lakkojen päälle, ja glitteriä on ihan järjettömän paljon. Poistaminen oli helpompaa kuin tavallisten glitterlakkojen, mutta vaikeampaa kuin tekstuurilakkojen :)

Vastaa