Fantasy Firellä leikkimistä

Max Factorin Fantasy Fire on jännä ilmiö lakaksi. Se julkaistiin myyntiin ainoastaan Briteissä, minkä vuoksi lakasta tuli välittömästi HTF. Yhtäkkiä Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä joku tiesi kertoa, että lakka on tullut myyntiin Suomeen, mikä aiheutti emäntien ryntäilyn jokaiseen mahdolliseen Sokos- ja Emotion -kauppoihin. Kyllä, olin siinä ryntäilevien emäntien joukossa.

Lakan suosio johtuu siitä, että se on kokolailla kopio uskomattomassa kulttimaineessa olevasta Clarinsin 230-lakasta. Kyseistä lakkaa ei enää tehdä, ja alkuperäisestä pullosta saa eBayssä pulittaa yli 100 dollaria (..jep..). Siinä on litrahinnat kohillaan. Clarinsin lakan lempinimi on ”Unicorn Pee”, mikä sopii lakkaan kuin nappi otsaan.

fantasy fire
.

Max Factorin versiota yksisarvisen pissasta saa Suomesta 6 euron riistohintaan, pullossa kun on tavaraa vain 5 ml. EBayssa tosin tämänkin hinta on 16 dollarin hujakoilla. Kallista siis, mutta onhan se kaunis. Fantasy Fire on ainoa lakka, jota mulla on kaksi pulloa.

IMG_7361
.

Yksinään FF on ohut, ja se onkin tarkoitettu kerrostettavaksi toisen lakan päälle. Tikkukuvassa lakkaa on kaksi kerrosta. Kokeilin Fantasy Firea erilaisten lakkojen päälle, jotta saatte käsitystä siitä miltä lakka lopulta kynsillä näyttää.

maxfactor fantasy fire over pink
.

Tässä FF on kerrostettu kirkkaanpinkin Essien Jam’n’Jellyn päälle, molempia lakkoja kuvissa kaksi kerrosta.

IMG_7364
.

Tykkäsin tästä yhdistelmästä tosi paljon, FF muuttaa kivasti lakan alkuperäistä väriä mutta ei tummenna sitä liikaa.

Parhaiten Fantasy Firen oman sävyn saa esiin, kun lätkäisee alle sinisen lakan:

fantasy fire over blue
.

Tässä FF:n alla on murrettu sininen, Essencen The Boy Next Door.

IMG_7368
.

Tummien lakkojen päällä FF muuttuu lähes punaiseksi, ei huono sekään!

fantasy fire over dark purple
.

Essencen Devil’s Flavour oli niin kiiltävä, että tätä yhdistelmää oli lähes mahdoton kuvata, mutta ehkä tästä jotain käsitystä saa :)

IMG_7399
.

Melko monikäyttöinen lakka siis :)

Fantasy Firea saa siis ainakin Sokokselta ja Sokos Emotion -liikkeistä, mahdollisesti myös marketeista ja Stockalta, kyllähän niissäkin Max Factoria myydään? Ostakaa omanne ennenkuin tästä tulee Suomessakin HTF-lakka. Sitten voitte iskeä sen myyntiin ebayhyn, kun arvo on huipussaan, ja karata rahoilla Bahamalle.

Translation: This is MaxFactor Fantasy Fire, dupe for the amazingly famous Clarins 230, also known as Unicorn Pee. Name fits, I have to say. FF was originally available only in the UK, but now it has made it’s way to Finland. Get your own until this becomes HTF!

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Oih! Ihania yhdistelmiä, tykkään kaikista! Värisävyn puolesta nuo violetit kolahtaa ehkä eniten, mutta alimmat kynnet ehkä muuten sitten kuitenkin enemmän. Pitääpä yrittää saada omillekin kynsille piakkoin tuo lakka :)

  1. Kiitti! Mun piti kokeilla vielä harmaan lakan päälle tuota, mutta muistin sen vasta postauksen julkaistuani :D

 2. Mulla oli tää lakka jo kädessä Sokoksella, mut pääty kuitenki takasin hyllyyn.. Mikähän muhun on menny, kun kaikki tätä niin kovasti metsästi ja hehkuttaa? :D No mutta alan itekki vähän lämmetä tälle, joten varmaan noudan sen vielä jossain vaiheessa.. ;)

  1. Nouda ihmeessä, tästä kyllä pääsee helposti myymällä eroonkin jos ei livenä miellytäkään :P

 3. Ootpa loihtinut upeita yhdistelmiä! Myös mulla on kaksi pulloa tätä mutta en ole vielä malttanut kynsille asti laittaa.
  Nää on kaikki hienoja, ehkä alimmat on kaikista kauneimmat.

  Ps. Myyrmäen Anttilassa oli useampi pullo FF:a vielä torstaina ainakin

  1. Tänks! Nyt minäkin oon bongaillut tätä useammasta kaupasta, silloin kun itse tätä etsin niin oli vissiin vasta rantautumassa kauppoihin. Piti laittaa agentti asialle, kun ei muuten meinannut löytyä. Kiitokset vaan Papun miehelle :D

Vastaa