Joulun ihme

Tänään se tapahtui. Kaikki on mennyt enemmän tai vähemmän persiilleen viimeiset pari viikkoa ja stressin määrä on ollut huikea, mutta sitten: lakkasin valmiiksi jo ärsyyntyneenä kynteni ja päätin vastoin parempaa ymmärrystä leimailla, vaikka oli jo kiire nukkumaan – SUCCESS. Siis oikeasti, tämä ei ole sarkasmia! Leimailut onnistuivat kerralla, ja aikaa meni vain muutamia minuutteja! Tajuatteko! It’s a christmas miracle!

konad m64
.

Lakkakin on kuin pieni ihme itsessään: vuosia, vuosia sitten julkaistun China Glazen glitterkokoelman Rapture, punainen hologlitteri. Omani ostin kirppikseltä. Älkää epäröikö jos näitä vanhoja hologlittereitä tulee vastaan, vaan ostakaa välittömästi. Piste.

.

Rapture olisi ollut hyvä kerrostaa jonkin samansävyisen lakan päälle, koska lakka on aika ohutta. Itse en tätä tajunnut tehdä, joten sain sutia Rapturea 3-4 kerrosta. Ei edes haitannut, koska Rapture on vanhaa matskua, joten sisältää kaikkia ihania myrkkyjä jotka tekevät lakan levittämisestä naurettavan helppoa. Tämä vain liukui kynsille itsekseen. Ah.

China Glaze rapture
.
China Glaze Rapture
.

Leimaukset on tehty Konadin mustalla lakalla laatasta m64.

Tämän lakkauksen myötä Wasting Lifestyle -porukka It-tukineen ja koirineen päivineen toivottaa teille kaikille onnellista joulua ja vetäytyy muutaman päivän joulutauolle. Huomenna nokka kohti Lappia ja paikkoja, joissa Internetiä ei tunneta (tai no…onneksi on iPhone ja 3G :D) Vieroitusoireita odotellessa… Syökää liikaa ja muistakaa välillä rasvailla makuuhaavoja! …vai voiko jouluna muka tehdä jotakin muuta? Tä?

Translation: It’s a proper Christmas miracle – I succeeded in stamping with no problems whatsoever. I can’t quite believe it :D Now it’s time for a little Internet rehab and a Christmas vacation. Happy Christmas to you all, I’ll see you in a bit. Bye!

Kurkkasitko jo nämä?

13 kommenttia

 1. Eikös olekin ihana tunne, muistan sen helposti vielä itsekin, kun yhtäkkiä vain leimaaminen sujuukin vaikkei siitä ole ikinä aikaisemmin tullut mitään?! Onnittelut menestyksestä!

 2. No sun oli ihan pakko käyttää sanaa success ???
  Selitys huomenaamuna klo 8:00. En mee enää vaihtaa otsikkoa. ;D

  Onnellista joulua teillekin koirineen päivineen ja muistakaa syödä LIIKAA !!! <3

 3. Todellinen christmas miracle kyllä olisi itsellenikin, yleensä saa tusata lähemmäs puoli tuntia leimojen kanssa, harvoin menee kertalaakista kaikki ihan nappiin. :D Ihana lakka, leimaukset tietysti ja oikein ihanaa ja makoisaa joulua sinnekkin! :)

  1. Sinä oletkin juuri yksi niistä katkeruutta aiheuttavista bloggaajista, jotka hehkuttaa leimaamisen helppoutta ;D Kyllä minäkin vielä joku päivä!!

 4. Oih, upeat! Todellinen joulun ihme, selkeästi, kun noin kauniit leimaukset sait vähällä vaivalla! Täällä koettiin kans joulun ihme, kun mulla onnistui nopeasti ja helposti VALKEAT leimaukset, vaikka valkea on aina ollut kauhea murheenkryyni mulle (Konad ei nouse XL-stamperiin, Wet’n’Wild on haalea jne.) :)

  Ihanaa joulua teidän porukalle! ♥

  1. Onnittelut omasta ihmeestäsi :D Harmi että pääsen näihin kommentteihin jälkijunassa vastaamaan, mutta toivottavasti teillä oli onnellinen joulu :)

Vastaa