Viime aikojen ostoksia pt.1: Suomi-Hollanti

Mainitsinkin edellisessä postauksessa Suomi-Hollanti -yhteistyöstä, minkä ansiosta mun lakkakokoelma kasvoi usealla ihanalla lakalla. Paitsi että satsissa tuli sellaisia lakkoja, mitä Suomesta tai useista nettikaupoistakaan ei saa, mukana oli myös pari HTF-lakkaa.

IMG_7376Kyseessä edellisessä postauksessa jo nähty OPI Rumple’s Wiggin’ sekä OPI Glacier Bay Blues, joka on itseasiassa jo Very Hard To Find -osastoa. EBayssa on muutama GBB myynnissä, mutta hinnat huitelee 20-30 dollarin paikkeilla. Mulla siis kävi taas tuuri :)

OPI Glacier Bay BluesSaa nähdä miltä tämä näyttää kynsillä, pullossa ainakin vinkeän näköinen!

IMG_7381Glittereitä tuli taas haalittua vähän joka laatua. Vasemmalta oikealle: ULTA Pinata Yada-Yada, Nicole by OPI Let’s Get Star-Ted, Elf Golden Goddess, OPI Pirouette My Whistle. Elf itseasiassa lähti jo vaihdon kautta uuteen kotiin, koska paljastui hyvin samanlaiseksi kuin pari muuta omistamaani kultaglitterilakkaa. Pirouette My Whistle mulla on ollut surkean pienenä miniversiona, joten ostin ilolla täysikokoisen version. Noin herkän hempeitä, hillittyjä glittereitä ei paljoa markkinoilla ole.

IMG_7484Vasemmalta oikealle: Zoya Kimmy, Misa Genie In This Bottle, Sally Hansen Salon Manicure Barracuda, Orly Ancient Jade, OPI Mod About You.

Catrice 905, Catrice 200, Essence 142Catrice 200 From Dusk to Dawn, Catrice 905 Steel My Soul, Essence 142 Grey-t To Be Here. Kaks jälkimmäistä ihana Kati kävi mulle erikseen ostamassa Hollannista, koska itkin krokotiilinkyyneliä kateudesta nähdessäni nämä lakat Sissin kokoelmassa. Mä rakastan harmaata niin vaatteissa, sisustuksessa kuin kynsilakoissakin, joten Steel My Soul ja Grey-t To Be Here aiheutti ihanine shimmereineen aikamoisia sydämentykytyksiä. Catrice ja Essence on aivan ihania lakkamerkkejä, sävyjä löytyy lähes loputtomiin, hinta on parin euron luokkaa per pullo, laatu on poikkeuksetta ollut erittäin hyvä ja kaiken lisäksi nämä lakat on vapaita Isoista Myrkyistä (tolueeni, formaldehydi ja mitä näitä nyt on), kuten kalliimmatkin lakkamerkit. Ei voi kuin tykätä!

Aika mukava saalis, eikös? Tulevassa toisessa ostospostauksessa sitten taas kirppislöytöjä :)

Translation: These beautiful polishes came to me all the way from Holland, thanks to a lovely lady called Kati!

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

Vastaa