Karkkikauppa pt. 2

Tässä lisää niitä ystäväiseni tuomia tuliaislakkoja rapakon takaa. Kaikista ei ole näyttää teille kuvaa, koska osa kuvista oli täysin tärähtäneitä. Siinä vaiheessa kun huomasin asian, olin tietysti jo lakat poistanut kynsiltä. Harmitti ihan älyttömästi, mutta en ehtinyt lakkailla ja kuvailla enää uudestaankaan kun päivänvalo oli jo kadonnut.

Vihreä Sugar High:

claire's sugar high swatch

Jaiks. Kunnon örkkivihreä. Tämä tuskin tulee mitenkään arkipäiväiseen käyttöön, mutta aion tehdä Helenalle Halloween-kynnet joihin myrkynvihreä sopinee varsin hyvin, mwhahahaa! *uhkaavat urkusoundit*

Vihreässä Sugar High’ssa on monivärisiä hex-glittereitä, pyöreitä glittereitä sekä hopeista mikroglitteriä. Tässä lakkauksessa alla on Goshin Early Green, itsekseenhän nämä Sugar High’t ei peitä yhtään mitään.

claire's cosmetics sugar high

Sinisessä versiossa on pelkkiä monivärisiä hex-glittereitä. Alla China Glazen Aquadelic. Kerrostin lakat liian aikaisin, ja glitterilakka raahasi mukanaan alla olevaa lakkaa luoden noita ah-niin-kauniita raitoja kynsiin…

Pinkkiä ja valkoista karkkilakkaa en saanut onnistuneisiin kuviin, mutta tässä kaikki kiekolla, jokaista kaksi kerrosta.

claire's sugar high collection

Vihreässä ja valkoisessa on mikroglitteriä, muissa ei. Lila versio on käytettävyydeltään paras, glitteriä tuntuu olevan paljon enemmän kuin muissa väreissä.

Saatte nähdä kiekolta nyt myös sen toisen setin, Disco Infernon:

claire's disco inferno

Pinkki ja fuksia ovat neonlakkoja, joissa mukana hopeista shimmeriä. Kuivuvat mataksi. Hopeista lakkaa on kuvassa vain yksi kerros, luotan että tuosta tulee mulle hyvä leimauslakka siis! Sitten on vielä hologrammisia tikkuhileitä kirkkaalla pohjalla sekä holoja ja mustia tikkuhileitä mustien ja valkoisten glittereiden kanssa kirkkaalla pohjalla PUUH mikä lause. Testasin jo tikkuhileitä valkoisen cremelakan päälle, oli kuulkaa kiva! Kuvat epäonnistui siitäkin. ”Jee”. Ei pitäis ikinä luottaa siihen miltä kuvat kameran pikkunäytöllä näyttää, koskahan senkin oppis?

Translation: Finally I managed to swatch these Claire’s Cosmetics polishes my friend brought me from the US. Unfortunately most of the pictures I took turned out to be blurry mess. By the time I noticed the failure it was too late since there was no daylight left.. Damn you small camera display! And thank God for nail wheels. 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa