Barry M glitters – total win

Muistatteko kun höpöttelin Barry M:n kynsilakoista muutama postaus takaperin? Noh, menin ja tein uuden tilauksen Asosille, koska bongasin sivuilta Barry M:n glitterlakat. Pahoja nuo nettikaupat joissa ei ole toimituskuluja, madaltaa rimaa ostoksille entisestään…tällä kertaa tilasin myös pari vaatekappaletta, ihan siis vaan sen takia ettei glitterlakat menisi rikki (buah :D), kun Asos ei tunnetusti paljoa lakkapakettejaan pehmusta. Tällä kertaa lakat kotiutuivatkin moitteettomassa kunnossa, kannattaa siis tilata myös vaatteita! Joka kerta! JES. Mikä ihana tekosyy.

barry m glitter
.

Lakat vasemmalta oikealle: Rose Quartz Glitter, Diamond Glitter, Ruby Glitter ja Yellow Topaz Glitter. Kaikissa lakoissa laatu oli hyvä: lakkoja oli helppo levittää, ne olivat ohuita mutteivät liian juoksevia eivätkä myöskään hirvittävää liimaa, kuten esimerkiksi OPIn The Living Daylights. Yhdellä kerroksella sai varsin sopivan määrän glittereitä kynnelle eikä niitä tarvinnut onkia pullosta, kuten H&M:n glitterlakoissa. Kaikissa kuvissa siis yksi kerros glitterlakkaa, ei päällyslakkaa. Kaikki lakat kuivuivat sileiksi.

Rose Quartzille valitsin vähän huonon lakkakaverin, OPIn Planks a Lotin (kuvissa 2 kerrosta). Toisenlaisen lakan kanssa Rose Quartzin roosanväriset hex-glitterit olisivat ehkä tulleet paremmin esiin. Livenä glitterit olivat aivan selvästi roosanvärisiä, mutta jostain syystä kuvissa näyttävät lähes hopeisilta. Hex-palasten lisäksi kirkaspohjaisessa lakassa on hologlitteriä. HOLOA, I tell you! *tuulettaa*

Barry M rose quartz glitter
.
IMG_7293
.

Diamond glitterissä on kirkkaalla pohjalla hopeanvärisiä, pieniä hexglittereitä sekä…drumroll please…hologlitteriä! Jee! Kaverina Diamondille jälleen Planks A Lot.

barry m diamond glitter
.
IMG_7296
.

Kattokaa ny sitä! Äitin oma pikku mussukka! *lässyn mussun*

Ruby Glitter oli pakko ostaa itselle, koska siinä on mustaa glitteriä. Olen ilmeisesti vakaasti päättänyt kerätä kaikki maailman mustaglitteriset lakat, paitsi ne joissa on tikkuglittereitä. Mustien heksagonien lisäksi kirkaspohjaisessa lakassa on fuksianpunaisia kuusikulmioita sekä ihan pieniä mustia papanoita, jotka on kyllä minusta vähän turhia.

barry m ruby glitter
.

Ruby Glitterin pohjana on Color Clubin Uptown Girl, joka oli pieni pettymys peittävyytensä puolesta. Kolme kerrosta laitoin, eikä neljäskään olisi haitannut. Lakka kuivui huolimattoman lakkauksen vuoksi epätasaiseksi ja olisi kaivannut päällyslakkaa, mutta enpäs laittanut. Ähäkutti. Väri on kyllä kaunis, joten toistaiseksi Uptown Girl saa jäädä mun kokoelmiin.

IMG_7305
.

Yellow Topaz Glitter ei nimestään huolimatta onneksi ole keltainen, vaan sisältää kirkkaalla pohjalla kultaisia heksagoneja sekä tietysti hologlitteriä!

barry m yellow topaz glitter
.

Yellow Topazin alla on kaksi kerrosta Barry M:n Mushroomia, joka on muuten erinomainen ruskea lakka. Lähestulkoon yhden kerroksen ihme. Kuvista huomaa, että bloggaajan keskittymiskyky lakkaamisen suhteen oli herpaantunut jo aikapäiviä sitten, pahoitteluni siitä.

IMG_7302
.

Mikäli innostuitte, lakkoja voi tilata täältä. Hinta on 4,15 €/kpl eli halapaa ko makkara.

Tykkäsittekö? Suosikkeja?

Ai niin ja se piti vielä kysyä, että onko teidän mielestä mun postausten kuvat liian suuria? Klikkasin tossa päivänä muutamana yhden kuvan isommaksi ja tsiisus kuin jättimäiseksi se avautui…pitäisikö pienentää?

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Onpa todella upeita glittereitä.
  *harakka taitaa liidellä tilaamaan parit glitterit…*

  Sun kuvat on tosi hyvän kokoisia, jopa tällä miniläppärillä kateltuna. Ikinä mun ei oo tarvinnu suurentaa kuvaa, mutta nyt yllytettynä tein sen, ja ziisus tosiaan, miten isoksi se tulikin !!! OMG !!! ;D
  Eli mun mielestä ne ei oo liian suuria, koska oon laiska klikkaamaan niitä suuremmaksi.

  1. Eikö olekin :) No hyvä jos ei tunnu liian suurilta. Harva niitä isommaksi klikkaileekaan, mietin vaan onko ne nykyisellään liian isoja ilman sitä klikkaamistakin…

 2. Ihania kyllä ovat, mutta mulla on niin paljon glittereitä (ja vissiin kuus matkallakin…) että en taida investoida :) Ja mitä kuvien kokoon tulee niin en minä ainakaan tuon kokoisia kuvia koskaan ees klikkaa isommiksi, kun ne on tarpeeksi isoja jo valmiiksi :)

  1. Sitä mä mietinkin, että onko ne jo sinällään liian isoja. Siis ilman isommaksi klikkaamistakaan. Voi niitä parkoja joilla on hidas nettiyhteys :D

 3. Todella ihania! Ja varsinkin Ruby Glitter, pakkohan se on saada…eli jos tilaa vain sen, niin ei silti tartte vai postareita maksaa? Voiko olla mahdollista, liian mahtavaa ollakseen totta :D

 4. Todella ihania! Ja varsinkin Ruby Glitter, pakkohan se on saada…eli jos tilaa vain sen, niin ei silti tartte vai postareita maksaa? Voiko olla mahdollista, liian mahtavaa ollakseen totta :D Ai juu ja mä oon pitkään haaveillut mustista glitterlakoista, yhtäkään en omista ja tikkuglitteristä en pidä. Mitä muita mustia glitterlakkoja on, jaksatko tehdä niistä postauksen? Kiitos jos jaksat :) Luetteleminen riittää hyvin myös!

  1. Joo, voit tilata vaikka yhden lakan kerrallaan ilman postareita :D Voin koota postauksen mustista glittereistä jos hetken maltat odottaa :)

Vastaa