Hallan vaara

Kauhea kynnys lähteä julkaisemaan yhtään mitään lakkausta tuon IT-tuen mestariteoksen jälkeen, mutta täytynee rohkaista mieleni…Kurkkivien ankkojen poistaminen oikein harmitti, niin paljon vaivaa niiden eteen nähtiin, mutta valitettavasti puolen sentin lakkakerrokset eivät kovin hyvin kynsillä pysyneet :D

Bongasin jokunen päivä sitten Fb:n kynsikoristekirppikseltä vähän harvinaisemman OPIn, jonka ilomielin ostin 7 eurolla. Kyseessä on Give Me the Moon, joka on julkaistu jo  2007 ja kuuluu kesäkokoelmaan. Minusta se on outoa, sillä eikö tämä olekin aivan umpitalvinen sävy?

opi give me the moon
.

Jostain syystä kuvat tästä lakkauksesta olivat aivan onnettoman huonoja, mutta näillä mennään. En halunnut peittää lakan ihanaa sävyä, joten sutaisin vain glitteritähdet kynsille koristelulakoilla (Orlyn Instant Artist Platinum ja jokin nimetön halpisglitterilakka Tarjoustalosta).

.

Give Me the Moon on helmenharmaa lakka, jossa on siniviolettia shimmeriä niin paljon, että lakka näyttää lähes lilalta. The Polish Addict on onnistunut kuvaamaan (tai photoshoppaamaan) lakan erittäin onnistuneesti tässä. Erityisen peittävä tämä lakka ei ole, mutta kolme kerrosta sentään riitti. Koostumus on niin helppo ja suti niin hyvä, ettei kerrostaminen harmittanut pätkääkään.

.

Kesäkokoelman lakka muka…pyh!

Translation: There’s so much snow in here it’s ridiculous. Well at least snow inspired me to do this manicure. Color here is OPI Give Me the Moon, which actually was released in a summer collection, odd enough. I think it is really a wintery shade, but whatevs.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. No ei kyllä ensimmäisenä tulisi mieleen, että toi olisi kesälakka. Mutta tosi kauniin värinen! Ja nätti lakkaus muutenkin. :)

  2. Onko Significant Other Colorissa VIHREÄ flash ???
    Siis VIHREÄ ???
    Prkl, tää harrastus loppu nyt justiinsä tähän, ku ei mikään onnistu.
    Vähän on vaikea värisokeana nähä ees vihreää, jota en ees halua nähä… ;DDD

Vastaa