Lumihiutalelakat kavereineen

Tapahtuipa kerran niin, että indiemerkki KBShimmer tekaisi aika messevän talvikokoelman ja Harlow & Co laittoi kokoelman myyntiin eräs kaunis perjantai. Sitten tapahtui niinkin, että Emma hylkäsi aiemmat vannomisensa siitä, että ”ei enää koskaan päivystä uusien kokoelmien julkaisuja, koska edellinen kerta oli niin tuskaa”.

Näitä seikkoja seurasi hikinen ilta kelloa tuijottaen ja refresh-nappia painellen. AND SUCCESS! Kerrankin sain kaikki lakat jotka halusin :)

.
.
.
.

Kokoelman lumihiutaleglittereillä varustetut lakat Snow Much Fun ja Snow Flaking Way ovat herättäneet eniten huomiota harrastajien keskuudessa ja ne myytiinkin ensimmäisinä loppuun. Kärppä kun olen, sain molemmat. Niistä näätte swatchit tänään ja lopuista pullokuvat, kynsillä ne loput näkyvät sitten vähän myöhemmin :)

KBShimmer Snow Much Fun swatch
KBShimmer Snow Much Fun swatch

Snow Much Fun on kirkas keskisininen glitter-jellypläjäys. Lakkasin alle kaksi ohutta kerrosta Essien vaaleansinistä Rock the Boatia, koska Snow Much Fun ei hirveän peittävä yksinään ole. Kuvissa kaksi kerrosta Rock the Boatin päällä, lisäksi yksi kerros Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodia (pinnan tasoittavaa, mattaista päällyslakkaa) sekä yksi kerros normaalia päällyslakkaa. Snow Much Funissa on…kaikkea. Lumihiutaleglittereitä, pyöreitä glittereitä, kuusikulmioglittereitä ja hologlitteriä ynnä muita nökkösiä.

.
.

Valitettavasti lakan sävy on niin väärä minulle kuin vain voi olla. Aivan vaalea sininen menee, tummansininen menee, mutta tämänsävyinen keskisininen ei käy mun pirtaan ollenkaan. Iho alkaa näyttää jotenkin keltavihreältä ja olo on epämukava. Siitä syystä tämä lakka lähtee Merkkilakkakirppiksen huutokauppaan varmaankin vielä tänä viikonloppuna.

KBShimmer Snow Flaking Way swatch
KBShimmer Snow Flaking Way swatch

Snow Flaking Way sen sijaan ihastutti kovasti! Ensinnäkin nimi on ihan loistava ja toisekseen lakka on nätti ku mikäkin. Etenkin ilman noita lumihiutaleita. Ne on mun kynsille hieman liian isoja ja jää vähän törröttämään reunoistaan. Kuvissa lakkaa on kaksi ohutta kerrosta, alla yksi kerros Illamasquan tummanviolettia Baptistea. Snow Flaking Wayn jellymäiseen pohjasävyyn uppoavat hologlitterit tuovat lakkaan upeaa syvyyttä eikä minikokoiset tikkuglitteritkään häiritse ollenkaan, ihme kyllä.

.
.

Olin vähän epäileväinen tämän lakan suhteen ja otin sen mukaan tilaukseen lähinnä varmuuden vuoksi, etten sitten myöhemmin katuisi. Onneksi otin :)

.
.

Tässä loput lakat, jotka tiikerin lailla taistelin itselleni (ei yhtään liioiteltua):

KBShimmer Sand in My Stocking
KBShimmer Sand in My Stocking
KBShimmer I Only Have Ice for You
KBShimmer I Only Have Ice for You

 

KBShimmer Plum Tuckered Out
KBShimmer Plum Tuckered Out
KBShimmer When the Doves Sigh
KBShimmer When the Doves Sigh

 

KBShimmer Will Yule Marry Me?
KBShimmer Will Yule Marry Me?

Ja yksi ekstra, Picture Polishin Siren Song:

Picture Polish Siren Song
Picture Polish Siren Song

Erityisiä näistä lakoista tekee sekin, että sävyt ovat bloggaajien suunnittelemia. Ei voi kuin tykätä! Sormet syyhyää päästä lakkaamaan näillä kaikilla, varsinkin kun tämä on ainoa lakkatilaukseni 1,5 kuukauteen!

Translation: KBShimmer outdid themselves with this blogger/winter collection. I LOVE these! More swatches coming up later :)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Makeita! Tykkäsin erityisesti siitä tummanlilasta hiutalelakasta, mutta ehdottomasti isoilla tähdillä. Lakkasitko senkin Glitterfoodin kanssa? Kyllä kai _noin_ hienon lakan kanssa sietää pientä törötystäkin? :)

  Ja Sand in the Stocking ehdottomasti esittelyjonon kärkeen, jos vaan saa toivoa. :)

  1. Juu käytin senkin kanssa Glitterfoodia :) Kyllähän sitä törötystä hetken sietää, mutta sitten kun lumihiutaleet tarttuu tukkaan/paitaan/pyyhkeeseen ja nousee koko ajan enemmän ylöspäin, niin SE ärsyttää :D Tosin mulla onkin tosi kapeat kynnet, normikätisillä ihmisillä tämä tuskin olis ongelma :) Toki saa toivoa, koitan saada postausta ulos mahdollisimman pian!

 2. Iiiiiihania! Yhä vain ihastuttaa, vaikka mulla on omatkin tuolla hyllyssä :D Noihan ei tosin *kaikki* ole bloggaajien suunnittelemia, eikös ainakin toi When The Doves Sigh ole siitä normi-talvikokoelmasta eikä blogger-kokoelmasta? Mutta joo, tää valtaisa lakkapläjäys KBShimmeriltä oli kyllä SO MUCH WIN! Ainoa miinus oli tosiaan se kämmenet hioten julkaisun odottelu ja taistelu lakoista :D

  1. Jaa, voi olla, muistin vaan että ne multichromet + holot oli sitä normikokoelmaa mutta en silmät ristissä jaksanut enää alkaa etsiä tietoa :D

 3. Oon ehkä himpun verran kade kun oot onnistunut jo saamaan noi hiutalelakat ja mulla ei oo vielä ainuttakaan uusista KBShimmereistä, mutta ei auta kun istua ja ihastella toisten hienouksia… :) Sun kuvissa Snow Flaking Way näyttäytyy eittämättä näissä kuvissa jotenkin komeampana kuin Snow Much Fun. Molemmat on kyllä hienoja!

  Ja todella herkullisia ja tasokkaita nuo pullokuvat muista sävyistä!

  1. Veikkaan että Harlow’lle tulee restock vielä ennen joulukuuta, siellä sitten nappaat haluamasi! Noi restockit on ihmisystävällisempiä kuin kokoelmien julkaisut, ei tartte ihan niin hiki päässä lakoista taistella :D Kiitos kuvakehuista :)

 4. Toi sininen lumihiutalelakka on kyllä niin kaunis, että itku =/ On toi tummakin ihana, mutta sininen on kaunis. Voi.. Mä en ole vielä ihan niin pro, että osaisin hankkia tuommoisia ihanuuksia..

  1. Harlow & Co on helppokäyttöinen ja turvallinen nettikauppa, kuka tahansa luottokortillinen osaa sitä kyllä käyttää! :D Nämä ensimmäiset julkasut on aina kauheeta tuskaa, mutta vähitellen into laantuu ja lakkoja on helpompi saada restockeista :)

Vastaa