Spring green

Jaaha, loma on ohi ja yritän kynsin hampain saada arjen reunasta kiinni. Viikon mittainen ravintoloissa herkuttelu, hitaat aamut ja aikatauluttomat päivät saavat herätyskellon, maitorahkan ja virka-aikaorjuuden tuntumaan yhtä houkuttelevilta kuin kasan…pikkukiviä, mutta onneksi tajusin jo aikoja sitten pyytää tän viikon perjantain vapaaksi, joten kolmen työpäivän jälkeen mua odottaa taas neljän päivän miniloma. Ajatus siitä lievittää tätä lomanjälkeistä apatiaa roimasti.

Tänään luvassa on arkistoangstikynnet. Siis sellaiset, jotka on syystä tai toisesta lojuneet kuva-arkistossa niin pitkään, että en enää oikein pidä niistä, vaikka alunperin kynsissä ei ollut mitään vikaa. Muistan että pidin tätä lakkausta niin kauan kuin se vain kesti, sen verran mieluisa se oli – ja nyt viikkoja myöhemmin julkaisen kuvat nokkaa nyrpistellen. Arkistoangsti.

.
.

Tämä on siinä mielessä historiallinen lakkaus, että siinä on käytetty rehellisen vihreää lakkaa. En uskonut maailmassa olevan mintunvihreiden sävyjen ulkopuolella yhtään sellaista vihreää, josta kynsilläni pitäisin, mutta Essien Navigate Her yllätti. Olen ohittanut lakan monesti lakkakirppiksillä, mutta nähtyäni sen livenä, päätin rohkaistua ja kokeilla sitä. Sävy on kauniin keväinen, ja ehkä orastava kevät oli alunperinkin syypäänä Navigate Herin ostamiseen.

.
.

Navigate Her on laadultaan perusEssie, eli vaivaton ja helppo. Kuvissa kaksi kerrosta. Nimettömässä on Gina Tricotin valkeaa kaksi kerrosta ja leimauksen tein taannoisen miitin korruptiokassista saadulla Sally Hansenin Go Gold -satiinilakalla. Go Gold on tyypiltään samanlainen kuin OPI:n Love.Angel.Music.Baby, mutta sävy on selvästi enemmän pronssinen.

.
.

Muissa kynsissä käytin leimaukseen Konadin valkoista. Laatta on Pueenin Stamping Buffet -sarjan nro 72.

.
.

Onko teillä vinkkejä, miten saada arki tuntumaan juhlalta? :)

Translation: Our vacation in Nice is over and I’m trying desperately to get a hang on everyday life. My work motivation is not particularly high at the moment but luckily I have another 4 days off after 3 days of hard work! But on to the today’s manicure: I found a green polish that I actually like! Apparently miracles do happen. Essie Navigate Her is really perky and refreshing and has a formula to match. It flows easily on to the nail and covers well with two coats. For the accent nail I chose Gina Tricot White, 2 coats, and stamped it with Sally Hansen Satin Glam Go Gold. I used Pueen72 from the Stamping Buffet series. For the white flowers I used Konad White. Very Spring-appropriate if I may say so myself! Have a great week and thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. vihreä <3 mutta juu, arki juhlalta hmm… työ tekee mun arjesta juhlaa, koskaan ei voi tietää, mitä juuri tänään tapahtuu! :D

  2. Oi ku kauniit kynnet… Arki tuntuu juhlalta ku ihastelee jokaista kivaa asiaa ja nauttii tästä hetkestä ja elämästä niinkuin se ois viimeinen päivä, jota elät. Niin mää yritän tehä!

  3. Vihreät lakat ovat parhaita! Ja Navigate Her vihreiden lakkojen aatelia :)

    Arkenakin saa pukeutua ja meikata hienosti, syödä hyvin ja ottaa vähän lepiäkin sohvalla (älä tee tänään mitään sellaista, minkä voit jättää huomennakin tekemättä). Siinä on ainakin minulle ihan tarpeeksi juhlallisuutta jokaiseen päivään :)

    1. Joo, Navigatella oli kyllä hyvä alottaa :)

      Mä meikkaisin hienosti jos jaksaisin aamulla herätä aikaisemmin sitä varten :D syömiset ja lepäämiset kyllä hoituu! :)

Vastaa