Gel up

Jee, mäkin pääsen osallistumaan kynsipostailuun :))

Kävin kuluneella viikolla työpaikan virkistäytymispäivää viettämässä Tallinnassa päiväristeilyllä. Laivalla oli ihan työhön liittyvää asiaakin, mutta kun Tallinnaan päästiin, niin aihe oli vapaa. Tämä tyttö ja muutama muukin meikäläinen nappasimme heti terminaalin edestä taksin ja posotimme Mariness Ilusalonkiin, josta olimme varanneet erilaisia kauneushoitoja. Paikka ei ollut mulle tuttu etukäteen ja olin vähän epäluuloinen sen suhteen. Edellinen kokemus Tallinnassa kauneussalongista oli sellanen, että vierekkäisissä huoneissa oli 3-4 asiakasta saamassa kasvohoitoa samalta työntekijältä yhtäaikaa.

Mä olin varannut perinteisen kasvohoidon ja käsihoidon ranskalaisella manikyyrilla ja geelilakkauksella. Kasvohoito oli ihan hyvä, oikein perusteellinen ja rentouttava. Siinä silmäkulmista kyyneliä solkenaan virraten vakuuttelin, että ei satu yhtään se mekaaninen puhdistus-osio. Häiritsevää oli vain se, että tämä kosmetologi ei missään vaiheessa puhunut mitään hoidon aikana, vaikka kuulin hänen toisille asiakkaille puhuvan myös suomea. Hän ei yhtään kertonut mitä aikoo tehdä tai milloin aikoo koskettaa ihoa. Tietysti se myös liikkui siellä huoneessa niinkun kissa ettei milloinkaan pystynyt päättelemään, että onko se edes siellä huoneessa vai ei. Jälkeenpäin sitten selvisi, että hän tosiaan teki kahta kasvohoitoa samaan aikaan ja hiippaili huoneiden väliä.

Kerrankin siistit kynsinauhat

Myönnän rehellisesti, että en ole koskaan aiemmin ollut manikyyrissa, joten en ihan tiennyt mitä odottaa. Taisin tulla sahatuksi silmään. Se tyttö, joka mun manikyyrin teki, oli venäläinen. Hän ei puhunut viroa, suomea tai englantia, joten meillä ei ollut mitään keinoa viestiä keskenämme. Paitsi hymyillä typerästi aina kun satuttiin toisiamme kohti katsomaan. Välillä hän jotakin venäjäksi kommentoi, johon minä suomeksi ja englanniksi jotain höpisin kohteliaisuuden vuoksi. En missään vaiheessa päässyt kertomaan minkälaiset kynnet olisin halunnut, vaan saatuaan siltä omistajalta tiedon, että ranskalainen manikyyri, niin homma lähti liikkeelle kuin juhannusjuna, eikä sitä enää voinut muuttaa. Se myös oikoi vähän mutkia suoraksi matkalla. Ainakaan mä en saanut lillutella käsiä missään vaiheessa vedessä, se ei hieronut tai rasvannut käsiä eikä tökkinyt kynsinauhoja millään tikulla. Kynsien viilauksesta tullutta pölyäkään ei ollut aikaa poistaa, vaan lakat meni pölyjen päälle.

Akzentz Luxio geelaus omien kynsien päällä
3-4 viikkoa vapautta

Käytetyt lakat olivat Akzentz Luxio sarjan geelilaakoja, värejä tai nimiä en nähnyt. Päällyslakassa on pientä hienojakoista glitteriä. Alkuun noi kynnet näytti ihan kauheilta, kun ne on niin neliskulmaiset. Mutta kaikki on väittäneet, että sellaiset niiden kuuluukin olla. Vajaassa viikossa oon jo tottunut niihin niin että kehtaan ne tänne postatakin. Kynnen pinnan tuntu on hiukan tahmea ja ne tarttuvat erityisesti sukkahousuihin. Yksiin sukkiksiin jo silmäpaot noilla aiheutin. Mutta aika kätevältä tuntuu, kun ei tarvi välttämättä mitään noille kynsille 3-4 viikkoon tehdä. Täytyisi vain löytää nyt jostakin hyvä paikka, jossa voisi näitä käydä huollattamassa sitten.

Translation: This week I spent a day doing recreational activities (read: spent a day getting beauty treatments) in Tallinn. I had a facial and a french manicure with soak-off gel. I´m still getting used to the weird square shape of my nails but as long as I don´t have to worry about them for the next 3-4 weeks I´m happy. The beauty salon wasn’t great but prize-quality ratio was ok. 

 

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa