Uusia laattoja MoYou Londonilta

Onpas kuulkaa ollut onni, että mulla on ollut täällä sisko seurana ja apuna sairaslomani aikana. Ois ollut aika hiton tylsää kökkiä päivät itsekseen! (….tosin sitten oisin ehkä saattanut saada blogiin vähän materiaalia, mutta ehtiihän sitä.) Ollaan siskon kanssa lakkailtu kynsiä ja katottu New Girliä JA käyty läpi mun kynsilakkakokoelmaa. Mullahan on lakat tikuilla ja laatikoissa värien mukaan lajiteltuna, mutta jossain vaiheessa se tikkusysteemi kärsi pienen inflaation ja lopputulos oli se, että oon ollut iloisesti pihalla siitä, mitkä lakat ovat tikuilla ja mitkä eivät ja mitä lakkoja olen luovuttanut eteenpäin. Täysi kaaos siis. Aiemmin keväällä Sissi ja Murmis avitti mua tikuttamaan kaikki lakat joiden kohdalla prosessi oli jäänyt lepotilaan, ja nyt heti muutama kuukausi myöhemmin (:D) sain laitettua ne uudet tikut viuhkoihin. Siskon kanssa tarkistettiin pullo pullolta että onko ko. lakalle tikkua olemassa ja haluanko pitää lakan vai luopua siitä. Oli paljon tylsempää kuin miltä kuulostaa. :D No ei, siskon kanssa urakka eteni oikein kivuttomasti, mutta hidasta se on vaikka mitä tekis. Päästiin puoleenväliin ennenkuin siskon piti lähteä (keksittiin tämä urakkatyö ehkä hieman myöhään). Täytynee jatkaa projekti loppuun heti eli esim. ens jouluna.

On kyllä ollut hyödyllistä käydä vanhoja lakkoja läpi, omistan nimittäin aikamoisia helmiä ja nyt tuli intoa tarttua niihin vanhempiin lakkoihin. Eka valintani oli oranssinpunainen / korallinen neon, nimittäin China Glazen Pool Party. Sopivasti tämän lakkaprojektin keskelle saapui myös tilaukseni MoYou Londonilta. En edes muista milloin oon viimeksi tilannut uusia leimauslaattoja! Piti sitten heti päästä kokeilemaan jotakin uusista laatoista Pool Partyyn yhdistettynä ja tässä on lopputulos.

Pool Party oli vähän känkkäränkkä lakattava, koska kuivuu neonien tapaan silmänräpäyksessä. Kolme kerrosta jouduin laittamaan kun tupelsin levityksen kanssa, sisko selvisi kahdella. Nail art -osion suhteen ajattelin, että joku pieni graafinen kuvio olisi hyvä, mutta kynsille päätyi silti isot kukat. Olisi pitänyt pysyä siinä alkuperäisessä ideassa niin lopputulos olisi ollut ehkä vähän rauhallisempi.

Kukkakuvio on Flower Power -laattasarjan yksilöstä nro 17. Multa on mennyt pari ihanaa Flower Poweria sivusuun, nytkin siis osa oli loppuunmyyty, mutta nämä kaksi kukkalaattaa nappasin:

Mun ylivoimaisesti käytetyimmät MoYou Londonin laatat on Tropical -sarjasta, joten kun siihen sarjaan tuli uutuuksia niin ne piti ehdottomasti saada. Valitsin laatat nro 24 ja 28. Ihania lehtikuvioita ja monivärileimaukseen sopivia kuoseja!

Tilauksen rosvosektori on Origami-sarjan laatta nro 03. En oikein innostunut Origami-sarjasta, mutta nämä kuviot kiinnostivat koska ovat abstrakteja, selkeitä ja vähäeleisiä eivätkä peitä alla olevaa lakkaa liiemmin. En tiedä toimiiko nää oikeasti kynsillä yhtään, mutta ajattelin koittaa mahdollisimman pian.

Tätä juttua kirjoittelen perjantaina illalla. Olen lauantain blogitapahtumassa Tallinnassa ja palaan vasta myöhään. Alkuviikolle on tiedossa swatchausurakkaa (uudet NCLA:n ja Lakodomin yhdessä suunnittelemat holot!!) kiireellisellä aikataululla ja uusi essiekokoelmakin odottaisi swatchausta ja vissiin joku juhannuskin ensi viikolla on ja sen suhteen suunnitelmat on vielä auki. Voi siis olla että postaustahti ei kovin säännöllinen ole, mutta yritetään!

Vieläkö MoYou Londonin laatat kiinnostelee vai onko ne ihan passé? Mä oon vallan uudestaan niistä taas innostunut!

Translation: The best cure for lack of nail art inspiration is NEW STUFF. Here are my new MoYou London stamping plates and a mani done using one of them! Also, China Glaze Pool Party is DA BOMB. 

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Onpas herkullisen värinen. Leimakuviokin on hieno, ja sopii erinomaisesti. Nää ois ihan mun juhannuskynnet. :)

  Tilasin joulun jälkeen ekat MoYou Londonin laatat. En ole kaikkia vielä edes kokeillut, kun jumituin siihen endimmäiseen. :D Se on niin kiva ja monipuolinen, että keksin sillä aina jotsin kivaa uutta.

  1. Osi kyllä tosiaan hyvät juhannuskynnet, totta! Etenkin jos aurinkokin peräti paistais :D

   Mikäs tää erityisen kiva MoYou-laatta sitte on? *kiinnostuu*

   1. Minä kun oon jumittunut kiekuroihin, niin Mother Nature 12 on erittäin mieluinen laatta. Siinä on kivan ilmavia kuvioita tuplaleimaukseenkin. :)

    1. ah! mä oon jostain syystä ihan sikahuono käyttämään noita isoja ns. yhden kuvion laattoja, en jotenki nää niitä mahdollisuuksia :D putkiaivo varmaan…

 2. Onpas tosiaan kivoja laattoja! Mäkään en ole tilannut ikuisuuksiin MoYouta, mutta vähän samantapaisen kukkalaatan tilasin BPS:lta ja se saapui mulle siinä vaiheessa, kun en edes osannut enää kaivata sitä:D Nätti on tuo lakkakin:)

 3. Ihanan kesäiset kynnet! Noi lehtikuvio-laatat on kyllä tosi kivan näköisiä. En omilla kynsillä kukkasista oikein perusta, mut muilla ne on kivan näkösiä :D Mietin just eilen ku lakkasin kynnet pitkästä aikaa, et lakkakokoelma on ihan turhan suuri(eikä mulla ole ku alle 200 lakkaa), kun sitä kuiten käyttää vaan muutamia lakkoja kokoelmasta :D

  1. Mulla on nyt ihan armoton karsinta käynnissä, lakkakokoelma on edelleen järkyttävän kokoinen vaikka vähän väliä sieltä jotain pois jakelenkin. Alle 200 lakkaa kuulostaa mun korvaan tosi hallitulta määrältä vielä :D

Vastaa