O.P.I Infinite Shine tositoimissa

opi infinite shine lavendurable

En ole varsinaisesti kestokynsilakkojen kohderyhmää, sillä vaihdan lakkauksia tosi usein. Siitä huolimatta kestolakat jaksaa mua kiinnostaa, sillä reissuilla en koskaan jaksa tai ehdi kynsiä lakata, mutta ilman lakkaa oleminen on vielä huonompi vaihtoehto. Repaleinen lakkauskaan ei tällaisen HC-harrastajan pirtaan passaa. CND:n Vinyluxit tekivät ihan puolivahingossa muhun valtavan vaikutuksen ja olisin ihan hyvin voinut käyttää niitä Ranskan reissulla, mutta olin käymässä CesarsShopissa ja näin uudet OPI Infinite Shine -sävyt ja en ole kokeillut Infinite Shine -sarjaa koskaan ja…no, tiedättehän te. Pankkikortti tanassa kohti kassaa ja tuulta päin.

Infinite Shine -kynsilakoille luvataan 7-10 päivän kesto, kun niiden kanssa käytetään sarjan omaa alus- ja päällyslakkaa. Ostin siis molemmat ja sain valita ensikokeiluani varten yhden uusista sävyistä. Sävyvalikoima täydentyy tiuhaan ja nyt julkaistut värit ovat pehmoisia, hempeitä ja neutraaleja. Oma valintani oli Lavendurable, haaleanvaalea lila.

opi infinite shine lavendurable
.

Puhdistin vanhat lakkaukset pois ja buffasin kynnen pintaa pehmeällä palkkiviilalla ihan hitusen verran. Sen jälkeen levitin aluslakkaa yhden kerroksen. Aluslakka kuivuu ihan älyttömän nopeasti, joten pääsin samantien levittämään värilakkaa. Lavendurable levittyi hyvin, mutta tajusin liian myöhään ettei Infinite Shine -lakkoja käsitellä ihan samalla tavalla kuin normilakkoja. Toinen, hieman ensimmäistä tuhdimpi värilakkakerros lähti nimittäin kuplimaan ihan kunnolla, kuvissa kuplat näkyvät melko hyvin nimettömässä ja pikkurillissä. Olen lukenut useammasta blogista että nämä lakat kuplivat herkästi mikäli kerrokset ovat liian paksuja, joten suosikaa seitinohuita kerroksia.

.
.
.
.

Päällyslakka kuivuu kosketuskuivaksi aika vikkelästi, mutta lakkaus ei oikeastaan missään vaiheessa kuivu ”kovaksi” kuten vaikkapa HK Girlin kanssa. Kynnenkärjellä painamalla lakkaukseen saa naarmuja vielä monta päivää lakkaamisen jälkeen. Pehmeys lienee kuitenkin myös yksi kestävän lakkauksen salaisuuksista: lakka joustaa kynnen mukana eikä halkeile ja siksi lohkeile.

Alla olevat kuvat on otettu kymmenen vuorokautta lakkauksen teon jälkeen. Noiden kymmenen päivän aikana roudasin matkalaukkuja, unohdin rasvata käsiä säännöllisesti ja elin muutenkin lomalaisen normaalia huithapelielämää.

.
.

Etusormen kynsi oli jo lakkaushetkellä liuskoittunut ja tosi huonokuntoinen, ja olin varma että lakka kuoriutuu parissa päivässä siitä pois. Nope. Kynnessä näkyvä pieni lohkeama ja halkeamat tulivat noin kaksi tuntia ennen kuvien ottoa, eli kymmenentenä päivänä vasta. Ihan uskomatonta. Edes kärkikulumaa ei juuri näy:

.
.

Suurin muutos lakassa on sen sävyn haalistuminen. En huomannut sitä itse ollenkaan ennenkuin näin nämä kuvat. En osaa sanoa onko syynä ihan vain ero valokuvauksessa (tosin en muuttanut mitään asetuksia kamerassa) vai onko esimerkiksi aurinko haalistanut sävyä todella noin paljon.

.
.

Lavendurablen kesto oli sen verran mykistävä, että heti reissusta palattuani tilasin itselleni kaksi sävyä lisää, S-ageless Beautyn ja kalpeaakin kalpeamman Beyond the Pale Pinkin. Vaikka reissuja ei usein tulisikaan, löytyy lakoille silti käyttöä: Infinite Shinet ja CND:n Vinyluxit saavat toimia kiireisten arkiviikkojen pelastajina.

Olin muuten Lavendurable-lakkauksella sitten yhteensä kolme viikkoa. Voin kertoa että poistovaiheessa lakkaus ei kyllä enää ollut lasten katseltavaa :D Joko te olette näitä kokeilleet?

(Värilakka saatu, muut ostettu. Linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy.)

Translation: Here’s OPI Infinite Shine Lavendurable (press sample) before and after our trip to France. First pictures are taken just after applying the polish and the last two nail pics show Lavendurable after 10 days of wear. The result is pretty much mind-blowing. The only chip I got (on my pointer) happened on the morning of day 10! I was so impressed that I bought two additional shades. Can’t resist those new pretty and soft neutrals :)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Aika vaikuttava lopputulos! Miulla nyt kestää lakat yleensäkini tosi hyvin kynsillä, jos ei joudu vedellä läträämään kovin paljon. Mutta pitempään reissuun lähtiessä nämä voisivat olla ihan varteenotettava vaihtoehto.

  1. Joo, olin itsekin yllättynyt. Useinkaan en huomaa eroa tavallisten lakkojen ja kestolakkojen välillä, mutta Infinite Shinet ja CND:n Vinyluxit on ollu selvästi erilaisia ku muut :)

 2. Tosi kaunis toi sävy ja kesto kyllä hämmästyttää! Huomasin saman kuplimisongelman kun laitoin liian paksuja kerroksia eli oikealla levitysteniikalla näistä on todellakin matkalaisen pelastajaksi.

  1. Joo, aika tarkkana saa kerrosten kans olla! Ei oo tottunut niin ohuisiin kerroksiin niin meni aika monta kynttä kuplille ennenku tajusin kupletin juonen :D

  1. Niinnpä, mä olin varma että kuplien kohdille tulis reikiä kun ilma pääsee jossain vaiheessa pakenemaan, mutta ei :o

 3. Siis mitä! Aivan uskomaton kesto, mahtavaa! Pitääkin pistää korvan taakse jos lähitulevaisuudessa olen reissaamassa jonnekin ilman lakka-arsenaalia mukana :)

  1. Niinpä! Tämmöiset lakat myös suojaa tosi hyvin kynttä ihan arjessakin, jos jostain syystä ei ehdi lakkailla yhtä usein kuin tavallisesti :)

 4. On todella hämmästyttävä kesto. Hienoa :). Saako tuon ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella pois?

  1. Sano muuta, olin kyllä oikeasti aika hämmästynyt :D Joo saa, ihan yhtä helposti lähtee pois kuin mikä tahansa muukin cremelakka :)

 5. No onpas nämä Infinite Shinet tosiaankin kestävää tavaraa jos kestävät noin pitkään kynsillä! Kauniin värinenkin on tämä kyseinen yksilö :). Itse en taida kuitenkaan lähteä tähän junaan mukaan kun tykkään vaihdella lakkauksia melko tiuhaan tahtiin.

 6. No ohhoh, onpa mahtava kesto. Pitääpä katsoa, josko itsekin raaskisin kokeilla. Olen ollut hitusen pettynyt Sally Hansenin vastaaviin. Erityisesti päällyslakan sutiin tarraava värilakka ärsytti. Ja värikin on kovin sievä.

Vastaa