Makethemake: tuotevinkkejä Skincityn omasta meikkisarjasta

Tuotteet saatu arvontavoittona.
Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä. 

Olen viimeisen vuoden aikana kirjoittanut Skincitystä suhteellisen paljon, ja sille on hyvä syy. Olen aivan ihastunut verkkokaupan valikoimaan ja konseptiin, ja erityisesti peukutan Skincityn omia tuotesarjoja *Makethemakea, *Skincity Essentialsia ja *Skincity Skincarea. Verkkokauppojen valikoimissa on usein paljon päällekkäisyyksiä ja tietyt merkit ovat myynnissä lähes jokaisessa verkkokaupassa, joten omat tuotelinjat ovat mainio tapa erottua joukosta. Tykkään tällaisesta yritteliäisyydestä, erityisesti Skincityn kohdalla, sillä kaupan omat tuotelinjat ovat osoittautuneet erittäin onnistuneiksi.

Tänään vinkkaan teille muutamasta hyvästä Makethemake -meikkisarjan tuotteesta. Skincity Skincarea olenkin esitellyt jo aiemmin, ja myöhemmin heitän eetteriin pari tärppiä Skincity Essentialistakin.

*Niacinamide Soft-Focus Primer on konstikkaasta nimestään huolimatta tosi helppo ja monelle sopiva tuote. Primer kosteuttaa, häivyttää ihohuokosia ja pidentää meikin kestoa. Koostumus muistuttaa jämäkkää kasvovoidetta ja primer imeytyy iholle hetkessä. Tehoainesosana tässä on niasiiniamidi, joka heleyttää ihoa ja toimii antioksidanttina. Primer ei blurraa ihoa yhtä paljon kuin esimerkiksi Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch, ja luokittelisinkin Soft-Focusin ennemminkin kosteuttavaksi ja kirkastavaksi primeriksi.

*Niacinamide Setting Powder -irtopuuteri on hienojakoista ja blurraa ihoa todella tehokkaasti. Puuterissa on micaa, joka heijastaa valoa ja estää siten liian mattaisen lopputuloksen, mutta myös piioksidia, joka imee ylimääräistä talia iholta. Puuterissa on nimensä mukaisesti sitä samaa antioksidanttista niasiiniamidia kuin primerissakin. Veikkaan, että tämä olisi aivan mahtava tuote rasvoittuvalle iholle. Puuteri toimii kyllä kuivallakin iholla, kunhan malttaa mielensä annostelussa.

Annostelua helpottaa tämä käsittämättömän nerokas kääntökansi, jolla voi kääntää umpeen osan sisäkannen rei’istä. Ei siis tarvitse huolehtia sotkusta ja annostelun vaikeudesta (josta tilitin täällä). En käsitä miksei tällaista ole kaikissa irtopuutereissa!

*Oil Absorbing Sheets -laput ovat konseptina varmasti monelle tuttuja. Virsikirjan sivuja muistuttavat ohuet paperilaput imevät rasvaa iholta ja palauttavat kasvoille kevyesti puuteroidun näköisen meikkipohjan siinä vaiheessa, kun naama kiiltelee jo iloisesti. Erona moniin muihin lappuihin on se, että nämä Makethemaken laput oikeasti tekevät niin. Hämmentävän tehokkaita! Odotan innolla että pääsen testaamaan näitä kesällä hikinaamaani :D Yksi kritiikinaihe tosin löytyy: pahvipakkaus. Nämä laput on tuote, jonka koti on käsilaukussa. Pahvipakkaus ei kuitenkaan kestä kuljetusta kovinkaan kauaa vaan hajoaa atomeiksi ennemmin tai myöhemmin. Miten ois joku kiva pieni peltirasia?

*Vitamin E & Hyaluronic Highlighter Duossa on helmiäishohtoinen, ruusukullan sävyinen voide-highlighter ja täysin kirkas, lasimaisen kiillon tuova balmi. Balmi sisältää hyaluronihappoa ja kosteuttaa ihoa, joten se toimii erinomaisesti paitsi highlighterina, myös huulikiiltona. Pikkupurkki on tosi kätevä matkoilla! Tuotteet voi ostaa myös erikseen, Hyaluronic Gloss Pot löytyy *täältä ja Vitamin E Illuminating Balm *täältä.

*Capric Apricot Face Palette on mun supersuosikki. Olen käyttänyt tätä joka ikinen päivä 2-3 kuukauden ajan, enkä ole kyllästynyt vielä vähääkään. Paletissa on heleyttävä, ihoa hoitava puuteri, kuulas poskipuna ja jumalaisen kaunis korostuspuuteri. Puuterilla saa ihan uskomattoman heleän ja kuulaan lopputuloksen, poskipunan sävy on täydellinen ja korostuspuuteri on juuri sopiva miksaus näyttävää ja hillittyä. Apricot-sävymaailma on mulle juuri sopiva, mutta saatavilla on myös *Berry-paletti ja ihanalta näyttää kyllä sekin! *Sheer Blush -sivellin on mulla käytössä tuon puuterin kanssa, poskipunan suhteen suosin tiiviimpää ja jämäkämpää sivellintä.

Tätä palettia tulette näkemään varmaan jatkossakin, ainakin jos saan tehtyä alkuvuoden meikkisuosikit -juttuni, joka on ollut tekeillä jo..noh, alkuvuoden. Tunnustan, että alunperin otsikkona oli Loppuvuoden suosikit :D

Onkos teillä Makethemake -suosikkeja, joista minun pitäisi tietää? :)

(Tuotteet saatu arvonnasta, postaus sisältää mainoslinkkejä. Linkkien klikkailusta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Tuo Vitamin E & Hyaluronic Highlighter Duo tuli Skincityn joulukalenterista ja olen tykännyt tosi paljon. Vaaleanpunainen puoli on juuri oikean sävyinen kylmähköksi hilighteriksi ilman, että ihosta tulee pinkki, harmaa tai glitteripommi. Kiireisen duuniaamun ykköstuote.

    1. Joo, tosiaan erinomainen tuote pikameikkaukseen! Oon kyllä enemmän urakoinut tuon Hyaluronic Gloss Potin puolella, koska oon ollut niin jumissa kasvopaletin highlighterissa etten oo ees vilkuillut muita korostustuotteita :D

  2. Mua kiinnostelee juurikin tuo primer ja puuteri, jotka olin jo tovi sitten sujauttanut ostoskoriin, mutta tulin järkiini ja suljin sivun. Pakko ensin vähän tyhjentää varastoja:D Mutta voisin kuvitella, että nuo sopisivat mun iholle kuin nenä päähän!

    1. Varsinkin jos ei oo sellainen HC-blurraus tavoitteena, niin sitten primer varmasti toimii! Kannustaisin kyllä koklaamaan myös tuota kasvopalettia. Säkin tykkäät kuulaasta pohjasta ja poskipunista jotka ei oo kauheen voimakkaita, niin takuulla tykkäisit!

Vastaa