Kurkuman voimaa epäpuhtaalle iholle: Neutrogena Clear & Soothe

Tuotteet saatu.
Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Olen aivan valtavan innostunut keltaisesta nyt! Ostan keltaisia kukkia, juon jatkuvasti kahvia keltaisesta Kestit-mukista ja olen päivästä toiseen elänyt siinä ainoassa keltaisessa paidassa jonka satun omistamaan. Värisilmääni ilahdutti kovasti siis myös nämä Neutrogenan uutuustuotteet Clear & Soothe -sarjasta!

Neutrogena on uudistanut kaikkia tuotesarjojaan, ja kokonaan uusi tulokas on tämä Clear & Soothe. Tuotesarjan kantava voima on kurkuma, jolla on antioksidanttisia ja ihoa rauhoittavia vaikutuksia. Tuotesarja onkin kohdennettu epäpuhtaalle, herkästi rasvoittuvalle ja ärtyneelle iholle.

Kurkuma ei ole mulle ollenkaan tuttu, ei ruuanlaitossa eikä ihonhoidossa, joten en tiennyt ollenkaan että se tuoksuu ihan älyttömän hyvälle! Clear & Soothe -tuotteissa on huikea tuoksu, sellainen hyvin raikas ja inkiväärin tyyppinen. Jos mulle olisi sanottu että tuoksuna on inkivääri, olisin uskonut sen heti. Tuoksu on varsin sukupuolineutraali ja miehenikin tykästyi siihen. Tuoksuherkille en tosin uskalla sarjaa suositella, sillä tuoksu on vahva ja jää kasvoille hyväksi toviksi tuotteiden käyttämisen jälkeenkin.

Kurkuman voimakkaasta väristä huolimatta tuotteissa ei ole värjääviä ominaisuuksia, joten vaatteita tai kaakeleita ei todellakaan tarvitse varoa :D Sarjaan kuuluu *kasvovoide, *kasvovesisuihke, *vaahtoava putsari ,*geelimäinen miselliputsari ja *savinaamio. Kaikki tuotteet ovat öljyttömiä. Olen kokeillut tuotteita, mutta on toki aivan selvää että epäpuhtaan tai rasvoittuvan ihon tuotteet eivät ole omiaan mun aavikkomaisen kuivalle iholle. Tuotteet vaikuttivat hellävaraisilta, mutta huomasin kyllä että putsarit etenkin ovat liian tehokkaita kuivaihoiselle. Miehelle nää sen sijaan ovat sopineet tosi hyvin!

Jos siis iho on herkästi ärtyvä ja näppylöitä tulee helposti, mutta ihonhoitoon ei tee mieli käyttää miljoonia, kannattaa ehdottomasti kokeilla Neutrogenaa! Tuotteiden hinnat pyörivät noin kymmenessä eurossa, joten hintataso on hyvin maltillinen.

Neutrogenaa on näppärästi saatavilla marketeista, Tokmannilta, tavarataloista jne. Mikäli haluat välttää kivijalkakauppoja nyt ja tuotteille on tarvetta, niin sarja on saatavilla myös *Lykosta.

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Koskahan Neutrogena toteuttaisi mun vuosien toiveen ja toisi Suomeen muitakin sarjojaan kuin epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja? Luulisi, että Suomessa jos jossain olisi kosteuttaville tuotteille kysyntää ihan jo ilmaston puolesta. ;) No siihen asti, mun pitää tilata omat Neutrogenat ulkomailta, kun ei nää Suomessa myytävät ole oman ihoni juttuja lainkaan. :D

  2. Näissä on ihan huikean ihanat tuoksut ja vähän harmittaa, että tuotetyyppi ei ole omalle ihollekaan oikein sopiva. Onneksi on tuota nuorempaa polvea talossa.

Vastaa