Skincity Essentials – oivaltavaa ja kätevää ihonhoitoa

Tuotteet saatu.
Osa linkeistä mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä. 

Skincityn omista tuotemerkeistä MaketheMakesta ja Skincity Skincaresta (kasvotuotteet ja vartalotuotteet) olen kirjoittanut jo aiemmin, mutta yksi merkki on vielä jäljellä: Skincity Essentials. Tuotesarja tarjoaa päivittäiseen ihonhoitoon liittyviä tarvikkeita ja välineitä, ja näppäriä matkoille sopivia tuotteita.

Ennen koronan mullistamaa arkea matkustin työn puitteissa Suomessa ainakin kerran kuussa ja vapaa-ajalla muutenkin, joten kätevät matkakokoiset tuotteet olivat (ja ovat, kunhan arki taas normalisoituu) mulle erityisen ajankohtaisia.

Skincity Essentialsin parhaimmistoa ovat nämä näppärät puikkomalliset ihonhoitotuotteet, jotka ovat aivan ideaaleja matkatuotteita. Puikkomallinen tuote ei vuoda eikä valu, puikko ei vie paljoa tilaa laukussa ja pakkaus on kestävä.

Minulla on ollut kokeiltavana puhdistusöljy/balmi (*Pre-cleansing Oil Stick), vaahtoava putsari (*Charcoal Deep Cleanser Stick), seerumi (*Hydrating Serum Oil Stick) ja kasvovesi (*Cooling Moisture Toner Stick). Kyllä, kaikki puikkomuodossa! Ällistyttävää suorastaan.

Pre-Cleansing Oil on koostumukseltaan muita puikkoja pehmeämpi, sellainen tymäkän balmin tyyppinen. Annostelu on tärkeää, sillä tuote ei kovin hyvin emulgoidu vedellä ja jos sitä yliannostelee, saa hinkata kasvojaan puhtaaksi koko yön. Tuote ei mielestäni sen vuoksi sovellukaan ainoaksi putsariksi, vaan tarvitsee kaverikseen kakkosvaiheen puhdistustuotteen. Sellaisena toimii hyvin tuo harmaa Charcoal Deep Cleanser -puikko. Nimensä mukaisesti putsari sisältää hiiltä ja on siis syväpuhdistava tuote. Se sopii silti kuivallekin iholle, ainakin näin kakkosputsarina. Charcoal-puikon koostumus on kova, ja itse olen pyöritellyt puikkoa kämmenelle ja siitä kasvoille, niin välttyy turhalta kasvojen ihon hankaamiselta. Kasvovesi- ja öljyseerumipuikot sopivat suoraan kasvoille siveltäväksi. Öljyseerumia voi käyttää myös vartalon kuiviin kohtiin, joten se on todellinen monitoimituote matkoille! Kaikissa tuotteissa on hyvin mieto, raikas tuoksu.

Puikkosarjaan on juuri äskettäin tullut kaksi uutta lisäystä: kahvinpurukuorinta (*Coffee Grain Exfoliator Stick) ja aurinkosuojapuikko (*Sun Protection Stick), jossa suojakerroin on peräti 50! Aurinkosuojapuikko on ainakin mulle suorastaan pakkohankinta, sillä mulla todellakin on käyttöä näppärälle käsilaukku-aurinkosuojalle! Voisin myös kuvitella että puikkomuotoon pakattu tuote ei olisi kovin lähmäinen. Puikko sopii kuvauksen mukaan sekä kasvoille että vartalolle.

Puikkotuotteet maksavat 8-14 euroa.

Skincity Essentialsin terävin kärki on minusta nimenomaan nuo puikkotuotteet, mutta myös tarvikkeisiin kannattaa tutustua. Oma kokemukseni niistä on vielä valitettavan ohut, mutta paria tuotetta olen päässyt kokeilemaan. *The Lotion Mask -kangasnaamionappien kokeilusta raportoinkin Instagramin Storyihin reilu viikko takaperin. Pakkauksessa on 10 puuvillakangasnaamiota, joihin lisätään haluamaansa seerumia, hoitovettä, essenceä tai muuta tarkoitukseen soveltuvaa ihonhoitotuotetta. Nappi laajenee kangasnaamioksi imiessään ihonhoitotuotetta itseensä. Näin saa tehtyä erilaisia naamioita eri tarpeisiin, kun vain vaihtelee ihonhoitotuotetta.

Itsehän kotikemistinä sekoittelin kuppiin Lumenen hoitovettä ja kyproslaista etananlima-tehohoitotuotetta ja heitin naamionapin joukkoon, ja lopputuloksena sain jonkin ihoreaktion :D ilmeisesti etanaboosteri oli aivan liian tujua käytettäväksi sellaisina määrinä, kun normaalisti olen laittanut sitä 1-2 tippaa seerumin joukkoon. Ensi kerralla olen viisaampi :D Enivei, yksi nappi imee itseensä helposti parikymmentä millilitraa nestettä, joten kaikista kalleimpia seerumeita en napeille käyttäisi. Tottakai on helpompaa valita käyttöön yksittäispakattu, valmis kangasnaamio, ainakin matkoilla, mutta onhan näillä napeilla hauska leikkiä! Tykkään siitä, että voin itse valita ihonhoitotuotteen naamioon sen mukaan mitä ihoni tarvitsee.

10 kangasnaamionapin pakkaus maksaa 8 euroa.

*Facial Pad -laput ovat vastaavia kuin vanulaput, mutta eivät nukkaa eivätkä ime itseensä yhtä paljon nestettä, jolloin esim. kasvovettä ei tarvitse käyttää yhtä paljon. Lappuja voi myös käyttää kangasnaamion tapaan silmänalusilla, uittaa vain laput ensin vaikkapa seerumissa! Matkoilla tällainen pikakasvohoito on usein tarpeen, varsinkin lentokoneessa matkustamisen jälkeen, kun iho on superkuiva ja silmäpussit valloillaan väsymyksestä.

Kokeilin käyttää lappuja myös kynsilakkojen poistoon koska innostuin nukkaamattomuudesta, mutta kynsilakanpoistoaine yhdistettynä hankaukseen saa laput helposti repeämään. Harmi, koska inhoan sitä nöyhtää mitä vanulapuista kynsille jää. Paketillinen Facial Padseja maksaa 5 euroa.

Koko Skincity Essentialsin valikoima on nähtävillä *täällä. Valikoima täydentyy tasaisin väliajoin.

No niin raati, onkos puikkotuotteet tuttuja? Ja onko joku ehtinyt jo tilata tuon aurinkosuojapuikon tai tiedättekö onko muilla merkeillä jotakin vastaavaa?

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Mulle tuli kans yllätyksenä, miten paljon nestettä tuollainen kangasnaamionappi imee. Yhtäkkiä joku 2-4€ maksava sheet mask ei tunnukaan enää kalliilta, kun konkreettisesti näkee miten paljon seerumia siihen tarvitaan. Sinänsä nuo diy-maskit on kyllä hauskoja ja tykkään ideasta.

    1. Niinpä! Mä kuvittelin että voin muutaman tipan heittää purkkiin ja naamio imaisee sen iloisesti ja se riittää :D

  2. Ai että kiitos puikkojen arvostelusta, oon niitä käynyt harva se päivä himoitsemassa mutta vielä en oo sortunut. No nyt taidan. Kai ne rajat joku päivä taas aukeaa ja pääsee puikot matkalaukkuun sahaamaan Suomen ja Englannin väliä (suosittelen muuten vahvasti kansainvälistä etäsuhdetta näin pandemian aikaan, ei tuu kyllästyttyä toisen naamaan :P). Mua kiinnostaa myös Makethemaken spf50-primer-puikko! Sopivasti olis synttäritkin, saatan ostaa itelleni lahjan.

    1. Voi eiiii on kyllä paskin mahdollinen aika olla etäsuhteessa! Toivottavasti tilanne tosiaan helpottaa pian ja me kaikki päästään kiinni tavalliseen arkeen… mutta joo, sitten kun voi taas matkustaa niin puikot on kyllä tosi näppäriä siinä hommassa! AI NIIN mä en muistanut tässä mainita tosta Makethemaken puikosta!! se kiinnostaa muakin. Hyvää synttäriä, toivottavasti sait tilattua itselle kivan lahjan :)

Vastaa