More turquoise

Mähän oon ihan liekeissä näiden postausten kanssa (lisää määrää sinne mistä laatu puuttuu ja hyvä tulee)! Mulla olis varastossa muutama nail art -hässäkkä, mutta niistä lisää myöhemmin, jatkan nyt näitä swatcheja.

Hypettämästäni China Glazen Electropop -kokoelmasta mulla on kaks sävyä, joista toisen esittelinkin jo aikaisemmin. Nyt vuorossa Aquadelic, joka ei ole aivan yhtä mieleinen kuin vaaleanpunainen Dance Baby, mutta hyvä silti.

China Glaze Aquadelic

Koostumus on melkolailla ideaali, levittyy helposti ja vaikka lakatessa jälki näyttää raidalliselta, lakka kuivuu tasaiseksi. Tarkalla lakkaamisella riittää yksi kerros peittävyyteen, mun sohimisella tarvitsin 2 kerrosta. Värisävy on jotakin mintun ja turkoosin väliltä. Tosi eksakti kuvaus väristä, eikös..

.

Lisäsin päälle vielä Rimmelin Rock your Colour glitterpäällyslakkaa, jossa on sinisävyisiä minihileitä. Käytin pullon viime talvena melkein loppuun, glitteri on niin hienovaraista että se sopii lähes kaikkien lakkojen kanssa olematta kuitenkaan mitenkään överi.

Aquadelic ja Rimmel Rock your colour Blue Glitter Club

Alimmassa kuvassa lakka näyttää omituisen vihreältä, ekassa kuvassa sävy on lähimpänä luonnollista. Hmm, saakohan tuota Rock your colouria enää mistään…oon käyttänyt sitä niin paljon että koostumus on nykyisellään lähempänä liimaa kuin lakkaa. Pitäis kai investoida siihen ihmeaineeseen joka palauttaa lakkojen koostumuksen entiselleen…

Translation: Here’s another favorite, China Glaze Aquadelic from Electropop-collection. Great formula, very opaque, short drying time and bright color which lies somewhere between bright mint and turquoise. Rimmel Rock your Colour Blue Glitter Club -glitter top coat only made it better. Glitters are blueish and very subtle so it’s not too over-the-top and goes with practically everything. 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa