5 lakkaa uunista ulos: Sinful Colors ja Catrice

I’m back! *yleisö kohahtaa*

Lappi kohteli hyvin, pakkasta oli se perus -28 astetta lähes jatkuvasti ja joulureissulla kilometrejä kertyi noin 1800. Lähdin reissulle kahden kaverin kanssa ja meidän road trip oli tyssätä heti alkuunsa, kun auton sähköavusteinen käsijarru ei lähtenyt pois päältä. Niin. Kuinka typerä ongelma?! Käsijarru siis painetaan päälle napista, eikä mitään manuaalista vapautusta jarrulle ole (tai ehkä onkin, mutta koska ohjekirja on kirjoitettu  vain ja ainoastaan saksaksi, asia jäänee mysteeriksi). Vähän meinas kiukuttaa seistä pakkasessa lauantaiaamuna klo 7 valmiina lähtöön, mutta auto ei hievahdakaan. Onneksi paikalla oli kolme toimintakykyistä ihmistä, jotka lopulta tunnin värkkäämisen jälkeen saivat käsijarrun vapautettua ja auton liikkeelle. Minustahan ei ollut mitään hyötyä kenellekään, vaikka tein kyllä sen minkä parhaiten osaan: palelin, kiukuttelin, poljin jalkaa ja pyörittelin silmiä.

Eeeeeniveis, pysyin siis reissun ajan poissa blogista kuten uhkailinkin, enkä edes ottanut yhtään kynsilakkaa reissulle mukaan. Toistan: en yhtään. Tosin mukana oli siskolle lahjaksi ostamani China Glazet, joten sain sentään lainata niitä ja pääsin reissun loppupuolella uusimaan rapistuneen lakkaukseni. Nyt palaan ilolla blogin pariin ja tänään esittelyssä on Sinful Colorsin lakkoja.

IMG_7261
.

Sinful Colorsin kynsilakkoja näkyy blogeissa useinkin, mutta en ole ollut yhtään selvillä mistä niitä voi ostaa. Kivijalkakaupoissa en niitä ole nähnyt. Jokunen Sinful mulla on, sillä kaveri toi niitä mulle Jenkeistä ihan summamutikassa. Tykkäsin laadusta ja väreistä, mutta oletin ettei Suomessa näitä myydä. Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä joku sitten tiesi kertoa, että Saiturinpörssin valikoimiin tämä lakkamerkki kuuluu. Itehän en tämmösenä pohojosen tyvärenä ole ikänä mistään Saiturinpörssistä kuullutkaan, mutta bongasin sellaisen tästä lähettyviltä ja juoksin koluamaan Sinfuleita. Ostohalut laimeni kovasti kun astuin sisään liikkeeseen, jossa haisi cacca ja joka oli tupaten täynnä kaikkea typerää epämääräistä ryönää. Sinfulitkin oli kumottu yhteen koriin minkä penkominen oli vähän epämiellyttävää, mutta hei: 3 lakkaa 5 eurolla. Ei huono diili. Poimin mukaani 6 lakkaa, joista kolme meni lahjaksi ja nämä kolme tuli mulle: Savage, Hot Spot ja Mint Apple.

IMG_7262
.

Savage on hieman mattaiseksi kuivuva creme, jota en saanut yhteenkään kuvaan lähellekään oikean värisenä. Kuvissa Savage on melkein vaaleansininen, mutta oikeasti lakka on sinivihreä, sellainen merellinen. Googlailin swatcheja Savagesta ja huomasin, ettei sitä oikein muutkaan ole saaneet kameralle oikean sävyisenä tallennettua. Huomasin myös, että mun Savage ei kuivu läheskään niin mataksi kuin esim. tässä :o outoa. Koostumus Savagessa on ohut, kuten oikeastaan kaikissa mun kokeilemissa Sinfuleissa, mutta silti lakka oli peittävä kahdella kerroksella.

IMG_7265
.

Mint Apple on se lakka, jonka toivoinkin Saiturinpörssistä löytäväni. Ihana jadenvihreä lakka, jossa on kultaista tai hopeista shimmeriä. Pullossa shimmer on kultaista, kynsillä se näyttää hopeiselta. Mint Apple vaati kolme kerrosta, mutta oli helppo levittää.

IMG_7267
.
IMG_7271
.

Hot Spot oli mun villi kortti. En oikein osaa käyttää tummansinisiä lakkoja, mutta tämä näytti pullossa vastustamattomalta. Ihme kyllä, en ollenkaan inhoa tätä kynsilläni. Oikeastaan pidän Hot Spotista. Se peitti kahdella kerroksella täysin ja lakan hienovarainen kimmellys on kaunista katseltavaa.

IMG_7275
.
IMG_7277
.

Kokeilin sitten Hot Spotin päälle kahta Catricea, jotka ovat odottaneet korkkaamistaan jo hyvän tovin. Vasemmalla Godfather of Pearl ja oikealla Holo Qué Tal.

IMG_7279
.

Etusormessa ja nimettömässä Holo Qué Tal, keskarissa ja pikkurillissä Godfather of Pearl, molempia yksi kerros. Ei hullumpia, vai mitä? Ihania oikeastaan! Varsinkin Holo Qué Tal yhdistettynä tummansiniseen miellyttää mun silmää kovasti. Näitä pitää kyllä käyttää pian lakkauksissa.

IMG_7280
.

Tässä vielä makrokuva Godfather of Pearlista…

IMG_7282
.

…ja Holo Qué Talista.

IMG_7286
.

Että sellainen kilometripostaus sitten! Onnittelut sille, joka jaksoi tämän loppuun saakka kahlata. Sainpahan testattua viittä korkkaamatonta lakkaa, nyt kokeilemattomia lakkoja on enää 35 :D Jos joku tietää mistä muualta Sinful Colorseja voisi Saiturinpörssin lisäksi metsästää, otan mielelläni vinkkejä vastaan :)

Translation: I’m back from my 1800 km road trip to Lapland and can finally catch up on blogging! Here’s some swatches of Sinful Colors nail polishes and Catrice toppers. Sinful’s are ridiculously cheap and at least these ones were pretty good in quality too. I got mine from Saiturinpörssi where they cost 5 euros / 3 polishes. Not bad huh?

Kurkkasitko jo nämä?

5 kommenttia

 1. Jeeeeeeeee, sä oot back !!! :DDD

  Onnittelut itelles, että jaksoit olla postaamatta näin kauan, ja kyllä sua on ootettukin. Ja jaksoin todellakin lukea loppuun asti ja luin vielä parhaat palat miehellekin. Ja nauroin. Ihan katketakseni.
  Vai oli Saiturin Pörssissä cacan hajua. En oo huomannut moista Vantaan laitoksessa, mutta en oo siellä kyllä nähny Sinfulejakaan, joten ehkä on tovi jos toinenkin kulunut viime kerrasta… Ehkä kannattaa kävästä ens viikolla. =D

  1. Kiva että edes joku on odottanut mun paluuta! :D Mä kävin Helsingin puolella Saiturissa, en edes tiennyt että Vantaallakin on. Ehkä cacanhaju kuuluu konseptiin vaan Helsingissä :D Käy ihmeessä vaklaamassa Vantaalla, noi Sinfulit on oikeasti aika kivoja lakkoja :)

   1. Vantaalla on Koivukylän Cittarin lähellä, Ääs-marketin vieressä Saituri. Aikasemmin poikkeilin siellä usein, mut nyt kun Koivukylänväylä – Asolanväylä -risteys on ollu remontinkorjauksessa melko kauan, ni en viitti mennä sitä kautta, ku siinä saa jonottaa turhan kauan liikennevaloihin, saati niistä läpi.
    Mut pakko kai uhrautua joku päivä Sinfulien tähden… ;D

    1. Ai hitto, en mä ikinä liiku siellä päinkään…jos käyt siellä, niin ilmottele onko siellä Sinfuleita :)

Vastaa