Redheads are like other women, only more so

Mulla on NIIN KIVA uus tukka ettei paremmasta väliä! Punainen, vahvasti mahonkiin nojaava miljoonan eri värin sekoitussävy kirkastui ja vaaleni kertaheitolla raikkaan kupariseksi, kiitos Olaplexin. Nyt on räyheen sävyn lisäksi myös hyväkuntoinen kuontalo! Olaplex-käsittelyn ovat läpikäyneet myös esimerkiksi Salla, Kissis ja Minna ja heidän innoittamanaan minäkin rupesin tahtomaan kiiltoa ja kauneutta ja kuntoa!

Lisää kuvia ja tarkempi selostus toimenpiteestä löytyy Sugar High’sta, klikkailkaa itsenne sinne :)

.
.

Joko Olaplex on teille tuttu juttu tai aiotteko kokeilla? Suosittelen ihan ehdottomasti, tulokset on kyllä ihan uskomattomia!

Kaikista kuvista kiitos IT-tuelle :)

Translation: Blondes go to heaven but redheads go everywhere. 

More pics of my newest hair color achieved with Olaplex can be found here :)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Upea kiilto mahtava väri! Mä olen niin puhki värjännyt hiukseni punaisella ettei näissä tahdo pysyä sävy kuin pari viikkoa värjäyksen jälkeen, ja latvat on jo ”valkoisena”. Olenkin nyt opettelemassa noita suoravärien käyttöä, mitkä hoitavatkin hiusta tosi mukavasti.

    1. Kiitti!

      Joo, tunnistan ilmiön. Pyydä synttäri- tai joululahjaks olaplex-hemmottelu kato? :D mulla on noi suoravärit vielä opettelematta :P

  2. Mun viimeisimmän kampaamokäynnin yhteydessä tehtiin vaikka mitä hoitoja ja värjäyksrn yhteydessä käytettiin Niophlex-mömmöjä. Samaa asiaa siis ajaa takaa kuin Olaplex. Olin tosi tyytyväinen! :)

Vastaa