Urban Decay, come to mama!

I’M BACK! Tauko teki todella hyvää, mutta tunnustan ettei kuluneen viikon aikana mennyt päivääkään ettenkö olisi blogia ajatellut. Myönnän myös sen, että mulla ei edelleenkään ole yhtään sen enempää aikaa blogille kuin viikko sittenkään, mutta en vain MALTA olla postaamatta sillä asiaa ja inspiraatiota on vain niin paljon. En siis edelleenkään lupaa säännöllistä postaustahtia, mutta toisaalta, en tiedä onko mulla oikeastaan koskaan sellaista varsinaista postaustahtia ollutkaan. Toisin sanoen, koittakaa kestää…

Postaustauko oli pakko rikkoa juuri tänään, sillä nyt on sentään kyse Urban Decaysta. Meikki-intoilijoiden märkä uni realisoituu meille suomalaisille huomenna, kun Sokos alkaa myydä merkin tuotteita Helsingissä ja Tampereella sekä verkkokaupassa. UD on yks mun suosikkimerkeistä, sillä Naked-tuotesarja on äärimmäisen onnistunut ja lisäksi merkin brändäys vetää mun kohdalla juuri oikeista naruista. Rosoista ja dekadenttia eikä mitään pikkusievää nyhjäämistä!

UD:n Naked-paletit olivat juuri ne, jotka sysäsivät liikkeelle oikein nakuvillityksen ja tekivät nudesävyistä taas kiinnostavia – ja joiden vuoksi joka ikinen markkinoilla oleva merkki on tuonut myyntiin oman nudepalettinsa tai jopa Naked-palettien suoranaisia kopioita. Urban Decayta on aika nihkeästi saanut tilattua Suomeen ja omat UD-tuotteeni olen ostanut ulkomaanreissuilta tai saanut ystävien ja sukulaisten kautta niinikään ulkomailta. Mutta nyt, NYT voi ostaa Suomesta! Mahtavaa! Olen menossa tänään merkin lanseeraustilaisuuteen joten tarkempia tietoja saan sen jälkeen, mutta sen tiedän että myyntipisteet avautuvat keskiviikkona 19.8.2015 klo 16. Olen odottanut lanseeraustilaisuutta kuin tulisilla hiilillä ja ajattelin mehustella asialla kaivamalla omat UD-tuotteeni esiin. Ehkä jotkut teistä saavat niistä vinkkejä siihen, mitä tältä merkiltä voisi kokeilla, mikäli tuotteet eivät entuudestaan jo ole tuttuja.

.
.

No ne Nakut! Mun ensimmäinen ostos Urban Decaylta oli silmämeikin pohjustajan lisäksi alkuperäinen Naked-paletti. Samettipintainen 12 sävyn paletti on lämminsävyinen ja sellaisena mulle juuri hyvä. Naked 2 on viileäsävyisempi ja Naked 3 ruusukultaisen sävyinen. Himohamstraaja minussa haluaisi omistaa kaikki Nakupaletit, mutta järki on toistaiseksi voittanut. Pikkupaletti on Naked Basics 2, viileäsävyisempi versio Naked Basics ykkösestä. Tähän pikkupalettiin ihastui muuten myös äitini, eikä syyttä. Luomiväreissä on ihanan pehmeä ja kermainen laatu ja sävyt sopivat kokolailla kaikille. Ykkösessä olisi ollut vielä paremmin mulle sopivia sävyjä, mutta sellaisia mulla oli jo muissa paleteissa aika runsaasti ja siksi päädyin tähän kakkoseen. Paletin maltillisesta koosta iso plussa, Basics on tosi helppo ottaa matkalle mukaan.

.
.

Eyeshadow Primer Potion on varmaankin Urban Decayn tunnetuin tuote (tai ainakin oli ennen Nakupalettien maailmanvalloitusta). Ostin tämän silmämeikinpohjustajan noin kaksi vuotta sitten, eikä se edelleenkään osoita loppumisen merkkejä, ja minähän en koskaan käytä luomivärejä ilman tätä. Aivan uskomaton tuote, joka mun käytössä pitää luomivärit paikoillaan helposti 12 tuntia ja ylikin. Luomivakoon kasaantuvat raidat ovat pysyvästi historiaa. En ollenkaan ihmettele UDEPP:n kulttimainetta.

.
.
.
.

Naked On the Run -paletti on matkapaletti nakusarjan hengessä. Mukana on Perversion-ripsiväri, Glide-On -silmänrajauskynä, Naked-huulikiilto sävyssä Sesso, kuusi luomiväriä, poskipuna ja aurinkopuuteri. Paletti itsessään on aika suuri ja raskas, joten harvemmin se on matkoille mukaan päässyt, mutta rajauskynä, huulikiilto ja ripsari ovat olleet runsaasti käytössä. Etenkin huulikiilto on ihastuttanut mua kovasti ja sitä olen käyttänyt varmaankin enemmän kuin mitään muita omistamiani huulikiiltoja. Sävy on ihanan luonnollinen mutta silti mehukas ja sopii miltei kaikenlaisiin meikkeihin.

.
.
.
.

Vice 3 -palettia en voi järkiostoksena markkinoida, mutta hullaannuin sen värikkyydestä ja ulkonäöstä. Näennäisestä sekopäisyydestään huolimatta Vice on yllättävänkin monikäyttöinen jopa arjessa. Ainoastaan siniset ja vihreä ovat jääneet koskemattomaksi.

.
.
.
.

Baked Bronzer -aurinkopuuteri on hohtavuudessaan mainio korostuspuuteri ja toimii poskipunanakin, ja on tarpeeksi vaalea myös tällaiselle punakalle kalpeanaamalle. Hehkua ja hohtoa sitä olla pitää!

.
.

Siinä mun UD-kokoelma, oliko tuttuja tuotteita vai ihan uusia juttuja? Otan mielelläni vastaan myös suosituksia muista Urban Decayn tuotteista! Tällä hetkellä mulla on ostoslistalla upouusi Naked Smoky -paletti, jonka pressikuvat ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä kovasti. Tahtoo!

Koitan olla uskottava someaktiivi ja raportoida lanseeraustilaisuudesta tiedonjyviä Facebookissa ja Instassa (@wastinglifestyle). Klikkailkaa itsenne seuraajiksi jos ette vielä ole :)

Translation: Urban Decay is coming to Finland and I’m freaking out with excitement! Here’s my UD collection so far – small but effective! :D What’s your UD faves? Any recommendations? The new Naked Smoky is calling my name loudly so that baby is coming home with me as soon as I get my hands on it! I’m going to the UD blogger event today so let’s see what they’ve got to offer :)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

 1. Mua himottaisi tuo silmämeikin pohjustaja! Ole siitä kuullut pelkkää hyvää. Jotenkin ihan käsittämätöntä, että olisi aine, joka estäisi meikin kerääntymisen luomivakoon XD Olen nyt vasta tänä keväänä alkanut kokeilemaan luomivärejä. Tuo UD Nakupaletti olisi ihana, mutta on myös aika kallis. Ostin tuon Maybellinen The Nudes paletin sitä korvaamaan. Se on toiminut ihan hyvin =)

  1. Pohjustajan hankkiminen lisäsi kyllä mun luomivärien käyttöä aikoinaan ihan eksponentiaalisesti, joten suosittelen todellakin :D

   Oon kuullut paljon hyvää tuosta Maybellinesta ja tosi hyvälaatuisilta tuntuivat ne värit kun jossain kaupassa sörkin testeriä. Olisin ostanutkin sen, jos vastaavia sävyjä ei olis laatikoihin kertynyt jo ”muutamia” :D

 2. Instaan vaan mielettömästi kuvia sitten illan meiningeistä, iiks, ihanan jännää! :) Itse ainakin odotan kovasti, että mitä tuotteita sieltä myyntiin tulee, vaikka taitaa nyt ensimmäisessä hyökyaallossa UD:n tuotteet ostamatta. Naku kolmonen, rajauskynät ja UDPP kiinnostaisi, mutta pelkään, että jos ostan tuon kolmosen, niin Pokemon-efekti ottaa musta vallan (gotta catch them all).. :D Basicsit löytyy ja ne on ollu kyllä todella ahkerassa käytössä :)

  1. Ne rajauskynät on ihan törkeän hyviä ja se värivalikoima!!! Ihan valtava. Haha mä niiiin ymmärrän Pokemonfiilikset, oon taistellut niitä vastaan tässä asiassa jo aika kauan :D Mua himottais se kolmonen kans, mutta vielä enemmän se uus Smoky!

 3. Iiih, täällä myös odotellaan innokkaana Urban Decayn myynnin alkua, Olisin siellä taatusti huomenna ekojen joukossa, ellen olisi reissussa. No, perjantaina sitten. Mun himottelulistalle on päätynyt UD:n peiteväri. Sitä un tuben puolella näkynyt viime aikoina tosi tiuhaan ja hotsittaisi kokeilla. Mulla on se basics ykkönen ja se on kyllä kerrassaan loistava.

  1. Mä olisin halunnut tutkia sitä peiteväriä eilen, mutta aattelin että parempi kokeilla sitten kaupassa kunnon valaistuksessa :) sörkin monoluomivärejä lanseeraustilaisuudessa ja niistä jäi kyllä tosi moni kaivelemaan, ihanan kermaisia kaikki :)

Vastaa