It’s Razz-ical

Hirveen huonosti etenee tää blogipostaus, kun katsoo lätkää samalla. Kursori vaan vilkkuu mutta mitään ei tapahdu, hirrrveen jännä. Oon lähes koko viime viikonlopun käyttänyt Glitter Galin lakkojen swatchaamiseen, kuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn ja nyt on takki melko tyhjä. Swatchaaminen on kivaa, mutta haastavaa ja aikaa vievää myös. Jossain välissä ehdin kuitenkin tehdä myös katsauksen käyttämättömien lakkojen laatikkooni ja poimin sieltä KBShimmerin It’s Razz-icalin.

.
.

It’s Razz-ical on lojunut korkkaamattomana jo vaikka kuinka kauan, enkä käsitä yhtään miksi. Tämähän on ihan naamattoman hieno lakka. Tosin tähän lopputulokseen tulin vasta päällyslakkaa levittäessäni, siihen saakka olin varma että myyn koko ketaleen.

KBShimmer It's Razz-ical
KBShimmer It’s Razz-ical

Razz-ical on helppo levittää, siitä ei ollut kysymys. Lakka on kuitenkin turhan huonosti peittävää ollakseen näin mojova väri. Lakkasin suosiolla alle Kikon 500 -shimmerin ja päälle kaksi kerrosta Razz-icalia. Pigmenttiä riittää, mutta lakka raidoittuu aluksi ja onneksi sitten tasoittuu melko hyvin itsekseen. Ilman kerrostamista peittävän lakan päälle tulos vois kuitenkin olla epätasainen. Lisäksi Razz-icalissa on ilmeisesti sen verran neonpigmenttiä, että se kuivuu tympeän mattaiseksi.

Hello top coat.

.
.
.
.

Päällyslakan kanssa Razz-icalista kuoriutuu supermehukas lakka, jossa hologlitterit ja pinkit kuusikulmioglitterit näyttää oikein leijuvan. Hieno syvyysvaikutelma, jonka halusin ehdottomasti pilata koristeluilla.

.
.

Nimettömän leima on laatasta BM-402 ja leimalakkana käytin Konadin harmaata, joka kyllä on lähes lila. Ostin Cesarsilta muutaman Konadin leimauslakan 2 euron tarjoushintaan (tarjous on muuten edelleen voimassa, kas tässä, ei ole mainoslinkki) ja tämä harmaa on yksi niistä. Kaunis sävy, vaikkei puhdas harmaa olekaan. Keskisormeen tupeksin kolme niittiä ja ne näyttää typeriltä ja sotkuisilta.

.
.

Pahoittelen että lähes kaikki postauksen kuvat on erikokoisia. Menin päivittämään WordPressin, ja päivityksen mukana tuli äärimmäisen paska kuvien koon muokkaussysteemi, jossa ei ole mitään järkeä. Entinen oli erinomaisen käyttäjäystävällinen, mutta pitäähän nyt toimiva työkalu ”korjata”. Tietenkin. Kiitos. Tana. Kele. Kaiken lisäksi julkaisin tämän postauksen kesken kirjoittamisen vahingossa. Piti painaa esikatselunappia (…koska säädin niitä kuvakokoja…) mutta painoinkin julkaisunamiskaa. Hienoa…

Nyt taitaa olla hyvä lopettaa, kun sain lietsottua itseni hyväntuulisesta raivopääksi. Seuraavaan kertaan :)

Translation: I started writing today’s blog post in a good mood and then decided to update WordPress. MISTAKE. Long story short, they ”fixed” something that was totally user-frendly before and now it’s Can’t-do-fuck-all-with-this -type of deal. That’s why all the pics in this post are of different size and I’m going apeshit crazy – and of course I also published this post in the middle of writing it by mistake. Great experience over all, have to say. Gotta love updates. Polish is pretty though. KBShimmer It’s Razz-ical waited for a long time in my un-trieds but now I finally grabbed it. I layered two coats over Kiko 500, on it’s own Razz-ical looks a bit uneven and also it isn’t the most opaque polish on the planet. It also dries matte and looks a bit dull, but reveals it’s glory when top coated. I love the bright color and the depth of this polish. Of course I had to ruin it with awkward neon studs and some stamping. Gaaahh I’m hating everything right now so maybe I should just stop writing :D Thanks for visiting and let’s hope I’m having a better day next time! :)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Huomaa, että on kevät, kun on niin kirkkaita ja värikkäitä lakkoja esillä! Mä itse sorruin muuten ostamaan 5 leimauslakkaa tuolta Cesarista, köh. ;)

    1. Joo, ei oikein tummat houkuttele samalla tavalla ku talvella :) Tolla hinnalla kannattaakin sortua, uskaltaa kokeilla sellasiakin värejä mitä ei ehkä täydellä hinnalla ostais. Taisin mäkin viis tilata jos oikein muistan :)

  2. Ei tää miun kynsillä näytä noin hyvältä. Kuvissa aina ihastun tähän, mutta se ei sit kynsillä kuitenkaan säväytä samalla tavalla. Itsehän onnistun tuossa postauksen ennenaikaisessa julkaisemisessa ehkä vaan joka toisella kerralla. Kyllä jaksaa ärsyttää jokaisella kerralla.

    1. Joo, jotku lakat on sellaisia että ne ei vaan itselle istu vaikka muilla näyttää kivalta, tiedän tunteen. Haha, lohduttavaa että joku muukin töpeksii joskus samalla tavalla :D

  3. Siis onks toi leimalakka tosiaankin ”light gray”? En siis oo ihan täysin seonnut, sillä mäkin just leimasin tuolla samaisella Konadilla, ja ihmettelin minäkin lilertävyyttään (onks toi sana).

    1. Joo just se, et oo seonnut! Nätti silti. Pitää koittaa jonku toisenlaisen lakan kanssa uudestaan, jospa se näyttäis eri sävyyn yhdistettynä vähemmän lilalta..

Vastaa