1 up

Heti alkuun synttäritiedotusta: mulla on tulossa teille aika messevä synttäriarvonta, vaikka ite sanonkin! Palkinnon valokuvaus odottaa parempia säitä, tuotteet kun eivät mun piskuiseen valolaatikkoon mahdu. Synttäreiden juhlistamiseen ehdotettiin kaikkea tolkutonta, kuten leivoksia, kakkuja, bakkanaaleja, sikabileitä ja lahjuksia kaikille lukijoille…kiitos tästä, tosi helppo toteuttaa :D Lempilakkauksiakin pyydeltiin, niiden valikoimiseen ja kuvien kaivamiseen koneen syövereistä voi kyllä hetki mennä, mutta enköhän mä jossain vaiheessa saa sen postauksen toteutettua.

Sitten toiseen asiaan, jota jo WL:n Facebook-sivulla hehkutinkin: löydettiin Sissin kanssa mahottoman hyvä säilytysratkaisu siirtokuville ja tarroille. Ladies and gentlemen, I give you…

IMG_0521
.

…käyntikorttikansio Suomalaisesta Kirjakaupasta! Neroutta! Hintaakin oli vain 3,95 €. Yhteen taskuun mahtuu nätisti kokonainen arkki, eikä puolikkaat arkitkaan selaillessa tipahtele taskuista. Huhhuh kuinka mahtavaa, voiskohan tän patentoida?

Nii joo ja on mulla yks lakkakin ja kynnet esiteltävänä! Olen pyöritellyt IsaDoran Atlantista käsissäni kaupoissa jo useaan kertaan, mutta se on näyttänyt kaupan valaistuksessa aina häiritsevän vihreältä. Sen verran lakka kuitenkin kiehtoi, että kun Sannu myi omaansa vitosella, ostin pois.

isadora atlantis swatch
isadora atlantis

Atlantis on melkoinen kameleontti. Auringossa se näyttää häkellyttävän kirkkaalta turkoosilta, keinovalossa taas ihan vihreältä.

IMG_0365
.

Varjossakin vihertävä sävy ottaa vähän vallan, mutta ei niin paljoa kuin keinovalossa. Olin lakan kanssa pikkuisen ongelmissa, kun vihreä ei ihan mun väri ole ja lakan räikeään sävyyn oli vähän totutteleminen. Atlantis on kuitenkin mukava laadultaan ja sävynä ainutlaatuinen mun lakka-armeijassa, joten se jää kokoelmaan kyllä. En vaan nyt kuollaksenikaan muista montako kerrosta lakkaa kuvissa on, veikkaan kahta, maksimissaan kolme kuitenkin.

Paritin tämän lakan mun pöljän ja lapsekkaan Super Mario -paidan kanssa, jossa on teksti ”1 UP” ja se söpö sieni. Tietty mun sitten piti alkaa pelleillä nail art -kynien kanssa ja kopioin paitamallin myös kynsille.

super mario nails
.

Viihdyin tämä kuosi kynsilläni tasan siihen saakka, että löysin kynsilakanpoistoainepullon. Kamalat :D

IMG_0369
.

Tulipahan koitettua ja jälleen todettua, että mun on syytä pysytellä siellä siirtokuvien ja leimauksen turvallisessa maailmassa…

Translation: No place to put your ever-growing pile of water decal and nail sticker sheets? Not to worry, business card case will work like a charm! Oh and IsaDora Atlantis is quite an interesting polish. Nevermind the ”nail art” in the last pictures. Just pretend they’re not there. 

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Onko se urheiluauto?! Kotiteatteri? Hirsimökki?? Jopo?
  Mietin kaikkea suurta joka ei mahdu valolaatikkoon.

  (Oon varsinainen riesa ja kommentoin taas ekana tähänkin postaukseen)

  1. Pöh, en ees tehnyt kuin toiseen käteen, kun tiesin jo tuon ykkösen kohdalla että tästä ei tuu ku sanomista :D

   1. :D Hei jos mä yrittäisin samaa, siitä ei sais edes mitään selvää, että totah…t: peruslakkailija, joka taiteilee vain musiikin parissa

  1. Nyt on pakko tunnustaa että meillä on IT-tuen kanssa tiimipaidat, sillä on samanlainen :D Toisilla tuulipuku, toisilla Super mario..

 2. SuperMario oli minun ykkössuosikki lapsena ja olin ihan haka pelaamaan! Lyömätön jopa! :D. Ihan mahtavat kynnet siis, oisit vaan tehny toisenkin.

  Tuo käyntikorttikansio on mahtava ratkaisu muuten. Just mietin viime viikolla, kun keräilin irtonaisia arkinpuolikkaita, et mihin nää oikein säilöis. Ironista vaan on se, että heitin noin kk sitten nahkaisen kansion mappi-ööhön, kun ajattelin, etten tarttee sitä mihinkään. Just.

  1. 8-bittinen Nintendo on paras nyt ja ikuisesti :D Nonnih, mitään ei ikinä pitäis heittää pois…mut ei tällanen kansio paljoa lompakkoa rokota onneksi :)

 3. Myöhäiset onnittelut synttäreistä! :) ja jos valolaatikkoon ei mahdu, niin onhan se se urheiluauto, onhan?? *koiranpentuilme* jooko, Emma, jooko:3

  Ps. Muksat kynnet!(:

  1. Kiitos :) Haha nyt täytyy tarkentaa, että kyse on ennemminkin mun valolaatikon pienuudesta, ei palkinnon suuruudesta :D

Vastaa